Arhivă articole

Manea a comandat un audit la UTA și e mai decis ca oricând să preia clubul: „Până în vară mergem pe politica low-cost, apoi atacăm promovarea cu un buget echilibrat”

Dacă lucrurile decurg normal, conform discuțiilor purtate în această săptămână la Arad, Florin Manea are șanse mari să devină noul manager al clubului UTA. Cunoscutul agent de fotbaliști e foarte optimist și chiar nerăbdător să treacă la pasul următor după ce a fost în biroul primarului Falcă, l-a vizitat pe Alexandru Meszar la sediul de pe Victoriei și le-a ținut piept suporterilor la Old Lady’s Pub. Fiul legendei rapidiste, Nae Manea, a acceptat să vorbească pentru sportarad.ro despre planurile sale pentru cea mai titrată grupare din Provincie și ideile stau în picioare. Dar iată, ceea ce a avut de spus impresarul FIFA:

…despre întâlnirile de marți și miercuri de la Arad: „În primul rând, domnul primar Falcă s-a arătat extrem de deschis pentru o viitoare colaborare. Dânsul a promis în continuare susținere pentru clubul UTA în același cadru legal. Suma pe care o oferă în fiecare an de an Primăria din Arad este esențială, un mare ajutor pentru orice conducere, un punct mare de plecare și pentru mine și colaboratorii mei. Am vorbit puțin și de bazele sportive, iar domnul primar m-a asigurat că stadionul Motorul va fi gata la primăvară, pe când cel mare pe mine m-ar interesa să fie finalizat cel târziu în vara promovării, adică 2019. La fel, și domnul Meszar a fost cât se poate de transparent, ne-a pus la curent cu situația contabilă a clubului. Mi-am dat seama rapid că am de-a face cu un om corect, foarte bun pe ceea ce face, pe care mi l-aș dori în continuare aproape, în club, mai ales că deja e expert pe partea de atragere de fonduri publice pe bază de proiecte. Miercuri seara, m-am văzut și cu suporterii, iar concluzia discuțiilor, zic eu, a fost pozitivă. Nu ascund faptul că m-a deranjat puțin comparația cu Marțian, Giovanni sau Chirilă, dar mi-am dat seama că băieții nu mă cunosc și, la câte lucrurile rele s-a întâmplat cu acest club în ultimii 20 de ani, poate au și motive să fie reticienți. Însă, ei și toată lumea trebuie să înțeleagă că vin din fotbal, am acumulat deja experiență în fenomen. Am transferat jucători la cluburi precum West Ham, Manchester City, Juventus sau Inter, am cunoștințe importante în Europa și în țară și privesc fotbalul ca pe un business. Mi s-a mai spus că Bara a investit 5 milioane de euro și când a plecat a lăsat clubul înglodat în datorii. Păi la mine e invers, adică vreau să fac dintr-un milion de euro, cinci, care rămân în contul UTA-ei. Nu se pune problema ca vreodată să mă gândesc să mut echipa din oraș sau fac nu știu ce fuziuni, căci pentru mine UTA fără Arad și invers, Arad fără UTA, nu se poate. Dar, ca să nu existe alte suspiciuni, le-am și spus tuturor că, în cazul în care voi deveni managerul UTA-ei, vor fi extrem de transparent cu suporterii. Ce aș avea de ascuns? De fapt, Suporter Club UTA ar rămâne membru în Comitetul Director al ONG-ului, ca și domnul Meszar, sau un reprezentant al dânsului”

…despre finanțatorii din spatele său: Nu ascund faptul că nu aș investi banii mei  la UTA, ci sunt susținut de doi oameni de afaceri importanți. Unul din Italia și celălalt din Canada. Pe dânșii nu o să-i vedeți prea des la Arad, vor rămâne în umbră, ca, de altfel, toți marii patroni de cluburi din Europa. Ei au încredere în abilitățile mele de manager și-mi acordă credit total”.

