UTA Arad

Livetext, amical: Lunca Teuz Cermei – UTA 1-0, final





La ora 12,08, Cermeiul și UTA au început amicalul din Țara Sămădăilor, ce marchează finalul de cantonament al echipei fanion a județului, dar și debutul stagiului de pregătire al divizionarei terțe ce va urca la final de partidă la Moneasa. Gazdele joacă în „roșu-alb”, utiștii în albastru, într-o formulă 4-3-3. Meciul este urmărit de pe margine și de Ionuț Popa, antrenorul arădean al celor de la ACS Poli.

Formații:

Cermei: Mureșan – Berari, Cotoc, Gligor, Suslak – Varga – Vasile,  Ianc, Copil, Sabău – Sulea

UTA: Bodea – Ghergu, R. Iuga, Lazăr, Dinculescu – Prună, Petra, A. Iuga – Stahl, Curtuiuș, Hlistei

Arbitri: Flavius Rița – Sergiu Cârmaci, Gabriel Căpriceană

Min. 3: GOL Cermei! Echipa lui Anca, Nagy și Huțan a începu tare și Sulea și-a învins fostul coleg din poarte UTA-ei, cu un șut în cros din colțul careului de 16 metri, lateral dreapta.

Min. 12: Meciul are un ritm alert, se joacă pe contre, pe un teren bun pe această perioadă a anului

MIN. 14: Hlistei a șutat direct dintr-o lovitură liberă dintr-un unghi dificil, aproape de linia de corner, mingea s-a dus puțin pe lângă vinclul de la colțul scurt

Min. 25: Copil a tras pe jos din interiorul careului, ușor lateral stânga, Bodea a prins fără mari probleme

Min. 29: Gol anulat Cermeiului, pentru fault în atac asupra portarului Bodea. Cel care a introdus mingea în plasă, cu capul, a fost Cotoc după cornerul lui Suslak

Min. 35: Corner al UTA-ei de pe dreapta, Hlistei centrează, Stahl reia în bară, iar apoi Curtuiuș e blocat de Cotoc în 5 metri. Scenariul se repetă cu centrarea lui Hlistei de la colțul terenului, dar de data aceasta Stahl a reluat pe lângă poartă.

Min. 40: Angelo Iuga i-a așezat mingea la marginea careului lui Curtuiuș, dar Mureșan a reținut finalizarea atacantului utist

Min. 45: Repriza s-a încheiat cu un șut al lui Petra de la 20 de metri, reținut de Mureșan. Cermeiul conduce cu 1-0.

Min. 46: S-a reluat meciul cu următoarele garnituri:

UTA: Bodea – Polgar, Manea, Tănase, Onuțan – Isac, Jorza – Gruiescu, Buia, Toma – D. Popa.

Cermei: Mitrea – Rogojan, Nistor, Boldor, Aldan – Morar, T. Bodri, Mihuța, L. Bodri – Fl.  Brândușe, D. Bulza.

Min. 56: Buia execută peste poartă o lovitură liberă, ca un corner mai scurt de pe dreapta.

Min. 62: Bodea a fost înlocuit cu Zamfir între buturile utiste

Min. 68: La UTA, a intrat și italianul Sorato, în locul lui Gruiescu

Min. 72: La Cermei, a intrat și V. Brândușe în locul lui Aldan, care acuză o accidentare

Min. 80: Meci de uzură la Cermei, cu cele două echipe ce nu-și pun probleme una alteia

Min. 83: D. Bulza scapă singur pe stânga în careul utist, dar finalizează peste poartă

Min. 90: Fluier final la Cermei, unde echipa gazdă câștigă amicalul împotriva UTA-ei cu 1-0, după reușita lui Sulea după numai 3 minute de joc.

25 comentarii

  1. CRED CA JILA este pe gard! Nu a visat de cand l-a facut maicasa sa bata pe UTA! Si cand te gandesti ca era si INCA MAI ESTE pe LA COLTURI si in INTIMITATEA SA foarte virulent si impotriva noului PROIECT -UTA! CRED CA SI ACUM se zbate ceva acolo in INIMA SA , SUFERA SI PRITENII STIU SI DE CE?!MULTA BAFTA ,SA INVINGA CEL MAI BUN!

