Stranieri aradeni

Arădeanul Țucudean, aproape de un nou titlu de campion: „Privilegiat că am jucat pentru cele mai titrate cluburi din România, Steaua, Dinamo și UTA”





CFR Cluj a obţinut o victorie uriaşă în economia acestui campionat. Arădeanul George Ţucudean şi Omrani au marcat cele două goluri de la Giurgiu şi, dacă FCSB pierde la Craiova, ardelenii sunt campioni.

„Mai avem un meci. Sper ca luni să ne bucurăm că s-a terminat totul. Am mare încredere în Craiova. Trebuie să termine pe locul 3. Ce frumos ar fi să fim campioni, înainte de ultimul meci. Am muncit foarte mult pentru cele 15 goluri. Anul trecut am jucat cu CFR la Ovidiu şi am câştigat campionatul. Acum joc acasă cu CFR. Ar fi extraordinar pentru mine să iau titluri cu trei echipe diferite. Dacă câştig campionatul, voi rămâne. Rămân şi dacă nu iau campionatul. Am contract”, a spus Ţucudean, la finalul meciului, pentru Digi Sport.

Cele 15 reușite stagionale, în tricoul Viitorului și lui CFR, îi oferă, deocamdată, titlul de golgheter al Ligii 1 lui Țucudean. Totodată, „vârful” de 27 de ani al clujenilor este la 90 de minute de performanța de a câștiga titlul de campioană a României cu trei echipe diferite, după Steaua și Viitorul Constanța. În acest context, însă, arădeanul a pomenit și Campioana Provinciei, echipa ce l-a lansat în fotbalul mare în urmă cu 8 ani de zile. „Dincolo de performanța de a câștiga campionatul cu trei echipe diferite, sunt privilegiat că am jucat pentru cele mai titrate cluburi din România, Steaua, Dinamo și UTA”, a adăugat arădeanul.

Cu o singură etapă rămasă de disputat, CFR are un avantaj de 4 puncte în faţa FCSB. „Roş-albaştrii” au –  însă –  un meci mai puţin disputat, în această seară, de la ora 20,45, în Bănie, cu CSU Craiova.









3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button