UTA Arad

Suporterii reacționează oficial după numirea lui Ionuț Popa ca director tehnic al UTA-ei: ”Puși în fața faptului împlinit, constatăm că unul dintre piloni s-a evaporat”





După numirea lui Ionuț Popa ca director tehnic al „Bătrânei Doamne” au aprut diverse mesaje pro, dar mai ales contra, acestea din urmă venind în special din partea membrilor Suporter Club UTA, care formează, în mare măsură, și galeria echipei fanion a Aradului. De câteva minute, a venit și un comunicat oficial din partea asociației suporterilor, pe care vi-l redăm în întregime:

”Ne declarăm consternați de decizia conducerii clubului UTA de a-l numi pe Ionuț Popa în funcția de director tehnic al echipei de fotbal. Constatăm cu mâhnire că de această dată conducerea clubului, cu care până acum am avut o relație de colaborare foarte bună, a ales să ne pună în fața faptului împlinit.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, reprezentanții conducerii demisionare a clubului declarau public că primăria și Suporter Club UTA reprezintă pilonii pe care se sprijină viitorul acestui club. Constatăm că dintr-o dată, unul din acești piloni s-a evaporat.

Nu am avut niciodată pretenția să fim implicați în deciziile tehnice și manageriale. Nu am făcut niciodată sugestii de antrenori, transferuri sau strategii. Am fost însă mereu foarte atenți la decizii care pot afecta imaginea și onoarea acestui club. Aducerea în club a unei persoane care în trecut a avut nu o dată declarații și acțiuni de natură să aducă prejudicii de onoare clubului nostru considerăm că face parte din această categorie, a deciziilor cel puțin delicate, care ar fi trebuit discutate în familia UTA-ei… asta dacă ea există și altundeva decât în declarațiile de presă. Iar când vorbim de trecut, nu trebuie să mergem mai departe de vara trecută, fiind foarte uşor pentru oricine să găsească pe internet probe ale comportamentului reprobabil pe care l-a avut actualul director tehnic al clubului nostru, pe atunci adversar la baraj şi, printre altele, agent provocator al unui conflict verbal cu antrenorul UTA-ei, Laurenţiu Roşu.

Având în vedere această situație, Suporter Club UTA invită toți membrii și simpatizanții la o întâlnire care va avea loc luni, 5 martie de la ora 19.00 la Old Lady’s Pub, pentru a stabili o atitudine oficială a asociației și un eventual plan de acțiune.

Pentru noi doar UTA contează!”

57 comentarii

  1. Retrageți dreptul lui sonika de a purta numele UTA! Este mutarea care se impune după ce v-ați desconsiderat! Posibil aceasta decizie sa se fi luat la digestia lui falcă, care vrea sa destabilizeze cu orice preț clubul și apoi să de-a vina pe suporteri!

    0
    0
  2. sunt pregatit pentru hate-ul pe care o sa mi-l iau, dar pe bune nu v-ati saturat de todei de mihalcei sau de solutia de avarie ( falub ) .

    eu zic sa il lasam pe popa sa isi faca treaba si eu zic ca daca popa o sa aibe bugetul salarial ca si mihalcea promovam .

    0
    0
    1. La fel cum si Rosu daca era tinut era mai bun ca mihalcea si popa la un loc. Plus acel buget de inceput acum UTA il punea in incurcatura pe domnul faraon care nu avea stadionul gata!

      0
      0
  3. Asa este, aveti dreptate, dar sa stiti ca este singurul care poate redresa UTA. pe calea cea buna, daca nu il vreti totusi ca antrenor, atunci, fiti siguri ca, UTA. noastra , se va duce sigur pe topogan in liga3a !!! La echipa ,trebuie o mana de fier care va sti cum sa ii motiveze pe jucatori si a respecta sarcinile impuse de acesta, care nu poate fi decat Ionut Popa,oricat de contestat este el in fata suporterilor, pt. binele echipei, trebuie ca, suporterii sa fie mai reconciliabili si sa ierte , altfel, va iesi un haos si nu va face decat rau jucatorilor la echipa. Sa fie bine !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  4. O decizie bună a conduceri. Sa fim seriosi Popa Ionut e cea mai buna decizie pentru echipa noastră.
    Rezultatele vor fi cele care v-or conta.
    Mult Succes

