Minifotbal, futsal

Podgoria Pîncota și-a luat biletele pentru turneul final de futsal, după o finală dramatică cu Șimandul





Cel puțin până acum, a patra „zonă” a campionatului județean la futsal a fost și cea mai dramatică. Sala de sport din Șiria a fost gazda ei, iar protagoniste au fost echipele din zonă, Șimandul acoperind absența de ultim moment a Podgoriei Ghioroc prin alinierea a două echipe. De altfel, cu ambele a ajuns în semifinală profesorul Dani Mărcuș, însă sfârșitul competiției avea să-l prindă trist.  Dar, până acolo, iată desfășurarea turneului din Podgorie, arbitrat de Sebastian Mako și Sergiu Mona și supervizat de Leontin Buda.

Clasamente

Jocuri de clasament

Șase goluri în 10 minute, decisivul marcat pe final

După cum vă spuneam, Șimandul a ajuns cu ambele formații în penultimul act. Aici, câștig de cauză au avut juniorii, cu o mână de ajutor importantă din partea „veteranilor” Mărcuș și Buruiană. Dincolo, au jucat fotbaliști precum Ciubăncan, Ruska, Ghergar sau Balint.  În cealaltă semifinală, Pîncota nu a avut probleme cu Tîrnova lui Nelu Farcaș, doar că și-a pierdut unul dintre cei mai importanți fotbaliști, pe Ovidiu Bulzan. Dar, chiar și fără el, „alb-negrii” s-au descurcat la capătul unei finale nebune. Scorul s-a dus la 3-0, prin reușitele semnate Perța, S. Dragalina și Mărgăian, dar Șimandul a egalat rapid, până în minutul 10, prin Ujoc, Mărcuș și Buruiană. Apoi, a fost care pe care, minutul 18 decizând campioana. Șimandul a scăpat trei contra unu, dar a ratat, iar pe contră, Ardelean a făcut 4-3, scor cu care s-a și încheiat partida.

Vor să facă o figură frumoasă și la Arad

Așadar, Podgoria Pîncota, în formula: Beniamin Filimon, Claudiu Ardelean, Ovidiu Bulzan, Sergiu Dragalina, Florin Perța, Ionuț Mărgăian, Adelin Pașca, Denis Covaci, Silviu Purda, Alin Bonchiș, Alex Cioară – Moartă, Daniel Bogdan, Alex Cătănaș și Ioan Cîlb, a obținut biletele pentru turneul final al campionatului județean de futsal, ce se va disputa pe 25 februarie, la Sala Sporturilor Victoria. „Băieții au tratat cu maximă seriozitate acest turneu, au fost disciplinați în joc și și-au dorit această calificare. Indiferent ce echipă ar fi avut în față. Până la urmă, cine-și dorește să piardă la fotbal, altfel de ce se mai prezintă la meciuri? Cu același spirit ne vom prezenta și la turneul final”, spune Ioan Boiciuc, viceprimarul orașului Pîncota.

O mini galerie de poze de la întrecerea de la Șiria puteți vedea AICI

Un comentariu

  1. Domnu Boiciuc nu inteleg de ce s-a renuntat la 2 jucatori foarte buni de la aceasta echipa. Ma refer la Padurean si Timis. De ce la liga a 6-a au fost alaturi de voi si ati promovat si acum iei joaca pentru slabi aia de la Siria. De ce domnul Boiciuc? Cum sa pierzi jucatori atat de buni si de talentati? . Ati facut o mare gresala cand ati renuntat la Padurean si Timis. Se vede ca mijlocul terenului nu mai merge fara Timis si Padurean pe benzi care ofereau pase decisive dar si multe goluri pentru Soimii. Ofertatii inapoi pentru ca nu puteti sa pierdezi niste jucatori atat de importanti ca iei. Din cate am inteles Padurean a fost in probe cu Uta dar nu a ramas ca nu a putut face fata la liga a 2 -a . Timis a avut si el oferte din cate am inteles si de la liga a 3-a dar si din liga a 4-a echipe de primele 6 locurile ale clasamentului asa ca n-ai cum sa nu le faci o noua oferta celor doi jucatori talentati. Cum sa joci cu Cioara mijlocas si cu Pasca in teren:? :))))) Cioara ala sa mearga la Seleus ca acolo e bine sa joace, la pancota avem nevoie de jucatori de viitor jucatori care au facut diferenta mereu cum a facut-o atat Timis cat si Padurean. Domn primar si domnule viceprimar deschidetiva ochii putin!!!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button