Șoimii Lipova

Pop, după meciul Lipovei cu „cea mai harnică echipă de Liga 3-a”: „Am jucat cât am putut, le cerem scuze fanilor pentru rezultat”





Șoimii Lipova nu se mai simte prea bine în deplasări. Din ultimele trei astfel de partide, formația lui Flavius Sabău a scos un singur punct (1-1 pe terenul celor din Filiași), dar a clacat: 0-5, la Petroșani, cu Șirineasa și 0-4, astăzi, în „fieful” Craiovei II.

Chiar dacă penalty-ul din care teamul lui Papură a deschis tabela a fost foarte ușor dictat, per ansamblu, victoria gazdelor nu poate fi pusă la îndoială. „Am jucat cu cea mai harnică echipă din Liga a 3-a, cu copii tineri, disciplinați și motivați. Am jucat și jucat pe un teren imens, Extensiv Craiova, foarte bine îngrijit, doar atât am putut. Am jucat cât am putut, am luat primele două goluri unul după altul, apoi am încercat să dăm și noi și ne-am deschis. Astfel, au urmat și alte goluri”, explică Radu Pop, președintele „alb-albaștrilor”.

Chiar dacă au jucat și miercuri în Bănie, lipovanii nu pot acuza oboseala atâta timp cât au rămas la Craiova până astăzi. „Ne-am refăcut după partida de miercuri și două zile ne-am pregătit în condiții de Liga 2-a. S-au mai sudat relațiile și acum gândurile ne sunt la partida de vineri, de acasă cu Ghiroda, pe care trebuie să o câștigăm. Îmi pare rău în special pentru cei trei suporteri din Arad, care au venit să ne vadă. Le mulțumim pentru devotament și le cerem scuze pentru rezultat”, a mai spus Pop.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button