Minifotbal și futsal

Juniorii Șimandului au trecut de Universitar Pitești și vor să aducă la Arad finala Cupei României de futsal

În ziua în care Asociația Județeană de Fotbal Arad a programat ultimul act al ediției cu numărul patru a campionatului județean de futsal, Daniel Mărcuș și elevii săi de la Șoimii Șimand au călătorit la Pitești pentru a-și lua biletele pentru turneul final al Cupei României Under 19.

Misiunea devenise ceva mai ușoară după ce duminica trecută, la sala UAV – Mihai Botez, șimăndanii  s-au impus cu 10-4 în fața celor de la Universitar Pitești. Astfel, și-au permis „luxul” să piardă cu 5-4 azi, la capătul unei partide în care și arbitrii au avut rolul lor. „Am condus cu 3-0 la pauză, după care gazdele au fost puțin impinse din spate. Dar, acest lucru nu mai contează, căci ne-am calificat în finala pe țară, pe care vom încerca să o aduce la Arad la mijlocul lunii martie. Îi felicit pe băieți pentru cum au evoluat și azi, dar și firmei Ford, care ne-a pus la dispoziție un microbus pentru această deplasare”, spune profesorul Daniel Mărcuș

Acesta, ajutat de pe bancă de Dumitru Buruiană au folosit următorii jucători în Sala Sporturilor din Trivale: , în paranteză având și numărul de goluri marcate de fiecare: Alex Stejar – Darius Ardelean, Claudiu Ujoc, Robert Balogh, Cosmin Deloreanu Laurențiu Onaca, Denis Cordoș, Fabian Bătrânu și Narcis Jurj. Marcatorii „șoimilor” au fost Ardelean, Deloreanu, Balogh și Cordoș.

Comentarii Facebook

5
2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close