…despre bugete și politica clubului: În primă fază, aș avea la dispoziție 600-800 de mii de euro, dintre care majoritatea aș vrea să-i prind în bugetul din sezonul competițional 2018-2109. Acești bani există, pot să ofer fără probleme garanții bancare. Probabil, dacă devin managerul UTA-ei încă din această iarnă așa cum îmi doresc, probabil vreo 200-300 de mii ar trebui să cheltuiesc și până la finalul acestui sezon, pentru a acoperi datoriile existente, dar și a susține salariile actualului lot de jucători. Dar, o spun de pe acum, politica pentru acest an rămâne una de low-cost, căci, din păcate, nu mai poate face nimic privind promovarea”

…despre organizarea clubului: Aici o să fac schimbări majore, în sensul că îmi doresc departamente bine delimitate. Unul financiar și de marketing, altul juridic, de relații cu publicul și, bineînțeles, o echipă bună de scounting pe care aș pune-o rapid la treabă, în așa fel încât în luna mai-iunie să avem ideile clare privind achizițiile. Și vorbesc despre persoane calificate din Arad, din afara orașului nu voi aduce cu mine mai mult de unul-doi oameni. E puțin dureros ca un brand ca UTA să nu aibă un magazin în care să vând tricouri și alte produse promoționale. Am înțeles că în Mall ar exista un spațiu disponibil, l-aș activa imediat. Sediul clublui vreau să-l dotez cu toate cele necesare, calculatoare, laptopuri, etc, ca să nu mai vorbesc de necesarul antrenorilor și jucătorilor, ca și TRX, testere, materiale de antrenament, echipamente, vitamine și altele. Din câte am înțeles, toate aceste achiziții se pot face și din banii dați de Primărie. Fiindcă aș vrea ca UTA să aibă în spate și un centru puternic de copii și juniori, probabil va mai fi nevoie de personal și aici mă gândesc în special la unul-doi preparatori fizici buni. Aș vrea ca juniorii care fac saltul la prima echipă să fie pregătiți din absolut toate punctele de vedere. Am înțeles că sunt aproximativ 200 de jucători legitimați pe UTA și oricum ar fi eu mi-aș dori o colaborare strânsă și cu Atletico, atâta timp cât vorbim despre un club foarte bun în creșterea copiilor și juniorilor. Adică fundamentul oricărei construcții fotbalistice durabile”

…despre planurile privind banca tehnică și lotul de jucători: Am avut o discuție telefonică și cu Cristi Todea, fostul meu coleg de echipă de acum 20 de ani și i-am spus că sunt dispus să-i completez lotul cu doi-trei jucători cât mai rapid. Doar să-mi spună ce posturi are nevoie, dar, la rândul meu, poate o să am rugămintea ca tot așa, doi-trei jucători, să fie primiți în lot, cu ideea de a-i încerca în vederea sezonului următor. Personal, mă gândesc mai mult ce se va întâmpla de la vară încolo, deși, bineînțeles, voi evalua și actualul lot de jucători. Cu atât mai mult cu cât, din câte am înțeles, sunt destui fotbaliști tineri acolo, de mare perspectivă.  Iar în ceea ce-l privește pe Todea, aș dori prelungirea colaborării cu el și din vară, mai rămâne de văzut și pe ce funcție. Poate antrenor principal, poate secund, sau membru în stafful meu, nu știu acum”.

…despre bazele sportive: „Până se finalizează restul investițiilor anunțate de Primărie, ca și bază de antrenament e bun și „ICRTI”-ul. Am fost acolo miercuri, poate vom încerca să facem și un mini-hotel acolo, cu cantină și sală de forță. Nu știu acum cum, o să încerc să închei bartere, înțelegeri, care să includă spațiu de reclamă pe noul stadion când va fi gata, ca să nu spun că m-au căutat deja și câțiva oameni de afaceri din Arad care mi-au spus că ar vrea să facă parte din proiectul meu încă de la început”

…despre următorul pas: „Am comandat un audit la club, care, sper eu, să se încheie în cel mult două săptămâni. Apoi, dacă toate sunt în ordine, aș vrea să ne începem treaba. Repet, până în vară nu vor fi mari schimbări la nivel de echipă. Mergem pe politica low-cost, apoi atacăm promovarea cu un buget echilibrat. Nu vom sări calul, nu vor fi salarii mai mari de 2500, poate 3000 de euro pe lună și, în orice caz, impresarii care vor avea jucători la UTA nu-și vor lua comisioane. Eventual o să stipulăm în acte ca la următorul transfer toată lumea să aibă de câștigat, dar de pe urma UTA-ei, nu. Oricum, din vară vreau să atacăm cu toate eforturile promovarea, iar în Liga 1 vom ajunge ca UTA să se autofinanțeze prin drepturile TV și alte contracte de imagine. Nu mă sperie lupta cu U. Cluj, Petrolul sau Farul, căci UTA va fi mai puternică decât ele. Am relații cu multe cluburi puternice, care ne-ar putea ceda sau împrumuta fotbaliști cu foame de performanță, neinteresați doar de câștigul material. Proiectul meu pentru UTA se întinde pe 6-7 ani de zile, timp în care, bineînțeles, mi-aș dori să atacăm și titlul de campioană. De acum, mă gândesc zi și noapte doar la ceea ce am de făcut la Arad”.

