UTA Arad

Galeria utistă – tot pe picior de război cu Popa, dar și factor motivator pentru echipă





În noua gestiune a lui Ionuț Popa, UTA nu a cunoscut gustul înfrângerii și a adunat 4 puncte împotriva echipelor de pe locurile 2 și 4, FC Hermannstadt și CS Afumați. Dacă susținătorii „roș-albilor” din tribuna de la Șiria l-au adoptat din nou pe „Mister”, nu același lucru se poate spune și despre galerie. Insultele la adresa directorului tehnic al „Bătrânei Doamne” au curs și de această dată, cu toate că, față de confruntarea cu sibienii, de acum două săptămâni, „repertoriul” a fost mult schimbat. Ultrașii din peluză au avut și destule refrene motivatorii pentru Manea et. comp., dar au cântat și pentru nume și culori.

Nu au lipsit nici bannerele războinice la adresa lui Popa: ˝Reprezinți trecutul, ce-l vrem uitat/ Un circar ieftin, de noi neacceptat˝ și ˝Pleacă˝, dar nici de acum celebrul refren: „Ghiță Falcă pleacă din Arad…”.

Disensiunile dintre fanii Campioanei Provinciei pe „subiectul Popa” au fost evidente și la disputa cu Afumațiul. Când galeria și-a făcut încălzirea cu celebrul refren „De la Dunăre la Sena”, restul stadionului a aplaudat, în speranța că de această dată nu vor fi scandări anti. „Minunea” a ținut două minute, căci la prima repriză de injurii la adresa experimentatului tehnician, au venit și fluierăturile la adresa „tifosilor” din peluză.

La final, Cristi Todea a comentat astfel toată situația: „Toți care vin de la Arad la Șiria chiar și duminica, fac un sacrificiu. Vor să fie alături de echipă, vor să vadă că echipa că joacă fotbal, la fel și noi. Toți cei implicați vrem să fie bine la echipă. Mai departe, fiecare crede că varianta sa despre binele UTA-ei este cea corectă”.

De menționat că până acum, în ciuda injuriilor încasate la Șiria din partea galeriei, Ionuț Popa nu a făcut nici cel mai mic gest în semn de răspuns, ci și-a văzut de indicațiile pe care le-a dat cu succes elevilor săi.

56 comentarii

  1. Fara injuraturi nu se poate , se pare. Antrenorul Ionut Popa a venit la UTA in calitatea aceasta , nu pe post de Maica Tereza. El are un obiectiv( trist, dar asta e alta discutie) pe care exista sanse mari sa-l indeplineasca. Probabil ca cei care injura sunt monumente de moralitate si atunci evdent ca au pretentii. Si poate , totusi, nu sunt….

    0
    0
    1. ce am ajuns….!? sa ne bucuram ca sa realizat obiectivul, salvarea de la retrogradare, mai ramane sa-i propuneti lui Falca sa-i faca si statuie lui Popa la noul Stadion…

      0
      0
      1. Deja m-am saturat de atatea osanale aduse lui Popa: de cand o venit nu am pierdut, daca nu venea el retrogradam, e.t.c;….O.K..era foarte clar pentru toata lumea ca Todea NU era de antrebor principal la UTA, cu toate astea inainte cu o zi de al numi pe Popa l-au reconfirmat in functie, apoi l-aI pus pe Popa contrar parerii suporterilor, ca sa nu mai spun ca era gata gata sa o dea lui Martian 2, adica Manea..
        .Parerea mea ca toate astea se datoreaza unei gandiri bolnave si incoerente…cunoscatorii stiu a cui, PENTRU CA NOI ACUMA SA NE BALACARIM DE CATE ORI AVEM OCAZIA…
        Puteai sa aduci orice antrenor, dar sa fie ANTRENOR, in afara de Ionut Popa , dar NU, sa vrut dezbinare, asta avem si cine seamana vant culege furtuna….uitati-va la Mihalcea?! cine la recomandat la UTA, ca sa nu mai zicem ca o si adus la cererea acestuia acei jucatori mercenari, vezi doamne sa promovam….iar rezultatul?! si-a luat talpasita si a plecat… Calarasiul abia o asteptat sa plece ca sa promoveze…acuma stiu ca vor fi chibiti care vor spune ca si el ar avea un merit, eu zic ca NU, dar fiecare are dreptul sa gandeasca cum doreste.un lucru e sigur Dunarea Calarasi va promova cu Alexa.
        LA UTA TREBUIA DE LA INCEPUT, SI ASA DACA PROMOVAI ACUMA NU AVEAI UNDE SA JOCI IN LIGA 1,multumita tot stim noi cui! SA PUNA UN ANTRENOR CU EXPERIENTA CARE SA PROMOVEZE SI SA CRESCA ACESTI COPII TALENTATI,EX: MULTESCU, ROLY NAGY, si mai erau altii, eu zic ca si Falub, avea o revansa de luat, dar lasa ca promoveaza pe U Cluj la anul…dar daca atata ia dus capitu pe cei ce HOTARASTE DESTINELE UTA, bine macar,acuma si-au dat arama pe fata si stim cine-s aia…asa ca FALCA = MESZAR = POPA = ACELASI ALUAT, ca sa nu spun altfel….RABDARE SI TUTUN DRAGI UTISTI…CA EU M-AM LASAT……….de fumat.

