Șoimii Lipova

Lipovanii nu-i subestimează pe puștii Centrului de la Timișoara la ultima apariție a turului: „Test oficial cu o echipă de furnicuțe”





Prima divizionara terță arădeană ce își termină treaba în turul ediției 2017-2018 a Ligii a III-a este Șoimii Lipova. „Alb-albaștrii” au acceptat să fie oaspeții Centrului Național de Pregătire Timișoara mâine, cu începere de la ora 13.00, punctele având doar valoare simbolică, atâta timp cât la finalul întrecerii ele nu se contabilizează în clasament.

Președintele lipovanilor cere implicare maximă din partea echipei sale pentru o despărțirea frumoasă de un an foarte bun din punct de vedere sportiv, atâta timp cât „șoimii” sunt din nou în Liga 3-a după trei decenii. „Jucăm cu o echipă de furnicuțe, foarte harnică. Copiii muncesc mult pe teren, singurul lor dezavantaj fiind acela că sunt prea cruzi, dar, chiar și așa, au reușit să le păcălească pe Ghiroda, Becicherec și au făcut egal cu Filiași, iar ultimele meciuri le-au pierdut la limită, cu fruntașele Reșița și Șirineasa. Deci, trebuie să le dai atenția cuvenită că altfel te pot taxa. Abordăm meciul 100% profesionist. Chiar dacă nu se contabilizează punctele cu ei, nu ne convine să pierdem cu juniori de 17 ani. Este un test bun, ultimul oficial de anul ăsta și nu vrem să-l ratăm”, anunță președintele clubului, Radu Pop.

Antrenorul Flavius Sabău are și două absențe la mijlocul terenului. Este vorba despre „aripile” Piț și Filimon, primul accidentat și al doilea suspendat. După meciul de mâine, lipovanii rămân în program până pe 15 decembrie, timp în care vor mai încerca să lege și câteva amicale.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button