Îl covinge pe Răzvan Raț să vină la UTA?

Dacă o va prelua pe UTA și va face o strategie pentru promovare, Florin Manea s-a gândit să-l aducă în „alb-roșu” pe unul dintre jucătorii reprezentativi ai echipei naționale din ultimii 10-15 ani. Este vorba despre Răzvan Raț, care a adunat nu mai puțin de 113 selecții la prima reprezentativă și alte, o parte dintre ele ca și căpitan al „tricolorilor” și alte 16 la tineret. Ajuns la 36 de ani, fundașul stânga îmbracă și acum tricoul lui Rayo Vallecano, în liga a doua spaniolă, dar s-ar putea despărți de iberici în această vară. „În jurul lui Răzvan m-am gândit să contruiesc echipa de promovare a UTA-ei. Încă trebuie să vorbesc cu el, să văd ce-și dorește și el cu adevărat și, dacă se poate, am dori să lucrăm împreună la Arad”, ne-a mai mărturisit Manea.

39
8

62 comentarii la articolul: “Manea a comandat un audit la UTA și e mai decis ca oricând să preia clubul: „Până în vară mergem pe politica low-cost, apoi atacăm promovarea cu un buget echilibrat”

 1. Un discurs impecabil, care pare a fi lucrat de un PR-ist destul de iscusit. Cat din ce spune domnul Manea e si adevarat doar timpul ne-o va arata. Stiti cum e vorba aia: nemultumitului i se ia darul, asadar propun sa o luam pas cu pas si sa vedem daca se si materializeaza ceva odata cu finalizarea auditului. Hai UTA!

  60

  4
  1. Dragul meu multunesc pt aprecierea discursului dar tin sa ge anunt ca PR nu am. Poate o sa mi iau pe viitor cu toate ca se pare ca ma descurc singur)). E usor sa expui ceva ce ai in plan, vine totul natural pt ca a fost gandit si analizat. Multumesc mult Florin Manea

   3

   2
 2. Frumos suna scriptic.Acum nu mai sunt, cel putin in prima faza,un milion ci doar 6-800.000Eur.Ba chiar mai putin…2-300.000.
  Deja trebuie sa aduca niste jucatori de-ai lui ca sa-i incerce.Hop si bomboana:Razvan Rat fundas la UTA,dar Manea inca nu a vorbit cu el.Parca am mai vazut filmul acesta la Martipan cand l-a transferat pe Mutu la Arad.
  Si in plus nu mai vorbeste de 5 ani ,ci de 6-7.
  Interesant.Sper sa nu fim dezamagiti ca si in trecut si sa se distruga ce s-a (re)inceput acum.
  Succes UTA!!!

  31

  41
  1. poate si-a ajustat previziunile si bugetul dupa ce a primit primele informatii de la sursa de la toti cei implicati

   31

   3
  2. Suna mai frumos decat ceea ce e acum. Mai ramane de vazut daca toate cele spuse se vor si implini. Povesti am auzit tot timpul, ultima fiind cea a lui Meszar din vara anului 2017.

   31

   8
 3. Sunt perfect de acord cu suflatul in iaurt,mai ales ca suntem „Stan patitul”.Si nu o data.Dar macar sa avem si iaurtul in fata…
  HAIDE UTA!!!

  20

  1
 4. Marteaaaaaaaaaaaaane….. Unde esti Marteaaaaneee! Face si drege asta mai mult decat tine? Hotel la ICRTI!!!! Rat la UTA! Doi-trei jucatori acum unde vrea pula lui Todea!!!!! GATA!!!! Ne-am scos in PLM!!!!!!!

  22

  21
 5. Parerea mea personala cum ar trebui facut sa va asigurati ca e omul serios:
  -Referinte si verificate.
  -Sa doneze 100,000 de EURO la ONG iar timp de un an cel putin doar Mezar sa aiba drept de semnatura sa nu dispara banii inapoi la el.
  -Nu vrea sa fie sanatos.