        0
        0
      2. apropo, Pelin, analizeaza textul si ai sa vezi ca-i fara injuraturi….

        0
        0
      3. nu stiu ca de la TV via net nu sau auzit, nu ti-am zis ca m-am lasat?eu nu fac parte dintre aia care se ascund in multime sa injure, eu daca am de spus cuiva ceva ii spun in fata….singura injuratura cu , care nu am fost de acord, dar asta la meciul trecut cand a fost trans,is de DIGI, a fost aia cu pizdelor….o dezavuez si eu si nu trebuia sa se ajunga nici la familie, e.t.c. ESTE URAT CAND SE AJUNGE AICI, DAR SA NU UIRAM CA AU FOST DECIZII ASUMATE DE AMBELE PARTI….si de suporteri si de conducere…

        0
        0
      4. si trebuie avut in vedere ca , Conducerea a facut primul pas in acest razboi….ori noi mai avem experienta de data relativ recenta, de- asta cand i-ti pui suporterii in cap…sigur nu se va termina cu bine.

        0
        0
      5. ah ! am observat ….NU VA PLACE ADEVARUL… normal intotdeauna doare…dar mai bine cu adevarul decat cu minciuna pana treci puntea….

        0
        0
      6. eu fac parte din caregoria asta; ECHIPA MEA SA NU TE TEMI, ORICE AR FI AICI SUNTEM,, AICI VOM STA , NU VOM PLECA PENTRU CA TU ESTI VIATA MEA…SI DACA AR FI SA ARD IN IAD, NU-MI PARE RAU SANT DIN ARAD,SI UTA E ECHIPA MEA SI PENTRU EA I-MI DAU VIATA….UTA ESTE VIATA MEA….PANA LA MOARTE, CU UTA…. dar in acest moment pe mine Popa Ionut nu ma reprezinta…

        0
        0
      7. cred ca ai uitat domnul Gabriel de faptul ca, Multescu nu a vrut sa vina la UTA , Falub a venit si a plecat pe ascuns dupa 2 etape, lui Ciobotariu I-au fost luate bilete de avion si a abandonat, etc, Deci, pe cine ai fi vrut sa aduci, mai ales in conditiile in care nu sunt bani, ? Todea a aratat ca e depasit de situatie….Cred ca, e un lucru excelent ca Popa a acceptat sa vina sa preia o echipa,debusolata, care practic este plina de juniori si foarte aproape de retrogradare si cu toate astea… Popa face treaba . Galeria in schimb ce face ? il injura de mama si asa mai departe, pentru ce ? pentru unele presupuneri de meciuri truncate din trecut fara vre-o proba concludenta, pentru daca existau intervenea FRF si justitia, pentru ca omul si-a ras mustata dupa baraj si a declarant ca ar fi vrut sa castige la scor si mai mare, si alte motive aiurea… Daca esti profesionist asta cauti, sa dai totul pentru echipa unde esti platit. Am auzi exemple, ca C.Rus, cand a dat gol nu s-a bucurat… in semn de respect pentru UTA , pai daca era atat de respectos de ce dracu a dat gol trebuia sa se impiedice, dar omul a fost profesionist si daca putea dadea 10 goluri Utei, treaba ca a ales sa nu se bucure, e treaba a doua, sa nu intre in conflict cu aradenii, pentru ca stia ca va fi taxat, asa ca lasati tampeniile astea si sustineti echipa.

