Gloria LT Cermei

Chiar și fără Anca pe bancă, Cermeiul nu concepe să rateze punctele puse în joc la Bălești



Cu doar 6 puncte strânse tot returul, „sămădăii” au luat-o serios la vale în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a. Îi mai despart doar 14 lungimi de undă de adversarul de azi, care s-a resemnat demult cu gândul retrogradării, dar asta nu înseamnă că e loc de cadouri sâmbătă. Cermeiul știe că trebuie să se întrebuințeze la Bălești, acolo unde gazdele practică un joc la limita regulamentului, însă nu concepe să mai rateze puncte. „Chiar dacă nu am reușit un retur pe placul nostru, avem acum ocazia să facem puncte la Bălești și apoi acasă cu Deva. Nu avem emoții că nu realizăm obiectivul, locul 10, un obiectiv fixat în vară având în vedere bugetul nostru comparativ cu cel al altor cluburi. E adevărat că, după cum ne-am mișcat în tur, am sperat la un loc mai bun, poate chiar un loc 6. Asta este, am pierdut puncte multe acasă, am făcut multe greșeli individuale, iar plecările lui Bodea și Buia s-au dovedit foarte importante, atâta timp cât nu am reușit să le suplinim prin achizițiile din iarnă”, spune Petre Bulza.

Probabil, Alin Gligor nu va fi apt nici în județul Gorj, însă cermeianii mai au o absență importantă. Este vorba despre cea a antrenorului Radu Anca, suspendat două etape de FRF pentru cuvinte defăimătoare la adresa arbitrei cu Filiașul. „Una peste alta, chiar dacă Anca este suspendat două etape, se va ocupa de echipă din tribună și mergem la Bălești să câștigăm. Apoi, vrem să batem și Deva, să-i mai îmbunăm un pic pe sămădăii noștri, pe care i-am necăjit rău cu rezultatele din acest retur”, mai spune președintele „alb-roșiilor”. Fostul utist va lua loc în tribună, la fel ca și Copil și Berari, suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

Delegația Cermeiului se va pune pe drum spre județul Gorj sâmbătă dimineață, iar la 18 va intra pe teren pentru trei puncte importante.

Formații probabile:

Bălești: Oprița – Frățilescu, Bălașa, Iovan, Almic – Sitoianu, Miroiu, Semen, Amariei – E. Popescu, Negrea

Cermei: Mitrea – Rogojan, Cotoc, Nistor, Aldan – Ianc, Mihuța – L. Bodri, Varga, Suslak – Sulea.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button