  13

  7
    1. Pai dl Meszar nu figureaza in nici o organigrama si nu semneaza nimic.
     Doar daca eventual va fi numit oficial.

     7

     3
 6. Da oare acesti investitori din ARAD care vor sa i se alature domnului MANEA, de ce nu au venit si pana acum?
  Eu sper totusi ca domnul MESZAR si SCU sa ia decizia cea mai buna !!! hai UTA

  19

  1
 7. Si ar fi ceva absolut necesar ca acei finantatori din umbra sa vina totusi la ARAD. nu e normal sa dai clubul pe mana unor oameni din umbra care poate nic nu exista

  17

  0
  1. Probabil ca investitorii nu vor veni ca au interdictie sa paraseasca tara lor… . Acum la modul serios nu e nevoie sa vina. Pentru ei e o afacere. Investitie pe un anumit termen, dupacare sa isi recupereze banii.

   5

   7
 8. Nici nu se pune problema..subiect intretinut de astia de la sport arad, desperati ca le-au scazut drastic traficul…auzi ca oamenii de afaceri din arad vor sa se asocieze cu asta cu chip si vestimentatie de martian!! Sau ca vine Rat, dar el inca nu stie:))) cat de prosti sunteti cei care puneti botul?

  11

  12
  1. 1. noi ăștia de la sportarad stăm bine cu traficul, poți să te uiți și tu în subsolul paginii și să dai click pe unul din contoarele de trafic si vei vedea ca avem trafic suficient de mare in toate zilele, chiar si in vacanta …
   2. articolul cuprinde declaratiile lui Florin Manea, exact asa cum le-a spus dansul, sunt lucruri asumate de cel care a facut declaratiile … daca ai fi un cititor fidel, dar nu esti, ai stii ca de 12 ani facem stiri cu declaratii luate de la cei implicati, nu cu povesti inventate de noi … sau poate nu stii ce inseamna un interviu sau declaratii ale unor persoane …

   47

   4
 9. Văd că-i făcut omul in toate felurile, chit că n-avem de unde să știm ce-i poate capul, ce intenții are…comparat cu marțipan doar pentru că poartă o șapcă…..fraților, dacă aveți mentalitatea asta și ați trecut de 15 ani, vă spun că aveți cel puțin o problemă.
  PS: I-a spus cineva omului despre dosarul de la DNA, cel in care UTA riscă retrogradarea?

  29

  5
  1. “Calitati de manager”, unde au fost dobandite? In ce pozitie sau vreun club ? Chiar nu mai exista cluburi prin Bucuresti sau Ilfov de trebuie el sa vina in Arad? E cusuta cu ata alba toata aceasta treaba. O sa puna in pioneze clubul. La Ceahlaul sau la Bacau cu el! Intotdeauna noi am progresat cand am fost pe mainile aradenilor.

   9

   8
   1. Fratele meu…..care arădeni, te intreb?
    Știu, sună frumos, toți am vrea să fie numai arădeni in jurul clubului, dar ăsta-i doar un vis….in realitate, arădenii care chiar ar putea schimba ceva, nu dau doi lei pe UTA.
    Eu l-am auzit de câteva ori vorbind pe Manea…are ce-i trebuie…lucrează cu cluburi importante din Europa, are uși deschise peste tot, chiar nu-i papagal….comparația cu Marțian este cât se poate de greșită…
    Acum, nu sunt nici eu 100% că va face treabă, nimeni nu poate garanta asta până nu-l vezi la treabă…dar…ce alte variante ai? low-cost cât timp? o să inceapă jucătorii să fugă de tine, de la tine, care cum au ocazia…și atunci ce faci?

    15

    4
    1. Sunt foarte multi sustinatori ai marelui manager Meszar, considerand nu numai ca e singura varianta , dar si ca e cea mai buna , chiar daca a trecut la varianta low-cost. Din punctul meu de vedere proiectul Meszar a cam ajuns la final.

     20

     5
     1. A recunoscut-o chiar Meszar, ce să mai…omul a spus clar că mai mult de varianta asta nu se mai poate.

