Gloria LT Cermei

Anca: „Am avut puterea de a reveni chiar și fără a primi două penalty-uri clare” v.s. Badea: „Pe fond de oboseală am cedat spații adversarului” + FOTO





Cermeiul a evitat cel de-a șaptea înfrângere a returului în ultimul minut de prelungire al partidei de acasă cu ACSO Filiași. Juniorul Ionuț Ianc a fost cel care a adus un punct în contul „sămădăilor”, oltenii având avantaj dublu la pauză.

Chiar dacă își spuneau speranțe într-un succes, cermeianii trebuie să accepte verdictul gazonului, iar Radu Anca a subliniat puterea de revenire a elevilor săi.  În plus, „principalul” gazdelor a acuzat arbitrajul practicat de brigada din Satu Mare, condusă de Adina Popa. „Îmi felicit echipa pentru joc, am știut să revenim după ce am luat două goluri. Am jucat bine și cu Reșița până am luat gol, dar atunci nu am mai avut puterea să revenim. Astăzi, însă, am arătat ambiție și determinare, am dominat jocul din start, am avut ocazii, dar după două neatenții în apărare ne-au taxat prin execuțiile unui fotbalist bun, Badea. În rest, nu au avut ocazii, nouă ni s-au refuzat două penalty-uri clare, dar ce să ne mai mirăm dacă a fost delegată o domnișoară care, zic eu, și-a greșit meseria. A fost depășită de situație și chiar ne-a făcut să pierdem puncte importante pentru noi în economia sfârșitului de campionat. Nu îi înțeleg nici pe tușieri, care nu s-au implicat cu nimic la faze aflate în fața lor și văzute prost de arbitra de centru.  Păcat că se fac experimente cu noi”, a spus Anca.

Fiindcă Silviu Lung și-a dat în petec la Cermei și a plecat de la teren înjurând pe toată lumea, pentru cei de la Filiași a vorbit Ionuț Badea, autorul celor două goluri ale oaspeților. Atacantul de 24 de ani a început junioratul la FC Universitatea Craiova, având și antrenori de calibru, precum Victor Pițurcă și Laurențiu Reghecampf, ultimul promovându-l la prima echipă. După desființarea trupei lui Mititelu și-a încercat șansa la Ceahlăul Piatra Neamț, dar în cele din urmă a decis să plece la Zimbrul Chișinău. S-a întors mai aproape de casă, la Slatina, unde a lucrat cu arădeanul Dan Oprescu. În fine, de doi ani evoluează la formații de Liga 3-a, din seria a III-a. „Am venit la Cermei să câștigăm, dar, din păcate, am fost egalați la ultima fază. Asta este, mergem mai departe. Mă bucur de cele două goluri din voleu, dar nu prea mult atâta timp cât nu am câștigat. Gazdele au jucat un pic mai agresiv, iar domnișoara arbitru a cam închis ochii la unele intrări tari ale lor. Noi am intrat pe teren pe un fond de oboseală, jucăm din trei în trei zile, am mai și venit de la 450 de kilometri. Chiar dacă am dormit cu o seară înainte la Ineu, tot nu este la fel. Nu am reușit să ne conservăm avantajul celor două goluri, am  cedat spațiile și Cermeiul a ajuns să aibă destule ocazii și au venit și golurile. Continuăm să muncim și vedem la final de campionat ce am realizat. Personal, după acest an petrecut la Filiași îmi doresc să fac un pas mai sus. Am ceva oferte sper să reușesc din vară”, a declarat „vârful” lui Lung și Fruntelată.

GALERIE FOTO

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button