Utiștii au bătut Lipova într-un amical în care au testat un fundaș sârb de 20 de ani și pe…Aldan


Fără obiective de clasament pe acest final de sezon, UTA și Șoimii Lipova s-au antrenat împreună în cadrul unui amical disputat la Șiria. „Roș-albii” s-au impus cu 2-0, prin reușitele semnate Hlistei (șut la firul ierbii din 14 metri) și Jorza (execuție din 12 metri lângă bara din stânga lui Iliescu după pasa lui Toma). Lipovanii au avut și ei câteva situații, cea mai mare aparținându-i lui Vasinc, care a reluat în Barna din 6 metri la scorul de 1-0, în debutul părții secunde.

Ionuț Popa și Cristi Păcurar au avut ocazia să-l vadă la lucru pe Alexander Trivan, un fundaș sârb de 20 de ani, care ultima oară a evoluat în eșalonul trei al fotbalul de la sud de Dunăre. În prima parte, în „alb-roșu” a evoluat și Sergiu Aldan (foto), fotbalist de bandă stânga aflat în lotul Cermeiului, câștigător al Cupei și Supercupei României cu UTA Under 19 în vara anului 2016. „Acest amical l-am legat cu scopul de a face un antrenament bun prin joc, dar și pentru a-i vedea la lucru pe cei doi jucători, Alex și Aldan. Pe ultimul eu îl cunosc bine, l-am antrenat ani de zile, dar a dorit și nea’ Popică să-l vadă la lucru. Probabil, vor mai exista și alte acțiuni prin care să testăm cât mai mulți fotbaliști tineri din propria pepinieră și nu numai. A fost o mișcare bună, utilă, ne vedem în continuare de ciclul săptămânal înainte de partida cu Dacia Unirea Brăila”, a menționat Cristian Păcurar, „secundul” UTA-ei la finalul disputei amicale cu Lipova.

Formații:

UTA (prima repriză): Barna – Polgar, Trivan, Markovic, Aldan – Dan, Tănase – Stahl, Petra, Hlistei – D. Popa.

UTA (repriza a doua): Barna (60 Zamfir) – Lazăr, R. Iuga, Trivan, Dinculescu – Prună, Jorza – Sorato, Buia, A. Iuga – Toma.

Lipova (prima repriză): Iliescu – Iova, Calvin, Jichici, Kocsis – Deta, Dobrean, C. Poiană, Filimon – Vasinc Trabalka

Lipova (repriza a doua): Iliescu – Iova (60 Turai), I. Pașcu, Jichici, Stoin – Duță, S. Popa, Tiponuț, Rusu – Vasinc, Himcinschi.

5
0


6 thoughts on “Utiștii au bătut Lipova într-un amical în care au testat un fundaș sârb de 20 de ani și pe…Aldan

 1. Cine a fost la meci ,cum e sirbu,e bun?Pa ALDAN după ce l-ați dus ,ăla nu joaca la Cernei ,a cui ii șmecheria cu ALDAN ,Gradinarule?

  11

  11
 2. Nu am nici o legătură dar numai contra suntem la toate de ce să nu încerce și d-l Popa altceva…… dacă Man s-au Petre nu erau folosiți se mai vindeau ???

  7

  4
 3. Aldan e câștigător al cupei ROMÂNIEI …. campion la Elite…. titular in acea echipă în care Man și Petre au jucat doar în finală după ce greul l.au dus alții: PETRACHE, MOZA, ALDAN, SAVA, IUGA, IOVA, etc. Așa că dacă ați fi la fel de obiectivi după cât sunteți de prost informați sau ignoranți ați fi mai interesanți…. dar așa sunteți doar niște bieți postaci….

  22

  3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.