    0
    0
  2. Oricum in retur nici una dintre echipe nu mai poate avea obiectiv si spun astacu argumente:
    -Cermeiul face parte din cea mai slaba serie de C ,UNDE promovata se stie de mult iar de retrogradat nu retrogradeaza nimeni din acesta serie,!
    -UTA,CAMPIONA PROVINCIEI are sansa se ruleze tineretul ptr anul ce vine .un an decisiv ptr.echipa fanioa a Aradului!
    Nadajduiesc insa ca relatiile dintre cele doua echipe sa fie benefice ptr.intreg fotbalulu aradean in ciuda unor pareri si afirmatii contradictorii ale celora din anturajul echipei din com.Cermei! ZI FRUMOASA PTR.SPORTUL ROMANESC MAI ALES CA SIMONA HALEP ESTE ACUM f.aproape de o mare si MARE PERFORMANTA! HAI ROMANIA,,HAI SIMONA SI HAI U.T.A CAMPIOANA PROVINCIEI! PREITENII STIU SI DE CE?! INCA SE JOACA pe toate planurile! Bafta!

    0
    0
    1. Si cand esti cu sotia in pat spui „prietenii stiu de ce”? Ai dezvoltat o obsesie pentru sintagma asta! Controleaza-te, ca nu intotdeauna se potriveste!

      0
      0
  3. Daca nu impartasesc opiniile si ideiile voastre inseamna ca sunt dusmanul vostru si implicit a faimosului JILA?! PE MINE SINCER MA LEAGA MULTE amintiri frumoase despre acesta comuna simbol a judetului ARAD,,AM INCA RUDE SI PRIETENI BUNI ACOLO,TATAL meu si-a desfasurat cea mare parte a vietii sale in comuna Cermei, asa ca va las pe voi sa filozofati mai departe, insa fara sa ma jigniti si fara atacuri nefondate si mai ales fara argumente probabile! Va doresc mult succes si multa multa minte! P.S.Din pacate si SIMONA A PIERDUT IN DECISIV cu 4-6! Insa Speranta moare ultima este crezul dupa care si eu ma ghidez in VIATA.CU MULT BINE.

    0
    0
    1. Tu cand ataci Cermeiul si pe Bulza, ce argumente ai? Si hai spune-mi si mie de ce e comuna-simbol Cermeiul? Simbolul a ce? Atat eu, cat si cel care semneaza Cermei iti atrageam atentia ca deraiezi (cs sa fiu bland), nu cred ca te-am injurat/jignit etc. Daca tot comentezi, macar fa-o cu substanta, spune ce nu iti place la jocul echipelor, nu ca „Jila” nu stiu ce a facut si prietenii stiu de ce! Esti obositor!

      0
      0
      1. Cine esti tu sa-mi atragi mie atentia? ! Sau colegul tau? Eu comentez ce vreau si cand vreau ! In mod constant fac lucrul acesta de ani de zile si NU numai aici pe sportarad.ro,o fac cu ideile si principiile mele fara sa dau socoteala altora si mai ales celora care imi cer explicatii pe care ei nu le inteleg! Fotbalul este un joc frumos,care insa starmeste multa pasiune si manie si voi ati cazut in acesta capcana! Ti-am raspuns din decenta si pentru faptul ca am primit o educatie de la parintii mei ,sa nu uit de unde am plecat si mai ales ca mai intrebat de ce este com.Cermei un simbol?!
        Simbolurile nu se explica, ele se traiesc si se mostenesc din generatie in generatie, fiecare dintre noi avem simboluri insa doar unii stiu sa si le pretuiasca! Cam atat si promit sa nu mai polemizez cu tine si prietenul tau ,insa nu voi inceta sa-mi exprim parerile tot asa cum am facut-o si pana acum,,ferm ,precis si cu raspunderea morala a tuturor afirmatiilo,r fara sa am teama de a ma exprima liber si cu constiinta impacata! La buna vedere!

        0
        0
  4. Eterna dilema : sunt elocvente rezultatele amicalelor ? Și da și nu. Plusul fizic nu se vede la început,,urcușul tehnic e mai greu că la Moneasa ! Acum trebuie format. „”11 „” de baza și dat minute la jocuri rezervelor ce pot fi utilizate . Foarte util returul pt. confirmarea a cat mai multi jucători. Adevărată sudura va veni pe puncte. intr’un rest generos de campionat,,fara obiectiv . HAI. UTA. !!

    0
    0
    1. Mai vedem dupa 2-3 etape in campionat cat de mult a insemnat acest cantonament, despre care unii spun pe aici ca e cel mai bun din ultimii foarte multi ani.

      0
      0
  5. Nu o vad bine pe UTA in retur cu Todea principal si cu echipa plina de juniori ! Sper sa ma înşel dar au mai incercat si alții si a fost dezastru .

