Fotbal judetean

Pavel, Măgulean și Popa întăresc Zăbraniul lui Irimia: „Ne-am rezolvat de la mijloc în sus”





Cristian Irimia și-a luat în serios primul mandat de antrenor principal din carieră. Având sprijin total din partea conducerii celor de la Victoria Zăbrani, experimentatul goal-keeper a bătut palma cu câțiva jucători importanți la nivelul Ligii a IV-a, rezolvând, după  cum o spune chiar el, faza de atac a echipei sale.

Cum să fie altfel când în „alb-roșu” au ajuns foștii utiști Flavius Pavel (foto, 36 de ani) și Petre Măgulean (30 de ani), ambii marcatori pur sânge, primul având destule prezențe și reușite inclusiv la nivelul ligii secunde.  Și, dacă pe lista de achiziții îl mai găsim și pe Adi Popa, un mijlocaș de bandă ofensiv, care a trecut și el pe la UTA sau Gloria în Liga 3-a, este clar că Victoria va avea destul apetit ofensiv la primăvară. „Am bătut palma cu cei trei jucători consacrați, foarte buni la nivelul ligii a patra, cu care zic eu că am rezolvat echipa de la mijloc în sus. Mai avem nevoie de un portar, pe care încă nu l-am identificat. Mai sunt ceva găuri pe linia de fund, în centru și pe benzi, și, evident la juniori. Să vedem, poate găsim și soluții interne, căci avem la echipa de juniori vreo 3-4 copii buni pe care vreau să-i văd și sper să le pot da credit. Mai ales că acest campionat este cam jucat, atât la promovare cât și la retrogradare. Nu avem aspirații foarte mari, dar vrem să facem o familie, să jucăm frumos, să nu dezamăgim oamenii din conducere care au încredere în noi și spectatorii care vin la meciuri. Fiind la început de drum ca și antrenor, sper să nu dezamăgesc și să construiesc o echipă bunicică, omogenă. Mai pot apărea mișcări de jucători, liga a patra este imprevizibilă, jucătorii lucrează, se mai mută de ici colo în funcție și de servici și de cum pot participa la antrenamente. Împreună cu toți cei din conducere ne sfătuim, e normal să fie consultare între antrenor și conducători și luăm cele mai bune decizii în privința jucătorilor”, a punctat Cristi Irimia.

De menționat că Pavel și „Cursă” Popa au fost colegi și în tur, la Cetate Săvârșin, în timp ce Măgulean o lasă pe Pecica după numai o jumătate de sezon. La capitolul plecări, sunt certe cele ale lui Lung (Crișul), dar și: „Ștrango, care ar vrea să joace în Timiș, iar Olariu și Varga e posibil să meargă la Curtici”, a mai precizat Irimia.

Zăbraniul începe anul pe 26 ianuarie cu vizita medicală, iar patru zile mai târziu e programat și primul antrenament. Se știu în mare și meciurile amicale, cu adversari ca: Voința Mailat (3 fabruarie), CS Ineu (10 februarie), Crișul (17 februarie), Păuliș (24 februarie) și Felnac (3 martie). Dacă returul Ligii a IV-a Arad nu se reia pe 10 martie, atunci Victoria mai dă piept și cu Speranța Turnu, din Liga 5-a.









Un comentariu

  1. Oho atac serios o sa aiba langa ce-i mai au un bun marcator zele parca e numele lui , pavel il stie toata lumea un vulpoi ce parca nu imbatraneste si te taxeaza la prima maxim a 2 greseala , popa un baiat muncitor, serios ce poate face toata banda dreapta vb aia si cu el pe teren au promovat cermeiul

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button