      7

      3
 10. La anu promovam :))) unde poate in liga 2 inapoi…..daca RETROGRADAM din pacate anu asta …(asa low-cost)???Asa vin si eu si preiau UTA pana in vara si la vara vine Messi vb eu cu el dar inca nu l-am sunat sa vad. Mai am ceva prieteni prin Spania – Anglia vin si ei cu ceva bani jucatori …

  5

  16
 11. Si…dl GIro,nu sunt Calin Mnerie,cu toate ca-l cunosc !!! Merci,…fără resentimente !!!?

  1

  1
  1. Si chiar nu sânt contra d—voastră.dar cunosc bine sb, si kiar știu ce se întâmpla in club…in limitele normalulului

   0

   1
  1. Inca tot eviti sa ma dumiriti ce legatura, sau cu ce ocazie ati adus vorba aici de Calin Mnerie???Eu ciresc articolele scrise de catre Lucian si Calin si cam atat!Mai rateaza ei cate o stire proaspata sau intarzie sa o scrie pana nu este verificabila dar in rest totul OK!
   Si faptul ca spuneti ca stiti ce se intampla in cadrul clubului UTA,este foarte bine.Va mai spun ceva,daca si asa stiti….Unii care apar des la comentarii,chiar sunt din jurul,daca nu chiar din interiorul clubului.
   Doar ca in club,nu exista acea limita a normalului,despre care vorbiti dvs.Sunt maxim 3 persoane care stiu tot ce misca!
   Zilele trecute,ascultam un fost jucator al UTA-ei,trecut si pe la alte echipe de Liga 1,retras din activitate, ca nu este normal ca doar dl.Meszar sa aiba raspundere,chiar daca oficial nu are nici o functie.Ce se intampla in lipsa dansului?Daca stiti atat de bine,atunci aveti raspunsul „in limita normalului”,descris de catre dvs.Adica suna telefonul p[e linia rosie.
   Un club care se respecta,are cel putin un om,daca nu chiar doi,care pot lua decizii,chiar si in lipsa sefului mare.
   Cat despre intalnirea noastra si subiectul UTA,mai greu,si vad ca multi vor sa se intalneasca cu mine….Unii chiar sa ma bata bine.Pt ca eu nu sunt o persoana publica.
   In rest,toate cele bune si HAI UTA!

   6

   9
 12. Ca sa revenim la subiect.Stiti ce presupune un „audit”?In ce consta,cine il face,sau cat costa si cat dureaza?2 saptamani?Cred ca este o gluma proasta!Il plateste cel care il cere.
  Un „audit”presupune luat la puricat tot ce presupune acte,facturi,decontari,implicari,planuri,proiecte,infrastructura,baze materiale,conturi,bani,inventare,datorii,jucatori,contractele lor si multe altele.Nu 2 saptamani,mi-e teama ca nici 2 luni nu sunt suficiente.

  5

  7
  1. Aaaaaaa!Si era gata sa uit!Auditul nu poate fi finalizat,atat timp cat exista o cercetare penala in desfasurare,in speta cazul „valiza” de la Suceava.Cine si cum va decide la DNA si ulterior la comisiile de disciplina daca UTA ramane curata,sau nu?Stiti cam la cate puncte minus a ajuns Olimpia,adica -19,de astazi si mai urmeaza?Tg.Mures nu are lot,bani si nici o perspectiva?Jiul la fel.
   Poate ca stie Manea.Astea sunt gainaturi aruncate spre creduli,cu auditul….

   4

   8
  2. Nu cred ca verifica ei fiexare operatiune financiara, gen s-a platit corect factura de gunii. Ei i-au un esantion din totalul operatiunilor su verifica balanta clubului. Cat priveste infrastructura, cam ce ar avea de verificat.?

   0

   4
   1. Corect. Pe noi ne intereaseaza sa stim ce datorii sunt. Responsabilitatea o asumam din momentul preluari. Ce a fost inainte….

    3

    1
    1. @Florin manea?Care sunteti voi?Cand vii din spate si spui ca ai unul,2-18 investitori,dar nu prea sunt banii dumitale,iti asumi aceasta raspundere.Nu cred,nici la fel de mult!la fel de mult cum nu cred ca dvs,v-ati cobora,la nivelul acesta,modest,al nostru,sa cititi Sportarad!Fake,in consecinta!UFF!

