Arhivă articole

„Maratonistul” Gruiescu a decis derby-ul: LPS Bihorul Oradea – UTA Under 19 0-2


Echipa Under 19 a „Bătrânei Doamne” a câștigat și cel mai important meci al returului în seria a 8-a a campionatului de republicani. Pe terenul „Independența” din Oradea, „roș-albii” au controlat autoritar partida cu ocupanta locului secund, iar „dubla” lui Călin Gruiescu a decis destinația punctelor.

Utiștii au trecut în avantaj în minutul 26, după o acțiune șnur purtată de Petcuț,  Toma și Țuța, ultimul pasând din cădere pentru Gruiescu, care a făcut un dribling scurt și a marcat: 0-1. Deși a avut și alte ocazii, inclusiv trei bare, arădenii au mai înscris de abia cu 10 minute înainte de final. Toma a trimis o pasă în spatele fundașilor adverși, iar Gruiescu a înscris din întoarcere la colțul lung.

Cu alte trei puncte ce vor fi – probabil – luate săptămâna viitoare contra „lanternei” din Orăștie, UTA va fi și matematic campioană a seriei și calificată la unul dintre cele două turnee semifinale. „Echipa a făcut, poate, cel mai bun meci al anului, băieții chiar merită felicitați. Diferența de scor putea fi și mai mare, dar rămânem cu o victorie în derby-ul seriei și o prestație pozitivă. Toată echipa s-a dăruit, iar Călin Gruiescu a fost chiar decisiv după ce ieri participase și la o competiție atletică. Sigur că ne bucurăm că de acest moment bun, dar obiectivul nostru este finala de la București”, a menționat Mihai Petcuț, antrenor al UTA-ei Under 19, alături de Costel Bogoșel și Sandu Țamboi.

Creța – Savin, Onuțan, Sabău, Curta – Nagy, M. Popa. D. Toma, R. Petcuț, Gruiescu – Țuța, plus Debre – Lezeu Frai, Roșu, Lazea au fost jucătorii utilizați azi pe malul Crișului Repede.

 

2
0


2 thoughts on “„Maratonistul” Gruiescu a decis derby-ul: LPS Bihorul Oradea – UTA Under 19 0-2

  1. SI PT VOI un singur mesaj : stati linistit calificarea ati ratat-o de mult ce faceti voi aici e frectie la picior de lemn,plus ca in fazele superioare o sa da-ti de adversari seriosi nu bambilici.,o sa va calificatii voi la bucuresti cind o sa fiti antrenori si nu sa va mai mincati uni pe altii si sa lasati invidia deoparte si sa aveti si 11 jucatori de fotbal nu ce aveti acuma.

    9

    5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.