Fotbal judetean

Puncte, goluri frumoase și debuturi: Victoria Zăbrani – Cetate Săvârșin 6-0





Formația lui Cristi Irimia încheie săptămâna în Liga 4-a fără gol primit și 4 puncte în plus în clasament. După remiza albă de pe terenul Progresului Pecica, a urmat un galop de sănătate cu Cetate Săvârșin, sosită la Zăbrani în 12 jucători, cu antrenorul-jucător, Cătălin Neamț, rămas pe margine din cauza unei accidentări. „Scorul a fost mincinos, căci am avut ocazii importante în prima repriză, dar și un penalty neacordat. Dar, la acest scor, e clar doar vina noastră pentru înfrângere”, s-a limitat să spună Neamț.

Pe un teren acoperit pe unele porțiuni cu apă, gazdele au avut nevoie de doar 7 minute pentru a deschide scorul. De fapt, au avut nevoie de devierea nefericită în proprie poartă a lui Dumitrescu după centrarea lui Topai. Deși a rămas la controlul partidei, Victoria a găsit golul doi de abia în minutul 34. Atunci Băd s-a jucat cu doi adversari, a driblat și portarul și a înscris pentru 2-0.

Oaspeții au avut și ei o ocazie importantă de a reveni în joc, dar S. Iștoc a nimerit bara. Apoi, odată cu primul gol (din cele trei) al lui Măgulean (foto) au depus total armele. Fostul atacant al Pecicăi a înscris frumos din întoarcere în minutul 58, pentru ca apoi să mai puncteze pentru 4 și 5-0 în minutele 83 și 89. Ultimul din aceste goluri a venit în urma unei elegante „scărițe”. Concluzia a scris-o fundașul Hodan, cu capul, după centrarea din corner al lui Zele.

Față de confruntarea de miercuri, Cristi Irimia s-a putut baza și pe Zele și Gherghel, iar când scorul a permis le-a oferit bucuria debutului juniorilor Cristian Vlad și Mircea Țigănașu, dar și portarului Florin Bălin, care suplinește absența lui Barabaș, Fostul utist a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate la unul dintre genunchi și a terminat cu fotbalul câteva luni de zile. „Chiar dacă nu am avut în față cel mai bun adversar, echipa a jucat bine astăzi. Ne  bucurăm și pentru debutul celor doi juniori din pepiniera proprie, sperăm să ne recuperăm rapid și jucătorii absenbți în această săptămână. Cristi Irimia face și el ce poate cu toate aceste probleme de efectiv și face destul de bine. Poate că puteam scoate mai mult din meciurile cu Păuliș și Pecica, dar până la urmă, suntem neînvinși în acest retur”, spune Eugen Miculiț, secretarul Victoriei Zăbrani.

Formații:

Zăbrani: Soltesz (90 Bălin) –  Ad. Popa, Hodan, Topai (84 Țigănașu) – Simion – Ungur (79 Vlad), Gherghel, Zele, Goț – Băd (69 Bruț), Măgulean.

Săvârșin: Aniculăesei – Muntean, Dumitrescu, Toc, Benescu – Boc, C. Drăgan (80 Herbei), Silviu Iștoc, Bogdan – Oprea, N. Marc.

Arbitri: Alin Deac – Andrei Pîslaru, Denis Calnacov.

Observatori AJF: Traian Enoiu, Gheorghe Sfăt









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button