Fotbal judetean

Mult spus antrenament, Alin Mihai își reglează tirul cu un „poker” Crișul Chișineu Criș – Cetate Săvârșin 8-0

Chiar dacă s-ar fi prezentat cu cea mai bună echipă în „fieful” liderului, Săvârșinul tot ar fi fost victimă sigură, darmite când a avut pe teren doar zece jucători (între care și juniori de 16-17 ani), iar de la mijlocul reprizei secunde a rămas chiar în nouă. Deznodământul nu putea fi decât unul, o ploaie de goluri în poarta lui Herbei și el un jucător de câmp de la echipa de juniori.

De altfel, Crișul nici nu s-a întrebuințat văzând cum stau lucrurile încă din start. Scorul l-a deschis după numai 5 minute, prin golgheterul Modan, același jucător reușind dubla o jumătate de oră mai puțin. Cigan a înscris și el până la pauză (min. 43), pentru ca repriza secundă să fie a lui Alin Mihai. Revenit de două săptămâni pe gazon după lunga absență datorată operației de ligamente încrucișate, fostul atacant al Pîncotei a izbutit „pokerul” în minutele 54, 70, 81 și 89, Piț înscriind și el la două minute după pauză.

S-a terminat 8-0, scor la care Crișul Chișineu Criș își continuă marșul spre barajul de promovare. „Astfel de meciuri nu au cum să ne ajute pe noi și fotbalul arădean, în general. Oaspeții s-au prezentat în zece oameni, au făcut figurație, nici măcar un antrenament bun nu se poate spune că am făcut. Am rulat tot lotul, am făcut patru schimbări la pauză, ne bucurăm că Alin Mihai își recapătă pofta de joc și de gol. Vom avea mare nevoie de el în această primăvară, cum – de altfel – de orice jucător din lot. Mai departe, ne preocupă puțin starea terenului, căci vremea nu ne-a permis să băgăm clindrul pe gazon. Personal, săptămâna viitoare voi încerca și muncă de spion, în județul Gorj, la Bustuchin și Turceni, să văd la lucru posibilii adversari de la baraj”, a menționat Daniel Cherecheși, managerul liderului Ligii a IV-a Arad.

De partea cealaltă, Cătălin Neamț recunoaște că a avut gânduri de neprezentare la meci. „După ce, ieri, Toc a confirmat prezența la meci, astăzi nu a mai răspuns la telefon. Am adunat cu greu câțiva copii din localitate și am venit ca mielul la tăiat. Nu am avut nici portar de meserie, am început în zece și am terminat în nouă după accidentarea lui Iștoc. Pot spune că cei de la Crișul au fost domni cu noi că nu ne-au dat și mai multe. Asta e, vom încerca să strângem rândurile cu Ineul”, a spus antrenorul-jucător al Săvârșinului.

Formații:

Crișul: Zaha – Ciornei (46 Morariu), Pavel, Lazăr, Tomuț (46 Drăgan) – Piț, Gîlcă, C. Maghici, Covaci (46 Teședan) – Cigan, Modan (46 Al. Mihai).

Săvârșin: Herbei – Căucar, M. Marc, Demian, Benescu – Boc, Neamț, S. Iștoc, Oprea – N. Marc.

Arbitri: Sorin Saladea – Emil Arsa, Sergiu Burcă. Observatori AJF: Cornel Tiulea, Gheorghe Sfăt

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button