UTA Arad

Bodea joacă pe proprie semnătură fără a fi sigur de viitorul său la UTA





Din cele două obiective impuse de conducerea clubului, UTA l-a atins pe cel minimal, salvarea de la retrogradare. Se știe că „experimentul” Mihalcea a eșuat și odată cu el și lotul de jucători scumpi adus la Arad, așa că în iarnă s-a schimbat „macazul” într-o politică „low-cost” privind salariile jucătorilor.

Printre cele cinci achiziții la nivelul seniorilor se regăsește și portarul Roberto Bodea, care și-a adus o importantă contribuție la rezultatele în general bune ale „roș-albilor”. Între multe parade, goal-keeperul arădean a apărat și trei lovituri de la 11 metri, după ultimul dintre ele, cel cu ASU Poli, Ionuț Popa comparându-l cu Duckadam. Dar, tot dinaintea derby-ului Vestului, Bodea a acuzat dureri la genunchi și a intrat în poartă cu ele contra moldovenilor de la Miroslava și Suceava, pentru alte 6 puncte în contul „Bătrânei Doamne”.

Între timp, Alex Barna, al doilea portar al UTA-ei, a fost diagnosticat cu varicelă, iar Bodea forțează, în ciuda diagnosticului și sfaturilor venite de la medici. RMN-ul efectuat de portarul de 24 de ani a evidențiat inflamarea ligamentului patelar și ciupirea ușoară a acestuia, iar zilele trecute chiar ortopezii timișoreni, Radu Prejbeanu și Teymoor Ahmadi (medicul lui ACS Poli) l-au atenționat din nou pe Bodea că riscă o accidentare gravă la genunchi dacă nu face pauză.

Probabil, arădeanul va apăra și sâmbătă pe proprie semnătură, contra Luceafărului, după care se va opri. E normal ca Roberto Bodea să se gândească și la viitorul său, care e incert atâta timp cât contractul cu „Bătrâna Doamnă” îi expiră în vară. Iar dacă se va accidenta, ofertele pe adresa sa vor înceta să mai sosească.

3 comentarii

  1. Asa se intampla cand ai manageri de doi lei !!! O echipa de fotbal care se respecta are minim 3 portari pe care sa se poata baza oricand. Mister Meszar care si-a taiat partea leului din banii proveniti de la Celentano de Arad ( bani platiti de cetateanul cinstit ca taxe si impozite ) nu mai are bani si pentru al 3 lea portar. Partea lui Celentano a fost returnata, nu degeaba penalul isi petrece zilele si noptile prin localurile de lux ale Timisoarei. Pacat ca Bodea isi risca viitorul fotbalistic !!!

    0
    0
  2. Frumos din partea lui Bodea!Multumim,dar personal nici nu m-as fi suparat daca spunea „pas”!
    La cati portari a produs aradul si la cati talentati mai vin din urma,nu am nici o emotie in privinta aceasta!
    Dar adevarul ca in ultimii 2-3 ani,a fost cam criza si „plombele” nu au dat randament,sau au fost inconstanti,sau juniorii inca necopti,dar vom mai auzi de ei!
    Acum am fi avut doi,cam de aceeasi valoare,cu mai mare plus pentru Bodea,datorita conjunturii, accidentarii si varicelei lui Barna.
    Nu stiu cam la ce se refera articolul,ca Roberto joaca pe semnatura?Nu este caz de viata sau moarte!Joaca pentru ca este trenul lui,nedorind sa-l piarda!Si vad ca apara bine de tot!Daca s-ar fi operat,pierdea el,pierdeam si noi!Daca simte ca poate duce,bravo lui si felicitari!
    Ultimul care a presupus un asemenea caz,pe semnatura,la UTA,a fost nimeni altul decat Marius Tucudean,dar cu probleme la inima!Nu era de gluma,dar a ales sa joace!
    Bodea,acum greul si pericolul au trecut!Ia decizia cea mai buna pentru tine si iti multmim pentru prestatiile tale,de cand ai revenit!
    Multa sanatate!

    0
    0
  3. Felicitari Robert Bodea pt. reusitele tale de pana acum si sa o ti tot asa pt. ca vei ajunje un portar de valoare in fotbalul romanesc si de ce nu si international !!! Dar, totusi, trebuie sa ti cont si de ce ti-a recomandat doctorii, o mica pauza pt. ca, daca tot te fortezi, e naspa , ai tot timpul ca, esti tanar, sa avansezi in perfomantele pe care le doresti !!! Bafta, si si multa sanatate si fericire !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button