    0
    0
    1. Daca au sustinerea suporterilor si daca domnul Meszar ii doreste acolo, inseamna ca si-au facut cu brio datoria. Tare mie sa nu- i doreasca echipe de Liga 1 in conducerea lor, ca ramanem fara ei si se alege praful.

      0
      0
  6. Ati ajuns sa va bata Cermeiu… o comuna… dar se vede ca ambitia si determinarea isi spun cuvantul.. desigur si pe un fond de oboseala al Ut-ei.Felicitari celor de la Cermei!

    0
    0
  7. Echipa vine dupa un cantonament greu …. nu poti sa iti faci o parere dupa acest meci … felicitari echipei din cermei ! Ii clar ca sunt doua echipe cu valori echilibrate ! Bafta in campionat ambelor echipe !!! Manager sincer nu inteleg cum lasati toti oamenii sa comenteze pe site … cand il citesc pe costea si nu numai pe el …imi vine sa ma impusc! In rest sanatate si numa bine !!

    0
    0
  8. Adevarul este ca, au fost si obositi dupa cantonamentul dur facut la Moneasa, deabea se cunosc intre ei in relatiile de joc dar, totusi ar mai trebui vreo 2-3 jucatori mai experimentati pe langa ei pt. ca, va fi destul de greu in acest retur si riscul este mare la retrogradare numai cu acesti foarte tineri jucatori oricat de ambitiosi ar fi ei !!! Poate se rezolva situatia in cel mai scurt timp si totul va fi bine.

    0
    0
    1. Poate nu erau asa de transpirate?! Sau poate sunt problme administarive la mijloc! Oricum rezultatul intra in istorie mai ales ptr.unii care-SI doresc lucrul acesta inca din copilarie si aici chiar ca PRIETENII STIU SI LA CINE MA REFER SI DE CE?! Istoria ramane istorie iar meciul amica, ramane totusi AMICAL!
      Sper ca si reletiile dintre conducerile celor doua cluburi vor ramane amicale si schmiburile de jucatori sa continue in avantaul reciproc al celor doua cluburi!
      Are de castigat fotbalul aradean in general, care de multi ani trece printr-un mare impas si este nevoie ca in viitorul nu prea indepartat Aradul sa ravina pe prima scena a fotbalului si daca lucrul acesta se va intampla concomitent cu terminarea si darea in folosinta a noi arene de fotbal din Arad, sunt ferm convins ca suporterii vor lua cu asalt tribunele noului stadion creindu-se o fantastica emulatie pe care orasul de pe Mures nu a mai trait-o de ani de zile. HAI UTA!

      0
      0
      1. Ramane cum am stabilit: de ziua ta iti cumpar o camasa care se incheie la spate. Prietenii stiu de ce!!!

        0
        0
        1. Cumpara-Ti tie mai multa minte,pacat ca prostia nu doare si vezi de treburile tale,esti un pic prea arogant sa te bag in seama! Am fumat multi ca tine si de aceea pot sa-ti spun PA! RAMAI IN LUMEA ,TA,PRIETENII STIU DE CE? SAU POATE CA NICI PRIETENI NU PREA AI, LA FELUL CUM TE COMPORTI?!Spre ciuda ta voi folosi la infinit acesta STINTAGMA pana ce vei avea si tu prieteni, care sa te inteleaga! HAIDE UTA,CAMPIONA PROVINCIEI!p.s. Tu pari a fi de-a lui dragnea, care nu accepta ca cineva sa-i iasa din vorba,,oameni ca tine trebuiesC dusi in Rusia SAU mai bine CORREA DE NORD !Cat despre camasa fa-o cadou lui maica-ta, sa vada si ea ce om a crescut si pana unde il duce mintea!Cu mult bine.

          0
          0
          1. Ai promis (mai sus) ca nu mai polemizezi cu mine, vad ca nu te tii de cuvant. Ma bucur ca ti-am imbogatit vocabularul cu cuvantul „sintagma”, dar cauta in DEX ce inseamna „arogant”. Nu te mai obosi sa imi raspunzi, ca o sa ai nevoie de bavetica (tot te scuipi daca cineva nu iti tine isonul – vrei traducere?). Ca sa imi fie ciuda, ar trebui sa contezi…dar nu se intampla, nici macar dpdv al limbii romane :)) Pa, Gollum!

            0
            0
  9. Oficial Costea nu mai are scapare! Te-a intrebat Denis ce argumente ai contra echipei Cermei si sa vii cu lucruri concrete in ceea ce priveste jocul echipei iar raspunsurile tale fac trimitere la politica si la Dragnea. Ii clar, ne pierdem vremea cu tine

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button