    0
    0
  5. Mai terminati odata cu prostiile astea, nimeni nu este de neinlocuit, ce prostie e asta ca Popica e singurul ??? Fara popica moare uta ??? sau fara Meszar moare uta ?? Oricine se poate inlocui mai putin SCU fara ei nu exista clubul sa nu uitam ca detin palmaresul sigla si culorile ceea ce este cel mai important, dar le-au cedat lui Meszar care se crede mare sef si toate le face doar cum vrea el, nea demonstrar cat de mult sa pricepe.
    Asteptam cu interes reactia SCU, care trebue sa aibe o reactie, sper ca va avea o reactie !!!

    0
    0
    1. Poți sa fii as dar la fotbal ești popa scu nu are nimic nici palmaresul,istoria,identitatea Uta cum nici actuala echipa ce reprezintă Aradul in fotbal,un ong care cheltuie mulți bani publici nu are nimic in comun cu UTA -6titluri 2 Cupe,palmares ce aparține fc uta sa aflată in insolventa la firma de insolventa urse și asociații din București

      0
      0
      1. ai un nick de kkt iar la flacara lucra niste javre penibile care se ascund dupa cuvantul „pamflet” ca sa poate improsca cu kkt fara si fie trasi la raspundere.,, dar o sa si-o ia si aia intr-o zi…

        0
        0
  6. Cu noi, fotbalistic, la kkt şi cu I. Popa disponibil, să nu-l luăm, cred că era un lux pe care nu ni-l putem permite.
    Sunt utist de 45 de ani şi cu toate că Mister e „dalmaţian” îl prefer oricând oricărui alt antrenor nearădean, cu pete mai multe sau mai puţine.

    0
    0
  7. Oameni fara coloana vertebrala atat Popa cat si cei din conducere, dar din pacate asa e in fotbal astazi ne injuram maine ne pupam. Ce pretentii poti sa ai de la asa conducatori si asa antrenori ??? Mai mult decat atat mai vin si ghibiti sa dea lectii ca e persoana potrivita. Da este combinatia perfecta conducere – antrenor acelas caracter. Multa bafta.

    0
    0
  8. FOARTE BUN COMUNICATUL, ASTEPT SI ACTIUNEA, ..CAM TARZIU VA-TI DAT SEAMA CU CINE AVETI DE-A FACE, DAR MAI BUNE MAI TARZIU DECAT NICIODATA.

    0
    0
    1. Care-i problema Radule, nu mai avem voie nici sa comentam,?!în comentariu ma refeream la Meszar, ca factor decadent si de dialog cu suporterii, atât lipsa de caracter, ne-a umilit pe toți si trebuie sa raspunda…

      0
      0
  9. Nu are ce cauta la UTA un tradator ce a insultat echipa, antrenorul si suporterii Uta-ei, si a antrebat pe poli ?

    0
    0
  10. Dragilor , mai lasati va rog onoarea si altele . Haideti sa vorbim despre fotbal ( daca mai stim ce este “chestia asta “ ). Din punctul mei de vedere Popa stie ce este “chestia asta “ cel putin in ultimii ani a demonstrat-o.
    Nu l ridic in slavi , recunosc ca a vorbit si urat si prostii despre “noi” sa zic asa , dar cine nu a zis si nu zice . Astea sunt vorbe in vand ce faceti acuma din pacate .
    Mai mare rusine e sa pierzi fiecare meci !!! Problema nu e ca a venit Popa , problema e unde a ajuns UTA .
    Si da sunt fata dar am crescut cu fotbalul in suflet si stiu e UTA.

    0
    0
  11. Proca,baiatule…diletantule…pai daca nu ai pretentia sa fiti implicati in deciziile tehnice si manageriale,ce tot sari in sus ca ars?!
    „Prejudicii de onoare”?! Pai voi tolerati trei urmariti penal din club…si vorbesti de „prejudicii de onoare”?! Esti din alt film…
    Hai nea Popica la treaba,ca aici e jale…cand ai luat Poli de la -14 si ai salvat-o,atunci nu era consternat Proca?! Cand le-ai dat cu terenul in cap la baraj,atunci nu era consternat?!