     2

     7
 13. Imposibil sa ma abtin!Imi vin pur si simplu in creier anumite chestii,pe moment!O fi ea grea viata de fotbalist,dar parca Razvan Rat are nevasta ucrainianca?Gresesc?
  Manea il transfera deja la UTA?Cred ca daca afla Rat,rade si cu curul!Va veni doamna cu el pe coclaurile noastre?Serios?Din ce cauza nu ar mai sta prin Spania?Alti bani,alta abordare.Manea….ne lasi?
  Intrebarea zilei:stii mai F.Manea,sau oricine altcineva, cine si-a adus toata familia la Arad,cu gemeni si cu tot cu Dana, nevasta,careia nu i-a prea placut „provincia”?Cu dadaca in varsta,secuianca,la cat timp a locuit intr-o vila?
  Cine,cine?Bogdan Mara oare?

  6

  4
  1. Hai,dragi prieteni…nu ma faceti sa-mi aduc aminte de multe lucruri dubioase,pt ca imi vin instantaneu in capatana…
   Tot se da pe aici ca Bara a bagat bani si a fost tzepuit in cele din urma.Asa a si fost.Oare ce ar avea de declarat Sandu Ion la asta?Dar pana la el?Cati „TRIO RIO” au mai sapat la temelie?De-ai nostri,aradeni!Pai si atunci cine ar mai avea incredere in astfel de proiecte megalomane?

   6

   7
  2. Sunt aici sa lamuresc suporterii UT ei. Razvan Rat este reprezentat de firma mea de cand a plecat de la sahtior. Cred ca stiu bine ce vb si o stiu si pe sotia lui …. personal…. a fost un articol in ziarul acesta in care se afirma ca ce am spus acum doi ani se potriveste cu ce am spus si acum. Sunt un om care imi cantaresc cuvintele si declaratiile. Nu arunc vb in vant… sper sa aveti ocazia sa verificati ceea ce spun acum

   5

   2
   1. Te-am prins! FRAIERE!Fake @Florinel Manea!Razvan Rat a plecat de la Sahtior,pt ca Lucescu l-a iubit prea mult ca sa-l mazileasca,si s-a ales de catre patron variantele braziliene si a pus mare baza pe el si daca esti atat de smecher,nu ne-ai intoxica cu asa ceva!Dar cand interesele financiare,i-au depasit ceea ce ar fi dorit,i-a oferit o noua relansare,avand oferte din in Spania,dar nicidecum prin firma ta,care pe atunci nu exista!La fel cum l-a relansat pe Hagi,la Brescia.Simplu!Hai ca acum deja ma enervezi!

    1

    5
    1. Te enervezi degeaba rat a plecat liber de la sahtior la
     West ham
     Verifica cine a facut transferul

     3

     1
  3. Toti cei ce iubesc Uta cu adevarat si vor sa ma intrebe despre acest proiect o puteti face pe pagina mea de facebook. Promit ca am sa raspund intrebarilor pertinente cu mentiunea ca nu pot expune tot planul pe care l am pt ca este f complex. Dar am decis sa fiu transparent si sa va fac sa intelegeti ca doar impreuna putem reusi. De aceea este UTA unde este ca in loc sa ne unim fortele pierdem timpul cu dialoguri inutile si aruncam cu noroi in oamenii care intentioneaza sa faca ceva benefic. UTA este a Aradului nu a mea… cu drag Florin Manea

   5

   1
 14. Confuzia matale cu “Calin Mnerie” ?! Chiar ești “bătrân , dl-e GIro….ai uitat,sapt trecută m-ai făcut “Calin Mnerie”, când ai adus vb ca : “azi mâine ,ne spui ca MAN ,sa transferat la FCSB”?!! Așa e ????!!!! Nu e nicio probl, iertam…..

  1

  1
 15. Pentru Giro de „coclaurile noastre” ca de Italia nu poate fi vorba. DACA sunteti atat stiutor de ce nu va implicati in niciun fel?. Comentati,criticati iscati conflicte,faceti valuri. OMU’ asta a declarat ceva. Ecista probe.Isi asuma cele afirmate. Atunci nu vad care e problema?. Sunt de acord cu multi ca fiibd patiti cu Martieni si extraterestri de tot felul suflam si in iaurt,sunt de acord ca su frumos ce a declarat dl Manea. DAR acesta si- a adumat MACAR vorbele rostite. Dvs nicimacar atat,ci doar ca luati de Mnerie,Lucian si poate si de Csala bacsi?!. Iar daca inafara de DUME aveti si altceva in desaga va rog sa cautati ONG-ul si oferiti suporz,ajutor.Iar dac aveti doar VORBE ib tolba va recomand OCSKA in fiecare duminica. RESPECT SCU!RESPECT UTA!

