UTA Arad

UTA – fără căpitan cu Ripensia, Ionuț Popa ar putea face și alte schimbări în primul „unsprezece”





Cu obiectivul primăverii îndeplinit, „Bătrâna Doamnă” și-a permis „luxul” să piardă la Sânmartin, cu Luceafărul, însă eșecul e – oarecum – nemeritat și conturat în urma unor decizii proaste ale arbitrilor. Pe lângă cele trei puncte, utiștii l-au pierdut și pe Marius Curtuiuș pentru următorul meci oficial, programat peste două zile. În intermediara din această săptămână, la Șiria sosește cealaltă fostă campioană din Vestul țării, aflată pe scena eșalonului secund, Ripensia Timișoara, iar căpitanul UTA-ei lipsește datorită cumulului de cartonașe galbene.

Roberto Bodea are și el probleme la genunchi și juniorul Marinel Creța ar putea debuta în Liga 2-a, iar Albert Stahl se resimte și el după ce a fost călcat pe cap de un medieșean, ieri, la Șiria, în meciul dintre UTA Under 19 și Gaz Metan, pierdut la penalty-uri de arădeni. „Este posibil să facem mai multe schimbări în formula de start, mai ales că nu toți jucătorii au dat un randament bun astăzi”, anunța încă de sămbătă, după finalul disputei cu Luceafărul, Ionuț Popa.

„Roș-albii” mai au alți trei jucători la limita suspendării, așa că e posibil ca toți (dacă vor fi utilizați) să fie „îngălbeniți” miercuri, cu „Ripi”, pentru a-și ispăși suspendarea în weekend, când se stă pe puncte cu ASA Târgu Mureș.









3 comentarii

  1. Nea POPICA, oricum, daca vei ramane si in campionatul viitor la UTA., din vara, trebuie sa faci o strategie ca lumea cu cativa jucatori mai buni , cu experienta, sti dumneata ca, doar nu o sa faci greseala pe care a facut conducerea , jucatori dupa ureche, si poate, poate atacam promovarea, o sa fie greu dar nu imposibil, totul depinde de bani, sponsori, primarie etc. !!!

    0
    0
  2. Aici se vede impotenta lui!Cate goluri are Curtuius,cate pase de gol in acest sezon,comparativ cu cartonasele luate?Considerati normal?
    Daca este considerat un factor care trage echipa dupa el,la ce conditii a primit,atunci chiar sunt un dobitoc!Chiar nu mai inteleg nimic!
    Oare nu putea sa isi ia inca un galben cu Ripensia,ca sa stea cu TG.Mures?
    Prevad ca miercuri si mi se pare logic,ca cei cu cumule de cartonase sa-si ia pe al 4-lea deja din prima repriza,apoi sa intre ceilalti,lejer!
    Dar…..
    Mariuse,a fost frumos,ti-ai primit meritele,recompensele si adulatia noastra mereu,iti multmim,ai facut golgeteri,dar este momentul sa spui PAS!
    Decat sa ne reamintim de tine trist,mai bine ca unul care ai facut mult pentru UTA!

    0
    0
  3. la fel si pt. tine Giro , e timpul sa spui PAS, ti-am ascultat toate tampeniile si vomele pe aici si cred ca deja ajunge e timpul sa ne lasi.A: SA NU UITI SA ITI IEI PASTILELE.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button