    0
    0
  12. Când v-am spus acum 5-6 luni că o să vină Popa în iarnă la UTA nu ați crezut…Popa…..salută galeria….

    0
    0
  13. Toata lumea greseste dar nu trebuie sa fim foarte radicali ,daca Ionut Popa a venit sa aduca un plus de valoare la antrenorul Todea eu spun ca este foarte bine caci are multe de invatat si UTA nu are de pierdut din aceasta venire plus jucatori vor fii mai motivati Mult succes clubului UTA

    0
    0
  14. Eu propun sa faceti conducerea Clubului din suporteri, echipa tehnica din suporteri si echipa de joc tot din suporteri…pai mai fratilor, voi chiar nu doriti pe nimeni la echipa asta? Oricine vine la echipa voi il hâsâiți? Incredibil asa ceva. Pilonul s-a evaporat…care pilon? Numai in Arad comanda suporterii mai oameni buni iar dansilor nu le convine de nimeni…toti duc “prejudicii de imagine” dar culmea, cum mai spunea cineva, cei care au probleme cu legea nu duc prejudicii, cei care si-au batut joc de Alin Gligor, nu duc prejudicii? Pana acuma tot aradean ati dorit, uite ca nici aradean nu mai doriti. Praful se va alege de echipa asta ca toti isi dau cu parerea si toti sunt mari conducatori si ne mai miram ca nimeni nu vrea sa investeasca aici. Vai si amar!

    0
    0
    1. Si daca vine Mourinho nu va fi bun ca a antrenat Real Madrid si Real Madrid are culorile lui poli: alb-violet:))

      0
      0
  15. Un mesaj pt . toti aradeni , sa încurajăm UTA , sa mai lăsăm orgoliu deoparte , altfel o sa ajungem de rîs , adică retrogradare

    0
    0
    1. deja rade lumea de noi…mai rau de atat ce poate sa fie?!nici daca retrogradam in liga 4 nu ma simteam asa umilit….

      0
      0
        1. Mircea draga , fiecare se simte dupa sufletul lui…unii au pus mai mult altii mai putin, unii sunt afectati mai mult altii mai putin,,,io asa ma simt si asta e …

          0
          0
  16. Băieți ați uitat? Comanda e la mine! Eu dau banul. Ați vrut fotbal de performanță pe banii altora? V-am dat, rămânând dator doar la capitolul performanță, dar o să promovăm la anul, când sper să fie gata stadionul. Când le dădeam 7 cimișorenilor cu Popa pe bancă voi nici nu știați unde e stadionul.

    Dacă vreți ședințe vă aștept în sala de Consiliu Local. Economisiți banii de bere că dacă mă enervez o să vină vremuri grele.

    0
    0
    1. Adevărata Poli nu mai exista, ca de altfel nici adevărata UTA, chiar asta-i tristă realitate!!!

      0
      0
  17. Dintre antrenorii pe care și-i poate permite UTA, este clar că Popa este cel mai potrivit. Am fi chiar proști să putem să îl avem și să nu îl luăm. Nu este sigur că va reuși să redreseze situația, dar sunt mult mai multe șanse să se realizeze asta cu el la timonă.

    0
    0
    1. mai ales ca o venit si cu ceva bani la el, asa e aveti dreptate! ru nu mai vreau sa conving pe nimeni de nimic….pe mine Falca=Mexzar=Popa Ionut , aceeasi mizerie ma-u umilit in acest moment, iar UTA nu ma mai reprezinta in aceste conditii….m-am lasat eu de fumat! nu ma pot lasa de UTA?! sa fiti fericiti in continuare…

      0
      0
      1. apropo! am uitat sa va spun ca fumam 3- 4 pachete de dunhil pe zi…asa ca un termen de comparatie….

