UTA Arad

Bodea scapă de amendă, după ce Barna a devenit indisponibil cel puțin trei săptămâni



Cu ocazia conferinței de presă de ieri, Ionuț Popa spunea, mai în glumă mai în serios, că îl va amenda pe portarul Roberto Bodea dacă acesta se va accidenta grav ca urmare a nerespectării sfaturilor venite de la medici privind o săptămână-două de repaus. „L-am sfătuit și eu să facă  pauză săptămâna asta, dar parcă el vrea să se antreneze și mai mult. Toată ziua îi spun că va răspunde pentru ceea ce face și dacă se accidentează acum am să decurg la metoda pedepsei pecuniare”, spunea directorul tehnic al UTA-ei, care – însă – azi a fost pus în încurcătură de îmbolnăvirea celuilalt goal-keeper senior din lot.

Alex Barna a fost diagnosticat cu varicelă și va reveni pe gazon de abia peste trei săptămâni. În aceste condiții, cel puțin până când echipa își va îndeplini și matematic obiectivul, Bodea devine – oarecum – indispensabil pentru „roș-albi”, care mai au la dispoziție doar juniori, de 17 și 16 ani. Spre exemplu, rezervă de portar mâine, cu Foresta, va fi Marinel Creța, a cărei singura convocare la prima echipă a fost chiar la meciul tur de la Suceava. Atunci, tot Barna devenea indisponibil după accidentarea la nas suferită în Cupă, la Afumați, iar titular era ales Dennis Mureșan, care acum e împrumutat la Cermei.

În mod normal, al treilea portar al UTA-ei e Rafael Zamfir (17 ani în octombrie), acesta făcând și cantonamentul centralizat din iarnă, de la Moneasa, dar a fost ținut la echipa Under 17, care tot mâine are meci decisiv în calificarea în semifinalele Ligii Elitelor, contra celor de la FC Star Sport Pitești.

FOTO: UTA Media Design









5 comentarii

  1. Sunt antrenori care nici nu concep lotul fara trei portari. Am zis portari nu înlocuitori. Acum la aceasta etapa low-cost mai merge Dar iată ce poate surveni ! Ne e dat de pe margine să trăim la voltaj mare fiecare partidă Vorba lui Zidane la fotbal se suferă ! Compartimentul portari ,pt. ediția viitoare,trebuie stimulat financiar separat. Nu găsești mereu ce vrei dar eviți sa apari cu un copil in fata lui Marius Matei. Lecții pt. toți ! Hai UTA !!

    0
    0
  2. Mai,mai,dar baiatul acesta(Barna) are si ghinion fantastic…(si oare cati din lot nu au avut varicela?)
    Speram sa-l tina genunchiul pe Bodea,altfel va fi si mai mare baiul
    Macar daca am fi avut punctele necesare in traista,nu era nici o problema cu Creta,Zamfir si alti juniori care au prins mai putine minute,dar asta este.
    La lupta cu ce avem disponibil!HAI UTA!

    0
    0
    1. Esti atat de sigur?@Tamsa?Pai nu era un imn ca nu mai pierdem nimic?
      Sau esti atat de sigur ca Suceava bate atata drum,ca sa se predea gratuit?
      Hmmmm!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button