Fotbal judetean

Marinescu a salvat rezultatul: Progresul Pecica – Păulișana Păuliș 2-2





După „Știli” Abrudean, și Dinu Maghici a dat piept cu una dintre fostele sale echipe și i-a ieșit bine. Păulișul a oprit-o pe Pecica la un 2-2 în amical și se anunță o nucă tare și în returul Ligii a 4-a.

Formația din Podgorie a început perfect întâlnirea și, după numai 7 minute, conducea cu 1-0. Asandului s-a prezentat unu la unu cu Fl. Rusu și nu a iertat printr-o lob elegant. Arsene a ieșit încă odată la rampă pentru Progresul și a marcat direct dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri puțin lateral dreapta. Păulișul și-a văzut, însă, de treabă și mijlocul reprizei a prins-o din nou în avantaj. Cel care a marcat a fost D. Calancea, cu un șut pe jos din interiorul careului.

Pecicanii au reacționat mai ales după pauză și puteau obține egalarea de la punctul cu var. Portarul Gandossi a faultat în careu, dar tot italianul a ghicit execuția lui Arsene. Goal-keeperul din Peninsulă nu a mai putut face – însă – nimic la „torpila” lui Marinescu, ce a atins și transversala înainte de a intra în plasă, așa că testul s-a încheiat nedecis, exact ca și partida dinaintea său: Lipova – Cermei: 2-2.

Formații:

Progresul Pecica: Fl. Rusu – Țugulescu, Ew. Wild, Dolga, Denuț – E. Varga, Bercu, Marinescu, A. Ponta – Arsene, R. Popa. Au mai intrat: Iosub – Koppandi, Șiclovan, V. Fritea, Huțanu, Chioariu.

Păulișana Păuliș: Gandossi – E. Calancea, Pleșca, Suciu, Ambruș – Pop, Itu, Bontea – Asandului, D. Popa, D. Calancea. Au mai jucat: Crișan, Vesa, Șt. Calancea, Spătaru.

Arbitri: Flavius Bădică – Florin Vesa, Sebastian Pantea

Pilan: „Mulțumiți de ritm, deși echipa e obosită”

În lipsa antrenorului Marius Grad, ce a avut probleme de ordin personal, pe margine au stat „secundul” Mișu Grozav și directorul sportiv, Cristi Pilan. Aceștia i-au menajat pe R. Fritea și Vlad, ieșiți puțin șifonați după testul cu Cermeiul. „Am fost mulțumiți de ritm, cu toate că echipa e obosită având două meciuri pe săptămână și antrenamente. Am început cu o formulă combinată, am vrut să vedem jucătorii aflați în probe. Se vede că sunt pregătiți, au fost multe faze de poartă, au dat tot din ei, păcat că nu am dat un gol mai mult decât adversarul. Mai vrem să ne întărim, dar numai dacă vom găsi ceva peste media echipei”, spune Pilan, ce mai anunță trei teste pentru „galben-albaștrii”, cu Felnac, Sântana și Periam.

 

Maghici: „Amical reușit, după o săptămână solicitantă”

Păulișul se bucură de revenirea din Franța a lui Gabi Pop, mijlocașul crescut de UTA, unul dintre cei mai constanți juniori din turul Ligii a 4-a. „A fost un amical reușit după o săptămână solicitantă, cu trei antrenamente, dintre care două fizice. Mai avem de muncit la finalizare, la tactică, mai sunt de pus la punct unele lucruri. În schimb, sunt mulțumit cum stăm la pregătirea fizică, de acum încolo vom insista pe antrenamentele cu mingea. Aș mai vrea un jucător, dar nu știu dacă se poate, dacă reușim să-l ducem. Continuăm cu două amicale, miercuri vine Cermeiul la noi, iar sâmbătă jucăm cu Zăbrani”, a punctat Dinu Maghici, antrenorul Păulișanei.

Mini-galerie foto de la partida amicală de azi









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button