        0
        0
      8. Vezi, Gigi, ori esti prea tanar ori dezimformat, nu nu fac parte din nicio galerie saudin SCU, dar nu pot fi nici de acord cu aia care nu-s in galerie si sustin ca ei sunt adevaratii utisti, fiecare iubeste UTA in felul lui si tot la fel este si de afectat, dar Popa Ionut are antecedente urate cu UTA, referitoare la blaturi, iar daca toate le facea in favoarea UTA-ei, parca as fi inchis un ochi, DAR EL A FACUT-O SI IMPOTRIVA EI, ASTAI MAREA PROBLEMA, pe care unii refuza sa o spuna,

        0
        0
      9. Da, ai ajuns sa te bucuri de salvare, ca ne or rezolvat Mihalcea, Ciucă et co.

        0
        0
    1. Cei care nu uita si nu iarta , nu merita respectul nimanui. Invata sa ierti si nu judeca, pentru ca nimeni nu e perfect si omul a venit sa-si faca treaba acolo unde e angajat …asa ca incercati sa pricepeti asta si nu va mai legati de tot felul de povesti, presupuneri si scenarii SF din
      trecut, daca vreti binele echipei. Va place sau nu Popa este cel mai bun si potrivit antrenor pentru Uta.

      0
      0
      1. ultras asta sigur e un mucos de 13 ani cu ochelari si cu chilotii rupti in cur , si el vorbeste de dusmani :))

        0
        0
    1. daca UTA dispare, dispareti si voi, va credeti interesanti cand il injurati pe Popa? se pisa pe injuraturile voastre. nu aveti nicio putere de decizie. nimeni din conducere nu e curios de scandarile voastre anti-Popa ! mai bine ati sustine echipa. daca vreti sa faceti ceva productiv, mergeti in fata Primariei si injurati-l pe Falca ! am observat ca sectorul rezervat galeriei e mai populat cand meciul este televizat. vreti sa vada o tara intreaga cat sunteti de tarani? pana nu de mult erati un exemplu pozitiv pentru majoritatea galeriilor din tara, dar dupa ultimele isprave, ati cam dat cu bata in balta si ati ajuns de rasul curcilor ! rusine sa va fie !

      0
      0
    1. Vlad, tu esti acel copil 20 fiindca nu cred ca ai mai mult de 25 , undeva pe acolo.Incercari din rasputeri sa boicotezi meciu cu Poli , fiindca echipa nu avea rezultate ? Care galerie , care ultrasi ? Frumoasa gandire ai si tu.

      0
      0
      1. Nu prea inteleg ce ai vrut sa zici. Legat de vârstă am 28 dacă te interesează.Iar de meciul cu Poli nu înțeleg de ce boicotare vorbesti.

        0
        0
  2. Cine este circar mai mare nea Popica sau voi SCU ????!!! Voi sustineti pe Ut Arad care a fost batrana doamna ati fardat-o ati machiat-o si hopa juridic a devenit UT ARAD !!! Fratilor traim in romania moralitatea a murit de mult !!! Cum a murit si capra vecinului !!! Nu va mai inteleg aveti abonamente multi dintre voi gratuite sa sustineti echipa sau sa injurati pe Dl Popa ???? Poate el a vorbit urat de UTA lui Martian nu de UTA a voastra !!!! Vai si amar !!!

    0
    0
    1. Din cauza acestei mentalitati , suntem unde suntem ! Asa cum gandesti tu gandeste mai tot romanul . Uite unde a ajuns tara asta , felicitari domnule anti – moralitate .

