UTA Arad

Botiș renunță la funcția de „secund” al primei echipe, dar rămâne la antrenor la UTA 2006: „Le-am transmis jucătorilor să aibă încredere în ei”





Intrarea lui Ionuț Popa în stafful tehnic al „Bătrânei Doamne” nu e singura noutate a weekendului în „alb-roșu”. Sorin Botiș a decis să facă un pas înapoi și a renunțat la funcția de antrenor secund al primei echipe, urmând, însă, să rămână în cadrul clubului, ca antrenor al UTA-ei 2006. Totodată, fostul căpitan al „Bătrânei Doamne” rămâne să se ocupe de baza sportivă din Bujac, unde intenționează să înființeze, începând din vară, și o grupă de copii născuți în anii 2011-2012. Ajutat fiind de Erich Wild, bujăcan și el și fost partener în linia de fund a UTA-ei, în ligile patru și trei.

Astăzi, Botiș și-a și luat rămas bun de la jucători, transmițându-le un mesaj puternic. „Le-am spus că nu le urez baftă, căci bafta nu le ține de cald. Le-am sugerat să aibă încredere în ei, în potențialul lor și să le demonstreze celor care nu au încredere în ei, dar și celor de acasă care îi susțin, cine sunt ei cu adevărat ca fotbaliști și oameni. Le-am spus că un meci, parcursul unei echipe, se poate decide într-o fracțiune de secundă, dar în spatele acestei fracțiuni de secundă trebuie să existe o muncă constantă, la sacrificiu. Sper să ne întâlnim din nou pe parcursul carierelor noastre, într-o conjunctură mai bună pentru ambele părți. Eu, eventual ca antrenor principal, căci, din câte văd, funcția de secund nu-mi aduce prea mult noroc, iar ei, poate, în Liga 1”, ne-a mărturisit Sorin Botiș.

În ceea ce privește decizia de a face un pas înapoi, fostul fundaș central a fost franc: „Eram deja antrenor secund, acum aș fi devenit și mai…secund. Sper și eu ca odată cu venirea domnului Ionuț Popa la echipă să vină și rezultatele așteptate de toată lumea în Arad. Personal, am și alte planuri profesionale și personale”.

Așadar, de acum înainte, stafful tehnic al UTA-ei va fi format din: Cristian Todea (antrenor principal), Cristi Păcurar (antrenor secund), Dan Țapoș (antrenor cu portarii) și Ionuț Popa (director tehnic).

9 comentarii

  1. Caracter Sorin. Defapt singurul caracter di staf. Cum sa nu renunti cand vezi ca toata lumea iti cere demisia de luni de zile si tu ignori toate parerile.
    Rusine Todea, rusine Pacurar, felicitari Sorin

    0
    0
  2. Multumim enorm Sore!Si nu vorbesc la timpul trecut,ca sa scriu „ce ai facut pentru UTA”,ca jucator si antrenor.ci la timpul prezent,in care iti continui activitatea cu UTA 2006.(eu inca nu inteleg cum faci fata cu aproape 30 de copii,chiar daca te mai ajuta Clop,Norbi Varga iesind din schema…pacat)
    In tot acest cumul de fapte,ai aratat iar si din nou caracter si coloana vertebrala.
    Dupa ce Tisza a spus pas,mentorul tau,acum a venit randul tau sa o faci.Personal iti admir diplomatia si modul in care nu ai trantit usa in spatele tau.
    Pt ceea ce meriti,voi spera mereu ca vre-o data te vom mai vedea in staff-ul UTA-i!
    Sa nu spui niciodata…NICIODATA!
    Mult succes cu UTA 2006 si Olimpia Bujac.
    Stima si mult respect capitane!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button