Fotbal judetean

Ratările puteau să-i coste două puncte: Glogovăț 2013 – Crișul Chișineu-Criș 0-4





Cea de-a 18 victorie stagională s-a născut destul de greu pentru liderul Ligii a 4-a Arad. În minutul 68 al partidei de la Horia scorul era încă „alb”, iar dacă mingea nu atingea mâna lui Mariș  cine știe…

Chiar și fără Ciornei, Cornea, Blănaru și Negrea, „Vladi” a stat destul de bine în teren și au rămas în meci mai mult de o oră de joc. La fel de adevărat este că oaspeții și-au cam bătuut joc de ocazii în prima parte, Lazăr și Modan ratând din poziții excelente, iar Piț a irosit și un penalty după 30 de minute. De partea cealaltă, Gornic a avut și el o situație bună, dar a tras peste poartă din interiorul careului.

Crișul a rămas la comanda partidei și în partea a doua a atacat permanent, dar gheața a spart-o doar de la punctul cu var. Mariș a făcut henț în careu și Cigan (foto) nu l-a mai iertat pe debutantul de 17 ani, Ionuț Mihali. Era minutul 69, iar trei minute mai târziu Cristi Cigan a făcut „dubla” cu capul, după centrarea lui Tomuț. În minutul 81, Alin Mihai a atins și el cota de zece goluri stagionale în minutul 81, reluând tot cu capul în plasă o centrare de pe dreapta a lui Covaci. Concluzia a scris-o tot Mihai în penultimul minut de joc, după ce a urmărit respingerea portarului la șutul lui Piț.

Chiar dacă a admis faptul că echipa sa nu a prins cea mai bună zi, Adrian Abrudean e mulțumit de cum au ieșit lucrurile într-o deplasare incomodă. „Jocul nostru a suferit puțin azi, dar cu toate astea ne-am creat destule ocazii.  Din păcate, nu am avut concentrare la finalizare, am ratat și un penalty, însă la reluare am fost ceva mai concreți. Și fondul introducerii a trei jucători proaspeți, am atacat și mai mult, iar golul plutea în aer. Nu cred că s-a pus vreun moment problema câștigătoarei, doar că pe viitor nu mai trebuie să ne jucăm atât de mult cu ocaziile”, a spus Adrian Abrudean, antrenorul Crișului.

Fiindcă Adi Ciornei a suferit o ruptură de ligamente încrucișate, iar Vîrtaci e accidentat la mână, între buturile lui „Vladi” a apărut un puști de numai 17 ani. „Sigur, poate altfel stăteau lucrurile dacă ar fi fost Ciornei în poartă, însă nici copilului nu-i pot reproșa nimic. A apărat și un penalty în fața lui Adi Piț, în general am fost nulțumit de toți băieții. Au făcut un meci bun din punct de vedere tactic, doar că o echipă de valoarea Crișului te va taxa la un moment dat. Și, totuși, dacă nu exista faza cu hențul nefericit în careu al lui Mariș și scorul mai rămânea egal până în minutul 75-80, poate că am fi rezistat până șa final. Dar, nu e nicio problemă, am primit semnale bune înainte de meciurile ce urmează”, a spus și Călin Dehelean, antrenorul „roș-albaștrilor”.

Formații:

Glogovăț: Mihali – Neag, Al. Mariș, Pantea, Ruja – S. Popa (72 Avram), Doboș – Coșa, R. Ardelean, Gornic (78 Danciu)- Albulescu

Crișul: Mucha – Al. Pavel, Fl. Lazăr, Maghici (46 Ember) – Ciornei (46 Covaci), Clej (46 Drăgan), Fl. Gâlcă, Tomuț – Piț, Modan (72 A. Mihai), Cigan.

Arbitri: Loredan Bogdan – Remus Naghi, Denis Calnacov. Observatori AJF: Corneliu Tulea, Gheorghe Sfăt.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button