      0
      0
  3. Papagalilor din galerie,care habar n-aveti ce inseamna UTA in istoria Aradului, voi n-ati auzit de Coco Dumitrescu,Cicerone Manolache,Jakie Ionescu,Flavius Domide,Gabor Biro,Viorel Sima,Stefan Kukla,Mircea Axente,Liviu Giurgiu,Erhard Schepp,Ioan Batea,Regretatul Brosowski Johny,Gornea,Poszony si multi altii.Cand tii cu UTA tii cu echipa indiferent cine o antreneaza sau cine o conduce.Daca vrei sa faci protest nu o faci la meci ci la Primarie, la Old lady, su in centrul aradului.Nu mergi la meci ca sa le tai moralul echipei si antrenorului cand ai mai mare nevoie de puncte.
    Voi drogatilor si alcoolicilor il condamnati pe Ionut Popa.
    P.S. Uite Botis s-a retras,Panin este bine mersi la Cluj iar Todea este aici, alaturi de maestrul Popa Ionut ca sa invete mai multa meserie. Nu uitati sunt aradeni de-ai nostri ca si majoritatea jucatorilor.
    Galeria si Ultras sunt una , iar suporterii adevarati sunt altii ,unii dintre noi cei ce i-am prins si cu Fayenoord….

    0
    0
      1. Tu cine esti ba ca sa judeci un comentariu Ce argumente ai ca nu am dreptate Daca ai sange in instalatie si neuronul iti mai e treaz publica o contrareplica.

        0
        0
  4. ziceti de Popa ca este sclav? dar Oli ce este? sclavul celor din galerie care ii comanda ce anume sa inceapa sa scandeze ! vedeti-va de treaba si sustineti exclusiv echipa. voi sunteti mai sclavi ca si Popa. pardon, sunteti cersetori care umbla cu cutia milei prin tribune. cica in galerie sunt avocati, medici si tot felul de minti luminate :)) e destul sa arunci o privire catre peluza si iti vine sa vomiti cand vezi ce fete de aurolaci au unii !

    0
    0
      1. si voi sunteti tari in gura in spatele calculatorului. razboaiele online cu cei din timisoara sunt marete, in timp ce realitatea este un circ ieftin. la timisoara daca nu interveneau jandarmii, v-ati fi luat-o urat de tot! cand a navalit galeria lui poli inspre voi, ati luat-o la fuga…ultrasilor ! asa ati vazut ca se procedeaza pe internet? :))

        0
        0
      2. Ce rost au jignirile astea?
        Asta e situatia acum, vor sa protesteze, au trecut prin multe, dati un ochi in Germania sa vedeti acolo proteste, tot stadionul e unit cu peluza. Mai avem mult pana la mentalitatea aia dar totusi, uitam prea usor tradarile din trecut, si cum am fost umiliti acum ceva timp de antrenorul nostru drag.

        0
        0
      3. Si tu esti? Spune cum te cheama ? Daca tot il faci sclav pe Oli , care chiar iubeste UTA , hai spune Utistule. Vai si amar !Tu , Pelin , Giro si altii traiti doar aici , hai stiu ca te simti puternic . Sunteti 0!

        0
        0
      4. Ultras , chiar esti penibil nu poti scrie sub acest nume , e jenant . Inteleg esti unul dintre tineri care intra aici si scrie , cam asta face tineretu . Asa ati fost crescuti cu telefonu in mana , nu e vina ta . Dar e penibil sa te intitulezi ultras pe sport arad . Gandeste !

        0
        0
    1. Oli scalvul celor din galerie ? El chiar nu il suporta pe Popa , e normal sa iti vina un imbold iar el e priceput la a da tonul , nu mai vorbi ca sa te afli in treaba . In primu rand , SCU nu e peluza asta sa stiti cu toti . Daca nu ai fost la Timisoara , abtine-te te rog . Multi au dat in spate fiindca s-a strigat garda . E total degaba sa iti explic mai departe ! Care e implicarea ta , zero Scu pentru UTA ? Cu ce ajuti tu UTA ? La meciuri oricum mergi cand ai tu chef , mai mult stati in mediul online , majoritatea veniti de la lucru intrati aici va varsati frustrariile si … chiar sunteti penibili ! Cu gandirea voastra nu faceti nimic , va faceti de ras pe sport arad . Si am zis ca nu am sa citesc niciodata comentarii s-au sa scriu ceva aici mai bine nu faceam greasala asta. Am dat de specimene ca tine . Mai is altii care isi dau filme ca numa aia care au prins meciu cu fayenoord tin cu UTA de parca toti trebuia sa ne nasteam la un loc si sa fim contemporani cu acele vremuri . Nu mai fiti penibili si scrieti prostii , fiindca nu rezolvati nimic . Spune-ti numele si o sa vezi ca Oli o sa-ti spuna negru pe alb si civilizat parearea lui despre Popa . Bagi vorbe aiurea !

