UTA Arad

Roșu: „Din păcate nu reușim să ieșim din seria negativă, ne lipsește mereu golul doi care să ne confere liniște și siguranță în joc”





Mioveniul lui Laurențiu Roșu rămâne fără victorie în 2018 și după confruntarea internă cu UTA. Deși au deschis scorul și au mai avut două-trei ocazii bune de a-și majora diferența, argeșenii au terminat cu capul plecat încă un meci în liga secundă de fotbal.

La final, „principalul” grupării „galben-verzi” a vorbit despre gestionarea proastă a partidelor, în care mai mereu există avantaj pe tabelă. „A fost un meci similar cu cel împotriva lui Poli. Am avut 1-0 și mai puteam marca si din alte ocazii, am avut destule contraatacuri periculoase. Nu am profitat de ele, după care a venit acea greșeală cu golul egalizator. Nu ne-am descurajat, am continuat să atacăm, să le punem probleme adversarilor și am avut și un penalty din care puteam face 2-1 și să câștigăm meciul. S-a ratat, Năstăsie a bătut pentru că și la meciul cu Timișoara a dat el și a marcat. Ăsta e fotbalul, păcat că nu reușim să ieșim din seria aceasta negativă de rezultate. Nu reușim nicicum să câștigăm, deși avem mereu avantaj pe tabelă. S-a întâmplat cu Călărași, Pandurii, Timișoara și azi cu UTA fiindcă nu am gestionat situațiile de 1-0. Le-am spus și azi băieților că trebuie să căutăm golul doi pentru a câștiga acest meci. Ne lipsește mereu acest gol doi care să ne confere liniște și siguranță în joc. La un scor de 2-0 nu cred că am mai fi comis greșelile ce au urmat. Partea pozitivă este că ne-am creat ocazii, că am ajuns periculos la poarta adversă, dar nu concretizăm”, a menționat Roșu.

Cu 32 de puncte acumulate și un loc 9 în clasament, „galben-verzii” sunt prinși de acum și ei în „horă”, iar sâmbătă o găzduiesc pe performera rundei de la mijlocul acestei săptămâni. Foresta Suceava a câștigat în Trivale cu FC Argeș și va ataca și Mioveniul cu speranța unui nou rezultat pozitiv. „De la locul 3 în jos valorile și meciurile sunt echilibrate. Toate echipele se agață de orice meci pentru a scoate maxim, dar noi nu avem altă soluție decât să câștigăm. De fapt, același lucru îmi doresc și le spun mereu jucătorilor mei în fiecare săptămână. Ne-am propus mereu să câștigăm, obiectivul a fost clar, acela de a urca și a fi sus în clasament, dar au intervenit tot felul de probleme și mă refer mai ales la acelea de efectiv. De exemplu, azi ne-a lipsit un mijlocaș defensiv și a trebuit să jucăm cu Gherghe acolo, dar meci de meci am avut lipsuri pe cel puțin un post. Iar în fotbal, când ești pe o linie negativă apar aceste apar și aceste neliniști și odată cu ele și greșelile”, a adăugat Roșu, care a astăzi și-a revăzut o parte din foștii elevi cu care a lucrat timp de 8 luni de zile la UTA.

Un comentariu

  1. Frumos Laurentiule,Fair Play,diplomatie!Prima repriza,clar a voastra,fara echivoc!
    Dar nu mai da vina pe lipsuri de lot,al Mioveniului!(noi ce sa spunem?)Daca in prima repriza tremuram,in a 2-a speram 3 puncte aradene!Am fi fost indreptatiti!Ia da-ne noua pe Nastasie si Ayza,exact ce ne lipseste si mai vorbim!
    Pai mai putin si UTA aduce de ai lui Gaica,2000-2001 intre titulari!De unde altundeva,decat din UTA U19 sau U17?
    Bravo copiii nostri!Maxime felicitari!Inca un meci in care daruirea si abnegatia a depasit fotbalul de pe teren!Asa trebuie!
    Bravo si felicitari Bodea!Iar ai decis un moment psihologic important!Comentatorii Digi,nu prea intelegeau cine striga si dirijeaza echipa din teren….Nu pricepeau cine are voce neragusita 94 minute,incontinuu!!Ha,ha,ha!Noi stiiiiiim!
    Stai bland!Golul era aproape imparabil!Stiu la fel de bine ca primul telefon,ca si deobicei a fost spre tatal tau!Nu te lua dupa niste idioti!Bravo!Ti-a picat bine episodul Cermei!Acum nu mai au portari!Din 2,nu pot sa faca unul bun!Si nu o spun eu!
    Nu te lua dupa cate un idiot care spune ca ai avut noroc,ca este o loterie,sau ca iei goluri din gara!.Este pe undeva si un adevar ca loviturile de pedeapsa sunt un fel de ghici,dar ne-ai adus 4 puncte mari si grase,pe inspiratia ta!!!Asta conteaza!
    Am revazut de zeci de ori reluarea golului primit!Daca ar mai fi inca odata,posibil ca una la mie ar mai fi intrat!
    Din pacate,Gica Popescu a spus ceea ce stim cu totii!Valoarea unui jucator scade de la atacant spre inapoi,spre portar!
    Tu fa-ti treaba mai departe,ca si pana acum si nu te lua dupa cretini care te critica inainte de a intra pe teren!
    Oare Duckadam a tras loz de loterie?Putin probabil!Oare Iorgulescu era atat de inalt?Dar Gornea?Dar bietul RIP Sinescu,sa-l odihneasca D-zeu in pace,avea putin peste 1,8m….
    Antrenorul tau,Dan Tapos,are,avea un metru si un sfert!
    Bravo Roberto!Evolutiile tale ma fac sa cred ca puteai sa revii demult la UTA!
    Dar s-a vrut un Grahovacz!Nu elefant,ci fosila de mamut!
    Bravo Bodea!Un portar devine mare cand are si o aparare buna in fata!Nu improvizatii!
    Succes la Calarasi!Se poate!Hai UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button