Liga a 2-a

UTA – o simplă paranteză pentru Scutaru între cele două Poli, urmează Florea?

Din iunie 2017 și până în primăvara lui 2018, Cristian Scutaru se poate lăuda cu „performanța” de a îmbrăca tricoul ambelor echipe cu numele Poli din Timișoara, dar și pe cel al marii rivale din Vest a „alb-violeților”, UTA. Fundașul de 30 de ani a fost printre jucătorii care nu a acceptat politica low-cost impusă de conducerea clubului arădean în această iarnă, cu gândul de a juca în străinătate. Până la urmă, însă, Scutaru a ajuns la ASU Poli, echipa suporterilor din Liga 2-a și va fi adversarul „Bătrânei Doamne” pe 21 aprilie.

Liga2.ro menționează că Scutaru e prima achiziție oficială pentru trupa lui Bogdan Andone, care se pregătește să-l mai înregimenteze și pe fost atacant al lui U. Cluj și ASA Târgu Mureș, Marvin Schieb. Totodată, se aude că și o altă „piesă” grea din lotul „roș-albilor” în tur, Daniel Florea, ar putea ajunge pe Bega și tot la ASU, care – în schimb – s-a despărțit până acum de: Marius Staicu, Mădălin Staicu şi Andrei Ţugui, iar portarii Gakos şi Fişteag sunt și ei ca și plecați.

Comentarii Facebook

0
3

Un comentariu

  1. Nu faci din hiena animal domestuc, din cu.va femeie de casa, nici din timisorean aradean (in ziua de azi). Poli&Rapid FAKE BROTHERS:))

    11

    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close