Arhivă articole

Ineul abordează cu 19 jucători turul interjudețenei juniorilor A1 cu Bustuchinul: „Un pas spre semifinală încă de mâine”


Vara trecută, Unirea Sântana a ajuns în etapa semifinală a juniorilor A1, iar Ineul vrea să-i calce pe urme după „dubla” cu Petrolul Bustuchin, campioana județului Gorj. Deznodământul îl vom afla sâmbătă seara, cu mențiunea că una dintre cele două combatante ar putea lua o opțiune serioasă pentru calificare încă după prima manșă.

Aceasta se va juca mâine, de la ora 17,30, la Bustuchin, zărăndanii abordând deplasarea cu 19 jucători, cu o medie de vârstă de 17 ani. Față de finala județeană, câștigată cu 8-0 în fața Săvârșinului, la dispoziția lui Cristi Sculici și Dacian Balaci revine mijlocașul Bociort (suspendat), în timp ce Darius Jurj a depășit problemele medicale și e sută la sută apt. „Neavând probleme de lot, am decis să lăsăm trei copii acasă, pe Bun, Petrehele și Dehelean, dar ei ar putea fi folosiți în returul de sâmbătă. Nu am strâns prea multe informații despre adversar, dar dacă a ieșit pe primul loc în județul ei nu poate fi o echipă slabă. Sper doar ca băieții noștri să-și fi dat seama că prea multe emoții nu sunt bune la fotbal, în meciul decisiv de la Pîncota am riscat mult din acest punct de vedere. Apoi, finala cu Săvârșinul ne-a adus plus de experiență și încredere, sperăm să facem un pas spre semifinală încă de mâine”, a menționat „principalul” ineuanilor, Cristian Sculici.

Tinerii fotbaliști ai „alb-albaștrilor” au intrat într-un mini-cantonament de luni, iar astăzi pleacă spre Târgu Jiu. Vor înopta la Hotelul „Brâncuși”, iar distanța de 54 de kilometri până la Bustunchin o vor parcurge în ziua meciului.

2
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.