        0
        0
        1. Înseamnă că ai bani multi daca fumai dunhill…hai cu banii tăi să reînființăm gloria arad…pun și eu ?, dar mai puțini, că eu înainte să mă las fumam un pachet de jing ling sau marble…

          0
          0
          1. fiecare dupa posibilitati…nici nu vreau sa-ti spun cati bani am dat si la UTA, ca nare rost , iar ma fac unii ca ei sunt mai utisti ca mine si incepe discutia care-i mai utist, pentru mine e capat de linie, umilinta asta cu Popa Ionut , coapta de Falca si servita lui Meszar, a pus bomboana pe coliva, va doresc numai succese cu actuala conduce….

            0
            0
  18. Sa ne spuna nea popica, acuma, ca-i de-al nostru, care-o fost treaba la barajul de anul trecut? acuma sincer!

    0
    0
    1. Ce sa îți spună? Că diferența e foarte mare intre ligi! Juventus și Sepsi și-au schimbat aproape total loturile cu care au promovat și se chinuie rău în Liga I! Doar nu crezi ca a fost blat… Offffffffffffff!!!

      0
      0
  19. De parca ar fi prima data cand SCU si noi toti suntem pusi in fata faptului implinit…
    Asa ca sa stiti si dvs,inainte de aducerea lui Mihalcea a existat o lista,la cateva „Cine de taina”,unde apareau 6-7 antrenori posibili de numit!Nu stiu inca din ce cauza,Rosu a bifat printre cele mai putine pareri.In top erau Mihalcea,Ciobotariu si Miriuta.Multescu(pe lista) a fost contactat abia cand a fost cutremurul dupa episodul chefului de la Hotel Gio,la onomastica lui Ciuca…cand se pare ca au fost multi mai multi implicati,dar cei cuminti au respectat regulamentul intern si la ora 23 erau plecati.Din pacate,asa cum nu se prea stie,Grahovacz a fost primul care a „sarit” la Gradinaru,dar nu in sensul violent,cum se scria,ci la a-l invita cu ei la un sprit,ceea ce Codru a respins,situatia fiind cea cunoscuta.Ca omul beat,hai bea cu noi!
    Culmea ca Stratila era orb si el a fost cel mai recalcitrant,ca se sparge cheful!
    Si acum se stie clar ca Sorin SS,era client fidel la betii acolo!Se explica randamentul sau din returul campionatului 2017 si turul 2018.Ce nu se stie insa ca Gio,a sunat,uite asa,din placere,la club,dar si transmis prin altii de acum prezenti in staff,la misto,ca sa se planga ca isi va pierde chefliii,clienti fideli.
    Se stia ca urmeaza un chef de al lui Ciuca,organizat demult inainte.
    Pacat ca aceste iesiri nesportive,pe unii i-au imbucurat..

    0
    0
  20. Mai S.C.U., AMATORILOR! Cine sunteti voi? Finantatorul/ii? Sunteti manageri? Jucati voi pe teren? Fcaeti curat la stadion inainte si dupa meci? Ce calitate aveti, ca sa va bagati unde nu va fierbe oala? Bara credea in S.C.U.! Aveti minte! Ati primit CADOU un insemn al UTA-ei! Sa-l pastrati pentru echipa, sa nu dispara asa cum au disparut istoria si palmaresul! Sunte-ti ca niste copiii care au primit cadou o mitraliera adevarata si nu stiu ce sa faca cu ea! Sa va traduc: aveti o arma puternica, care trebuie folosita sa uneasca TOTI suporterii UTA-ei, nu sa dispuneti voi, vremelnici „gura mare”, cum vrea muschiul vreunui „iuda”. Uitati ca si inaintea voastra au fost suporteri ai UTA-ei, si dupa voi vor veni altii!? Ce lasati in urma? Dezbinare si scandal? Vorbiti de scuze, iertare, orgolii? Vorbe mari in gura unor oameni mici! UTA, ECHIPA actuala cu jucatori, antrenori, trebuie sustinuta, actele trebuie rezolvate…..nu poti sa fi o echipa fara istorie! Pe de alta parte, istoria nu joaca pe teren! Suporterii? Trebuie sa sustina echipa si clubul Pot sa comenteze la bere sau online, dar sa nu emita judecati cu valoare de lege pentru toti! Propun sa fie concediati antrenorii actuali si sa il aducem pe Mourinho….e mai ieftin daca o comparam cu solutia Guardiola.

