Fotbal judetean

Golurile și nervii au venit pe final: Victoria Zăbrani – Păulișana Păuliș 1-1





Apropiate valoric, Zăbraniul și Păulișul și-au împărțit punctele în această dimineață pe un teren destul de prost al stadionului „Iosif Scheirich”. Păulișul a fost echipa mai activă în prima parte, apoi au trecut la comandă gazdele, însă finalul a aparținut din nou vizitatorilor. După ultimul fluier, s-au împărțit pumni și picioare pe tunelul ce duce la vestiare.

Echipa lui Irimia s-a acomodat mai greu la terenul pe care nu disputase în acest an niciun meci oficial, iar Păulișul a avut ceva oportunități în prima repriză, prin Popa și Crișan. După odihnă, lucrurile s-au schimbat și Victoria a început să lege jocul și au venit și fazele de poartă. Brutyo a făcut, însă, minuni în fața lui Gherghel, Popa și Măgulean, iar când el nu a mai avut ce face l-a salvat bara la reluarea lui Băd.

Totuși, în minutul 69, a căzut golul. Băd i-a pasat pe culoar lui Zele și acesta a trimis pe sub Brutyo în plasă. Păulișana nu s-a dat bătută și, cu 8 minute înainte de final, a obținut egalarea. Topai a comis henț în careu, la limită și Mircea Ardelean a pus mingea pe var. Gabi Pop și-a păstrat calmul și a făcut 1-1. Mai mult, Asandului a nimerit bara, după ce  atinsese mingea și Soltesz.

În minutele de prelungire, D. Calancea a fost eliminat de pe teren pentru două „galbene”, iar în drumul spre vestiare Francescu și Itu s-au încăierat într-o luptă corp la corp cu de toate. Carnetele ambilor fotbaliști au fost reținute la final.

E a doua remiză consecutivă acasă pentru Zăbrani, după 1-1 cu Mailatul, iar Cristi Irimia nu e foarte mulțumit. „Există și motive obiective pentru aceste fluctuații de formă, cum ar fi această nouă mini-vacanță după lunga vacanță de iarnă. Ne-a cam scos din ritm, ca dovadă că în prima repriză am jucat mai modest, am intrat destul de greu în joc. Apoi, în partea a doua, am avut vreo 6-7 ocazii clare, dar am valorificat numai una, dându-le posibilitatea adversarilor să revină în joc dintr-un penalty destul de ușor acordat. În fine, a rezultat o remiză ce nu ajută pe nimeni, în opinia mea, iar nervii de la final, nici ei”, a menționat antrenorul celor de la Zăbrani.

Dincolo, Păulișul nu l-a avut pe bancă pe Dinu Maghici. Acesta participă cu Viitorul 2004-2005 la un turneu la Szeged, dar a ținut legătura cu cei de la Zăbrani și a comandat schimbările. Iar nou intratul Gabor a și obținut penalty din care echipa sa a marcat. „După numărul de ocazii și aspectul general al jocului, egalul e echitabil, dar am avut și ghinion la bara lui Asandului de după golul de 1-1. Oricum, e un rezultat bun pe terenul unei echipe aflate peste noi în clasament. Păcat de eliminările din final, Calancea și Itu ne vor lipsi în meciurile ce urmează”, a spus Gabi Pop, aflat la a 7-a reușită stagională pentru Păuliș.

Formații:

Zăbrani: Soltesz – Cl. Filip, Hodan, Francescu, Topai – Gherghel, Simion, Zele, O. Filip (59 A. Popa) – Măgulean, Băd.

Păuliș: Brutyo – E. Calancea, Suciu, Crișan, Morariu (80 Itu) – Pleșca, G. Pop – Asandului, Grigorean (54 Gabor, 90 Șt. Calancea), D. Calancea – D. Popa.

Arbitri: Mircea Ardelean – Filip Cîrmaci, Andrei Pantea. Observatori: Mircea Toderici, Marcel Vida.

5 comentarii

  1. Dl stamate roata se intoarce.in iarna in amical ne ati dat 5 si ne ai caracterizat ca o echipa de modestI. Bucura te ca ai luat 1 punct azi

    0
    0
  2. Nu știu cine se folosește de numele meu, eu personal nu am scris nici un comentariu în legătură cu acest meci. Niciodată nu am postat vreun comentariu la vreun articol postat pe acest site. Prin urmare rog să nu-mi mai folosiți numele meu, dacă doriți să comentați atunci dați-vă numele real.
    Stamate Virgiliu
    președinte Victoria Zăbrani

    0
    0
  3. Credeam ca liga 4 a scăpat de scandalurile de acest gen.
    Sper sa se lase cu masuri drastice atât pentru jucători cat si pt cluburi.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button