Fotbal judetean

Pecica și-a adjudecat „triunghiularul” de la Semlac, la care a mai participat și Nădlacul





Semlecanul Cristi Pilan, director sportiv la Progresul Pecica, a reușit să pună în scenă a doua ediție a „triunghiularului” amical ce angrenează cele mai importante echipe de fotbal din zonă. Din păcate, vremea ploioasă a încurcat puțin planurile combatantelor și asta pentru că meciul pe locul 2 al competiției, între Victoria Nădlac și Semlecana Semlac (Liga a 5-a), nu s-a mai disputat. Până atunci, se desfășuraseră două partide a câte 45 de minute, după cum urmează:

Semlecana Semlac – Progresul Pecica 1-2

Au marcat: Acatrinei / Chiuariu Varga

Semlac: Guzei – Văcăriuc, Grigoriță, Giulău, Mitoșeriu – Fenveși, Stoian, Măstăcan, Morărașu – D. Lucaci, Acatrinei

Pecica: Iosub – Koppandi, Bercu, Țugulescu, Denuț – Chiuariu, R. Popa, Marinescu, E. Varga – Arsene, Bubuș.

Progresul Pecica – Victoria Nădlac  2-0

Au marcat: Vlad, Arsene

Pecica: Fl. Rusu – Er. Wild, S. Șiclovan, Ew. Wild, V. Fritea – Huțanu, R. Popa, Bercu, Vlad – A. Ponta, Arsene.

Nădlac: Pătean – Bălaș, Luculescu, A. Moț, Taloș – Gyebnar, Corbu, Șiclovan, Danca – Puie, R. Lakatos. Au mai jucat: Drâglă, Mocriș și O. Bulzan

Așadar, cu două victorii din tot atâtea meciuri, pecicanii și-au confirmat statutul de favoriți ai competiției. „În primul rând, mă bucur că am putut să strâng aceste trei echipe din zona noastră la a doua ediție a acestui <<triunghiular>> și chiar le mulțumesc pe această cale pentru participare. În al doilea rând, mă bucur că băieții noștri, de la Pecica, au făcut două bune antrenamente, cu joc, fiind extrem de mulțumiți de ambele echipe aliniate. Am meritat victoria în ambele dispute, cu toate că atât Nădlacul, cât și Semlacul, ne-au pus ceva probleme. Suntem pe calea cea bună, noul antrenor, Marius Grad, s-a familiarizat cu un lot întinerit în această iarnă”, a menționat Cristi Pilan, care a organizat și repriza a treia sub forma unui ceaun.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button