    0
    0
    1. Nealcosule te-ai bagat tu in seama , se vede ca nu ai inteles nimic….stai tu capra daca-ti convine sau esti pe invers.

      0
      0
    2. Cine sunt SCU? Sunt cei care POT strica jocurile de culise ale lui falcă și popa! pentru că POT!! Tu ce poți în afară să latrii din spatele anonimatului la tastatură? Du-te mâine la 7 seara la old-lady’s pub, și spunele in fața dacă ai curaj…

      0
      0
  21. Domnule “GIro” …”onomastica”, se traduce din franceza, si înseamnă “ziua numelui” ,nu zi de naștere (a’ lu’ Ciucă )

    0
    0
  22. DIN CITE STIU EU SUPORTERI SAU MAI BINE ZIS O GALERIE CUM VA NUMITI VOI TREBUIE SA SUSTINA ECHIPA NU SA HOTARASCA CINE E BUN SI CINE NU PINA ACUM NU ATI IESIT INPRESA CU NICI UN COMUNICAT IN CARE SA SPUNETI NU NE CONVINE ANTRENORUL X SAU Y VOI ERA SA SARITI LA BITUL SUPORTERILOR CE CINTAU LINGA VOI IN PELUZA LA BARAJ CA NU FACEAU CE COMANDATI VOI NU VA SUPARATI DAR UTA NU INSEAMNA DOAR S.U.R.

    0
    0
    1. Maikal, vad ca ai uitat…aceasta echipa se numea inainte UTA BD, de zici ca eram la brigada diverse ca filmul, iar datorita acestor baieti se numeste UTA, sper sa fie cu ochii pe ei in continuare si sa nu-i lase sa faca ce vor ca si banii nostri ai cetatenilor se toaca la UTA si avem dreptul sa stim pe ce? sau NU?!

      0
      0
          1. datorita unui demers juridic al lui Dani Proca, liderul SCU … al lui este meritul

            0
            0
    1. daca citesti motivarile de la sentinte in cazurile Steaua și Craiova lui Mititelu vei afla si tu … nici eu nu am stiut, m-am luat dupa ce ziceau unii sau altii, parea ca au dreptate in ce sustineau, dar au aparut in ultimii ani niste sentinte definitive care lamuresc modul in care se transfera sau NU SE TRANSFERA palmaresul si istoria unui club de la o forma de organizare la alta in urma unor contracte juridice … in ambele cazuri s-a judecat la fel si nu cred ca poate fi altfel in alte cazuri la alte cluburi din tara care au avut in istoria lor rupturi serioase de la linia sportiva normala, anuala, cu promovari, retrogradari sau ramaneri intr-o anumita liga …

      0
      0
  23. GABRIEL EU NU SPUN CA NU AU MERITELE LOR DAR TOT SEZONUL AU TACUT AU FOST PARTASI LA TOT CEA CE SA INTIMPLAT DE CE DOAR ACUM IES SI ISI SUSTIN CAUZA NICI MIE NU IMI PLACE IONUT POPA CA OM DAR CA ANTRENOR NOU COMENT REFERITOR LA GALERIE NU INTELEG DE CE GALERIA UTEI FLUTURA STEAGURI NEGRE CULORILE CLUBULUI DIN CITE STIU EU SUNT ALTELE DAR ASTA E O ALTA DISCUTIE

    0
    0
  24. Incepeti din liga a sasea, faceti o echipa a suporterilor ca la timisoara! In 2020 suntem in liga a treia! Sa moara gogu de ciuda!

    0
    0
  25. De ce nu vă dezbrăcați să intrați voi în teren, băi pilonii p***i? Că văd că sunteți antrenori, președinți, manageri, sfătuitori, atotștiutori, etc. Niște obraznici, asta sunteți cei mai mulți dintre suporterii UTA-ei!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button