UTA Arad

Manea, singurul supraviețuitor al defensivei utiste titulare în toamnă: „Ne simțim bine fizic și tactic, campionatul poate să înceapă!”





De la un lot cu destui fotbaliști trecuți de 30 ani, ca Grahovac, Grigorie, Roman, Scutaru sau Strătilă, UTA a trecut la o „garnitură” cu o medie de vârstă destul de scăzută. Cei mai experimentați fotbaliști sunt Norbert Polgar și Marius Curtuiuș (ambii urmând să facă 29 de ani în acest an), ei fiind urmați îndeaproape de Manea (28 de ani pe 19 mai).

Fundașul central este, practic, singurul supraviețuitor al defensivei titulare din toamnă, acolo de unde au dispărut Adili, Ciucă, Scutaru, Asani, Filaret și – deocamdată – Burlă. Polgar ar trebui să-și reocupe locul pe banda dreapta, în timp ce juniorii R. Iuga și Dinculescu completează deocamdată defensiva din fața achiziției Bodea. În calcule mai intră și D. Lazăr și mai ales basarabeanul Mihai Roșca, odată ce va fi legitimat. „Poate că apar nume noi în apărare și, în general, în echipă, dar cu toții ne cunoaștem destul de bine. Bodea a promovat în Liga 2-a cu această echipă, avem doi-trei juniori care s-au antrenat mereu cu noi, plus Norbi, care din diverse motive a jucat poate mai puțin până acum. Deci ne cunoaștem între noi, am avut prestații destul de bune în amicale, singurul jucător nou e Mihai (n.a. Roșca). Dar, fiind un băiat de echipă și un fotbalist bun, se va acomoda rapid și el. Poate e puțin în urmă cu pregătirea fizică, dar când se va pune la punct va fi un jucător important pentru noi. Oricum, cu toții sperăm ca apărarea să fie mai sigură față de cea din turul campionatului, să ținem pasul cu restul compartimentelor și să contribuim la cât mai multe rezultate bune. Și, până la urmă, este important să câștigi meciurile, să dai un gol mai mult decât adversarul” susține Alex Manea.

Fundașul nu e surprins de reîntinerirea lotului la UTA, mai ales că: „Am mai fost echipă tânără acum un an-doi. Să nu uităm că doar Sore Botiș și apoi Alin Gligor depășeau 30 de ani și, zic eu, ne-am descurcat mai bine decât am făcut-o în primăvară. Cel mai important este că ne simțim bine și fizic și tactic după această pregătire de iarnă, campionatul poate să înceapă. Vrem să luăm fiecare meci în parte, să urcăm cât putem de sus în clasament. Oricum, nu vom avea nicio problemă cu retrogradarea, de asta sunt sigur”, mai consideră apărătorul „Bătrânei Doamne”.









17 comentarii

  1. Sa inceapa campionatul., deci pot sa vina topoarele ce le dai tu in careu cand te depasesc adversari , speram la cat mai putine mingi puse pe var la atacurile tale asta ne dorim

    0
    0
  2. SUCCES MAXIM VA DORESC BAIETII !!! Hai UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. daca joci ca si in tur , mai bine da ti demisia de acuma…
    cica ca la meciu cu pandurii din tur a pariat gg3 Domnu Manea , si a si facut penalty sa fie sigur ca ii iese pronosticu :))) asa se aude

    0
    0
    1. asa se aude..ce iti place sa mananci kk…e usor sa acuzi fara dovezi, si din spatele tastaturii..

      0
      0
      1. un amic de a meu a vazut cu ochii lui cand a pariat pe meci gg3+ . chiar m a sunat sa imi zica , si am pus si eu cu incredere, iar manea nu m a dezamagit , prima faza a facut penaly direct :)))

        0
        0
        1. @utist,inseamna ca ai facut avere…Pai vireaza si tu ceva cascaval in contul lui Manea sau al UTA-ei,daca tot ai pus-o de un pont gras prin ochii unui alt „pretin” binevoitor,marinimos,care ti-a oferit tie sansa la castig.pur si simplu filantrop fata de tine!Noroc ca nu te-au dezamagit ochii „pretinului tau”!
          Da!Recunosc si stim toti ca Manea este fundas rudimentar,nimic de obiectat pana aici.Dar haideti sa ne intoarcem in timp,la fundasi rudimentari ai UTA-ei,Bubela,Giurgiu,apoi Radu George „cot”,doar cateva exemple,ortopezi,dar ne placea!Trecea mingea sau adversarul,ambele niciodata!
          Rau cu el,cand au venit „elefantii”,dar si mai rau fara el,ulterior.
          Hai Manea,nu pune botul la rautati!Da-le toporul adversarilor in primele minute,ca sa-i linistesti,apoi mai cu calm si nu in careu!
          Si ca sa ma completez,Todea&co,trebuie sa-l mute mereu,jandarm pe alt atacant,sau mijlocas ofensiv de benzi!
          Fotbalul nu se joaca intre domnisoare!
          Succes Manea!Da-le” topoare” in continuare!Dar mai discret te rog,pt ca altfel risti sa ne dezavantajezi si apoi nu vei avea scuze!Mai calm putin!

          0
          0
  4. Pt cel.cu nick utist de ce sunt prost?pt ca spun realitatea? Tu mare utist dupa nick ai.vazut cate atacuri dure intarziate a facut manea?o gramada au adus mingea la punctul cu var , ca am fost eu portar asta nu are nici o legatura ,

    0
    0
    1. @Marius Tamsa!Nu sunt in consemn cu cei care te fac prost,dar nici nu-i contrazic.Nici nu am auzit de tine ca portar.Dar faci niste afirmatii deplasate.Daca esti portar,iti dirijezi apararea,ii asezi la faze fixe,la ziduri,nu astepti ca fundasii sa iti iasa intarziat,la lipsa ta de reactie,ca portar,sau anapoda si sa fie nevoiti sa dea cu „toporul”,pt ca nu cred ca ar vrea vre-unul!Si nu in ultimul rand,fundasii din fata ta,trebuie sa te cunoasca foarte bine.Plusuri si minusuri,altfel,poti sa fii portarul portarilor!
      La UTA,vezi reactiile fundasilor nostri,asa s-a intamplat,pe plasarea anapoda a portarilor!
      Sa speram ca nu va mai fi asa!Am mare incredere in Bodea si Barna!Asta da concurenta!

      0
      0
  5. Cand va fi finalizat stadionul sigur vor veni si investitori la UTA pana atunci asteptam …sper sa nu mai fie mult ca deja sunt 4 ani …daca nici anul viitor nu e gata …..ce sa mai zic

    0
    0
    1. anu viitor va fi gata , in an electoral , ca sa aiba cu ce sa se laude falca…
      parca si vad pe stadion . pe scaune , la inaugurare vor fi plin de pancarde cu falca primar!!!

      0
      0
      1. Asa am sperat si in campania trecUTA! Sunt deja 2 campanii electorale in care Falca a trecut proiectul stadionului pe pliantele electorale.

        0
        0
  6. La meciul cu hermannstadt sper ca nu o sa mai treaca carnatu ala de Rusu pe langa tine ca trenu prin gara

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button