31/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Ionuț Popa: „Nu am fost prea mulțumit de jucători, dar le dau circumstanțe, au fost prea mulți tineri azi”

UTA Primavera nu s-a prezentat tocmai rău la Pitești, acolo unde nici echipa gazdă nu a prins o zi prea bună. FC Argeș a „măcinat” mult în gol în fața unei formații ce s-a apărat ordonat, dar care nu a amenințat mai deloc poarta lui Grecu.

Ionuț Popa nu a vorbit deloc despre rezultat, care – de altfel – nici l-a interesat, așa cum a declarat în urmă cu două zile. „Ne-am prezentat la jocul de azi cu un lot format în proporție de 90% din juniori. De fapt, un singur senior a activat pe teren și Barna în poartă. Am dorit să văd potențialul tinerilor, deși au mai evoluat și în celelalte meciuri câțiva dintre ei. Dar azi, am văzut o parte mai mare din jucătorii noștri de ’97-’98,  în scopul de a beneficia de aportul celor mai buni dintre ei și în campionatul următor. Se știu prevederile de regulament cu privire la folosirea jucătorilor tineri, iar UTA trebuie să conteze pe cei mai buni. Nu prea am fost eu mulțumit de jocul lor, dar le dau circumstanțe pentru că au fost prea mulți în echipă azi. În majoritatea timpului a lipsit în special curajul de a ataca, de a juca ofensiv cât de cât. Doar spre sfârșit, când și-au dat seama că au potențial, s-au mai văzut în atac, dar fără succes. Felicit echipa adversă, care s-a clasat destul de bine și îi doresc succes în continuare”, a menționat antrenorul interimar al „roș-albilor”.

Legat de continuare, respectiv stagiunea următoare în care vor lua startul multe formații de tradiție, reprezentând orașe importante din România, Popa a adăugat: „După nume și tradiție, pare o serie ridicată valoric. Dar, trebuie să ai jucători și bani, iar în România e posibil orice, căci nimic nu se respectă. Dacă nici președintele nu respectă Constituția, ce să ne așteptăm de la cei de la Finanțe… Deci va fi greu pentru toate echipele ce nu vor avea potență privată”. 

De precizat că „Mister” a fost mai puțin activ pe margine la partida de la Pitești, majoritatea indicațiilor de pe margine, de pe pista de atletism a arenei di Trivale, venind de la Cristi Păcurar. Pe undeva, era și normal, atâta timp cât „secundul” i-a crescut pe majoritatea fotbaliștilor care au reprezentat UTA azi și se făcea mai ușor înțeles în timpul partidei.

3
4
%d blogeri au apreciat: