UTA Arad

Curtuiuș: „Păcat, era o pâine de mâncat la Călărași, urmează meciuri decisive pentru noi”





La Călărași, UTA a pierdut primul meci din noua „gestiune” a lui Ionuț Popa, dar rămâne cu gol marcat în toate partidele din acest an calendaristic. Marius Curtuiuș a înscris din pasa lui Hlistei, luându-le fața fundașului Manole și portarului Lungu în careul de 6 metri.

Din păcate, cea de-a șaptea reușită stagională a atacantului utist nu a fost de ajuns pentru al cincilea rezultat util consecutiv. „Știam că întâlnim una dintre cele mai bune echipe din Liga a 2-a, dar, cu toate astea, cred ca puteam pleca cu punct sau puncte dupa acest joc. Am avut ocazii bune sa înscriem în special la scorul de 1-0 pentru ei. Am avut penalty, bară, lovitura liberă a lui Buia, dacă am fi egalat altfel s-ar fi jucat meciul. Apoi, după ce în sfârșit am marcat nu am reușit să punem mai multă presiune pe adversar. Păcat, căci era o pâine de mâncat la Călărași, în ciuda faptului că ei sunt pe primul loc și noi ne batem pentru supraviețuire”, a spus Curtuiuș.

Delegația „Bătrânei Doamne” va ajunge spre dimineață la Arad, iar mâine jucătorii au liber din partea antrenorilor. Urmează trei zile cu câte două antrenamente și o etapa cu trei puncte la „masa verde” cu Olimpia Satu Mare. Apoi, la Șiria e așteptată FC Snagov, un adversar de bătut pentru „roș-albi”. „Acum am trecut de jocurile cu echipele din partea superioară a clasamentului, urmează meciuri cu o miză mult mai importantă, poate chiar decisive, cu adversarii din zona noastră. Pe acestea trebuie să le câștigăm neapărat pentru a sta liniștiti pe final de campionat. Plus, derby-ul cu Poli, care știm cu toții cât de important este pentru suporterii noștri, dar și pentru noi ca echipă și club”, a adăugat căpitanul „roș-albilor”, care a marcat câte un gol cu cele trei formații de pe podiumul ligii secunde.

FOTO: AFC Dunarea Calarasi (Facebook)

5 comentarii

  1. Macar ne alegem cu o analiza din teren .Văzând slăbiciunilor din apărarea arădeană Calarasiului și-a retras și marcatorii și copii de mingii. Un punct scăpat din mana. SF. Petru i-a pus unui sărman care trebuia să treacă pe un pod omoneda de aur. Când a ajuns sărmanul lângă pod zice::IA SA VAD POT TRECE PODUL CU OCHII INCHISI. ? Moneda de aur a fost. 11 m !!

    0
    0
  2. @Giro, uite ce spuneai in 6 martie: ”Ma jur pe ce doriti dvs, ca daca il prinde (n.r. pe Popa) fara scandal pana la pauza cu Olimpia, oricum 3:0, si face asa cu am spus minim 3-4 puncte, ma voi apleca”. Pai ce ne facem domnu` Giro, ca de atunci baietii au strans 6 puncte si nici scandal nu a iesit – exceptandu-l pe cel iscat de suporteri. Acum asteptam plecaciunile tale sau macar sa recunosti ca te-ai pripit cu concluzii, cum o faci mai mereu. Dar greu de crezut…

    0
    0
    1. Nu @Tai Pan,nu ma feresc sa recunosc ca era greu de crezut,macar speram…Tu chiar credeai in sinea ta?Dar mai stii si cand scriam asta?Tu o intorci mereu spre partea ta de pahar plin.
      Jos palaria in fata baietilor,ma inchin cu mare bucurie,dar acum,,,dehhhh!Sa-l injur pe Ionut Popa?O fac,fii sigur de cate ori imi amintesc de scandalurile iscate de catre el.
      Dupa cum stii,nu sunt duplicitar,dar si eu,ca si dealtfel altii ma gandesc ca din mai multe rele s-a ales cel mai putin rau!Dubios mi se pare acum,din nou,formatia alcatuita si pupaturile cu Alexa,nespalatul.latosul,la fel ca si mangaierile lui asupra celor accidentati de la Calarasi,iesiti schimbati.O fi el Fair Play,dar…….
      Sper ca ai citit raspunsul meu spre tine!HAI UTA!

      0
      0
  3. E foarte posibil ca domnul G. Sa se fi razgandit din nou. De obicei el asa face. Acum cineva e gras si joaca prost, peste 2 zile e perfect si joaca grozav.

    0
    0
  4. Curtuius isi face treaba, dar e prea izolat, nu-l ajuta suficient coechipierii. Daca ar avea langa el doi suteuri carora sa le puna mingi, ar fi OK.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button