Arhivă articole

Trei debuturi în două deplasări pentru UTA! Popa: „Nu mă plâng, am venit să salvez această echipă fără să pun condiții”


În plin campionat, când combatantele ligii secunde își rulează formulele testate în amicale sau chiar în prima parte a sezonului, UTA încearcă jucători noi pe diferite posturi. Dacă la Mioveni a debutat muntenegreanul Markovic va fundaș central, suspendarea lui Manea l-a adus pe Dennis Lazăr (foto) pe banda dreaptă a defensivei. Fotbalistul de 19 nu mai jucase pentru prima echipă a „Bătrânei Doamne” decât într-un meci de Cupă din vara lui 2015 și a avut partea sa de vină la ambele goluri, centrările în careu plecând din banda sa. Apoi, în ultimele 20 de minute, pe gazon a apărut și italianul Federico Sorato, care nu s-a remarcat cu nimic din postură de mijlocaș dreapta cu sarcini preponderent ofensive.

Evident, Ionuț Popa nu poate fi mulțumit de situația în care se află, dar o acceptă și încearcă să o rezolve cât mai bine cu putință. „Acesta e lotul, nu avem altul și nici nu vor mai veni alți jucători până la finalul campionatului. Ideal ar fi fost să avem o formulă de joc stabilă, însă nu ne văităm și să le mai și dăm apă la moară rău voitorilor. Facem improvizații când e nevoie și asta e, poate mai luăm și alți jucători de la juniori. Nu-mi convine deloc că a trebuit să schimb cel puțin un om în apărare de la meci la meci, căci totul pleacă de la un joc exact și o așezare bună în spate. Dar, repet, asta e situația și nu mă plâng. Am venit să salvez această echipă fără să pun alte condiții”, ne-a mărturisit directorul tehnic al „Bătrânei Doamne”.

FOTO: AFC Dunarea Calarasi (Facebook)

13
0


6 thoughts on “Trei debuturi în două deplasări pentru UTA! Popa: „Nu mă plâng, am venit să salvez această echipă fără să pun condiții”

 1. Multa bafta dle Popa in tentativa de salvare de la retrogradare! Cu lotul ăsta nici Murinho nu facea nimic !

  31

  3
  1. Bai sa va fie rusine ca va tot luati de componentii lotului actual! Majoritatea sunt niste copii care au nevoie de meciuri si de incurajari nu de niste comentarii de frustrati! Dupa ce au supt tot ce s-a putut de la Club. incepand cu dinozaurii, cu fostii antrenori, chiar cu conducerea, greul a ramas pe acesti tineri… politica low cost… salarii si prime oprite pana la baremul de 25 de puncte in tur. (desi nu cred ca in contractele lor se specifica vreun barem). salarii restante de 3 luni… fara baza adevarata de antrenament, fara preparator fizic, fara vreun mare antrenor, nu ca nume ci ca viziune….bine ca s- renuntat la pastele cu mustar…
   Hai UTA! Iarasi respect maxim si cinste UTISTULUI din Campina! Aia da atitudine si suport moral!
   Bravo juniorii, bravo!

   14

   2
 2. Asta e domnul Popa, mergem inainte cu ce avem in echipa.
  Vinovati sunt conducerea si todea.
  Bafta Ionut Popa

  20

  5
 3. Cu lotul de acuma și cu juniorii de acum ne putem bate cu oricine! Ce, ăștia de la Călărași, sunt vreo echipă mare? Erau de bătut! Si Hermanstadt… si oricine!
  Doar că vin marii cunoscători și marii analiști și marii susținători și lovesc in toate părțile! Și mai ales în juniori… Ca sunt slabi fizic și mental … Ca sunt inconstanți… că puii mei! Totul pleaca de la antrenori…. puteți pricepe asta sau nu???? TOTUL!
  Mergeți la un antrenament si vedeti ce se face și cum se face…. fără o încălzire dirijată fără o tactică… fără preparator! Și am găsit buba! Lotul subțire și improvizații! Și presiune pe copii… că o sa vina alți jucători…. altă conducere și atunci vine și promovarea! Dar nu cu voi!
  Jenantă atitudine și jenanți analiști!
  La mulți ani cu sănătate și bucurii celor sarbatoriți azi!
  Bravo copii! Bravo copii! Bravo UTA!

  11

  3
 4. Tot loviti in juniorii nostrii toti care au venit doar pt bani au plecat!!!!
  Fiti aproape de copii salarii restante bonusuri neprimite etc!!!
  Si voi ce faceti huiduiti majoritatea au 19-21 ani!!!
  Le trebuie sustinere Jos cu palaria fate de voi copii!!!

  12

  0
 5. Nu sunt de acord cu intimidarea sau jignirea acestor tineri jucatori, dar sa nu uitam ca echipele mari au cei mai valorosi si scumpi(!) jucatori. La o politica low-cost, performanta este scaparea de retrogradare.

  4

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.