      0
      0
    2. Dacă ai sînge in instalație vino si îi zi in față la băiat că ii sclav nu fi șobolan de tastatură

      0
      0
  5. urat din partea asa zisilor suporteri cum sa scandezi in halul ala tot meciul inpotriva unui om care cu adevarat face treaba cu profesionalism .pacat .a mai fost si televizat .iata ca domnul Popa incet incet salveaza clubul cu siguranta

    0
    0
    1. domnul Popa salveaza incet , incet clubul ? O sa vorbim cand va parasi clubul , cum o sa o faca . Probabil iar va fugi cu tinerii nostri . Ne trebuie antrenor , nu profitor !

      0
      0
  6. Astea nu-s galerii – ele se autointituleaza ULTRAS si mai pun pe langa culorile clubului si culoarea neagra, adica sunt foarte duri.Ei abia asteapta sa vina meciul cu Poli ca sa se bata,sa arunce cu pietre,sa se muiasca,Eu am fost acum 20 de ani la un meci unde seful galeriei de la UTA Luca Alecu avea facut de catre tamplari un piedestal dupa masura treptelor de la tribuna a 2 a ca sa fie la inaltime si sa-i comande pe cei din galerie si sa-i monitorizeze care cum canta ,care cat fumeaza si care cat striga,Erau de tot cacatul.Culmea e ca ei cantau,huiduiau dar la meci nu se uitau.Ei asta era pe vreme lui Luca Alecu.Astia sunt mai de tot rasul,pt. ca ei n-au prins meciuri decat pe Motorul si la Siria cu 200- 400 spectatori
    .Habar n-au mucosii ULTRASI drogati si alcoolici si impotenti de meciurile cu stadioane arhipline din div.A si chiar B cu POLI,Bihor ,Steaua,Dinamo,Craiova

    0
    0
    1. Ma lasi ma cu luca alecu tau. Ba in primu rand nu vin oameni la meci. Multi nici nu stiu cand are UTA meci, interes 0 din partea multora . Vrei galerie de 20o de oameni cand is 150 pe tot stadionu din Siria . Gandeste inainte , batranule.

      0
      0
  7. @zeroSCU
    Ii usor sa vorbesti din spatele anonimatului, noi ca peluza nu cred ca v-am jignit vreodata pe cei care stati in tribune, am mai spus-o, ce-i care acceptati punctul nostru de vedere ii bine si ce-i care nu o acceptati iarasi ii bine, nu aveti decat sa va mintiti singuri !
    Daca iti permiti sa vorbesti despre mine probabil stii ca unii dintre noi ne-am pierdut zile cu organizarea unei coregrafii, ne-am pierdut bani in deplasari, pe care tu probabil te-ai rezumat sa le urmaresti la TV sau nici macar acolo!

    0
    0
  8. Ce respect vreți voi peluzarilor daca înjurați un om care luna viitoare împlinește 65 de ani și care va poate fi tata sau la unii chiar bunic? Dati-le voi m…e la părinții și bunicii voștri care nu v-au educat. V-a auzit o țară întreagă înjurând antrenorul echipei care pretindeți că o iubiți. Sa va fie rușine, mai și vă mirați că de ce nu înjură tot stadionul in rând cu voi și vă huiduie oamenii cu bun simt. Întrebați și voi fostele glorii ale UTA, oameni care au transpirat pentru club și au adus glorie Aradului dacă faceți bine ce faceți. Intrebati-va părinții care nu v-au educat daca e bine sa înjurați așa un om în varsta. Degeaba faceți bannere și ați fost cu echipa în deplasare, cu ce faceți acum anulați tot ce ați făcut bun. Sa va fie rușine.

    0
    0
  9. Mare performanta am batut comuna afumati chinuit ai cu noroc multumim conducerii pt aceste performante si stafului tehnic pt jocul spectaculos practicat

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button