  8

  1
  1. @zolee..macar dvs,intelegeti ceea ce scrieti?Pt ca eu absolut nimic!Si eu sunt de acord absolut ca un investitor sa INCERCE sa preia UTA?Dar pe ce?Pe niste vorbe?Ma puteti acuza ca mi-e frica?

   1

   2
  2. Haloo [email protected],cu schimbare IP!Absolut nimeni nu este atotstiutor!Niciodata!
   Va rog sa va abtineti! de la a jigni pe mineUitat de mult la romaneste,esetleg!Pac!Pac!Si eu, as sti sa spun ca az en fono fonok,drujbistul Verestoy taiat tot cu drujba si milioanele de euroi,taiat la noi padurile!Remas cu un mare cacat!Meghalot!Nagyon boldog vagy?
   Vezi ca am spus de milioane de ori ca nu sunt rasist,dar cred ca ar trebui sa-ti vezi de Sepsi!Estleg,bocsanotot kerek.Ce bou esti!

   1

   2
   1. Mai acum cateva zile, intr-un comentariu, cineva spunea despre un cetatean al Aradului ca e ungur. L-ai facut rasist. Iar acum tu ce faci?

    3

    1
 16. GIRO, de ce esti asa de pesimist si critici omul a venit cu sufletul si inima deschisa la UTA., pt. a pune aceasta echipa pe roate ,dupa atatia zeci de ani de seceta ,pt. a promova in liga1a si a face un proiect maret !!! Lasa perejudecatile si fi increzator ca, nu ai nimic de pierdut, sau , cand va veni dinou la ARAD pt. audit, dute si ia legatura cu el si discuta cu el despre suspiciunile tale referitor la ce planuri are cu UTA. si iti vei rezolva singur problema !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA. !!! Sper sa se reuseasca aceste negocieri !!!

  6

  1
  1. @Nelu Targoviste!Ma buucur ca ai reaparut!Sincer iti spun ca nu am prejudecati!Daca maine dimineata,as vedea un proiect clar,cu oameni potenti financiari aradeni,nu as avea nici cea mai mica problema!Sa murim pe mana noastra,daca atat putem!Dar cand simt niste smecheri,profitori,gen acest dubios Manea,peste noapte care nu are bani nici pana la primul colt,atunci lasa-ma in pace!Te-ai bucura sa promoveze Targoviste,ca ulterior sa te chinui ca si Juventus sau Sepsi,din dragul banilor din drepturile TV?Eu nu imi doresc asta!
   Asa ca prostiile acestea cu Manea,Marius Stan,Joita,trebuie excluse,ca sa ne putem vedea de treaba!Dar nu suntem lasati in pace!

   1

   4
   1. Asa cum ai vazut si proiectul lui Meszar. Era clar, cu oameni potenti financiar, exact cum iti doreai?

    5

    2
 17. Marturisesc sincer ca imi plac ideile acestui impresar ce se doreste si investitor si atata timp cat omul vrea sa faca o treaba buna la UTA, nu vad de ce nu este lasat sa-si puna in aplicare proiectul, care mie mi se pare nu numai interesant dar si indraznet si chiar plin de aplomb !Mult succes si multa bafta! Hai U,T.A.!

  9

  2
 18. O intrebare elementara…In afara de ,,ofertantul” Manea, ce alta varianta mai are UTA in vederea promovarii?…

  2

  1
 19. Florin Manea, pe cine ai transferat tu la M City? Pe Panti? Ca alt roman nu a mai fost p-acolo? Ce dracului minti lumea cu transferurile tale din Europa ca te-ai suparat pe Timofte ca nu te-a luat si pe tin ca si acompaniator sa mergi sa dai si tu mana si sa-ti faci ceva poze cu oficialii lui M City!! Si cu Juve iar imbarligi lumea ca n-ai transferat NIMIC nici acolo! Nu mai minti ca lumea te descopera ca acum exista informatia pe internet si nu mai merge ca inainte. Ce credibilitate sa aibe oamenii astia in tine daca tu de la inceput te-ai „umflat” ???

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.