Fotbal juniori

Atletico 2007 a început cu o remiză „semifinala” de la Cluj, iar deseară e obligată să câștige ca să mai spere la ultimul act





Stadionul din „Parcul Iuliu Hațeganu” din Cluj este gazda unuia dintre turneele semifinale rezervate juniorilor Under 11. Aici, este angrenată și Atletico, care câștigase fără gol primit „zona” de la Arad.

Lucrurile s-au schimbat pe Someș, acolo unde elevii lui Adrian Petruț și Adrian Rusu au încasat două goluri în prima partidă, dar au și marcat tot de atâtea ori, prin Robert Rusu și Lucas Câmpan. A fost Atletico Arad – LPS Suceava 2-2, în timp ce în celălalt joc al dimineții, CS Cautis Steaua Sudului a dispus cu 4-2 de la Academia Luceafărul Cluj.

Practic, după-amiază, de la ora 18, „galben-negrii” joacă cu calificarea pe masă în fața celor de la Steaua Sudului, singura echipă ce are maxim de puncte după prima rundă a semifinalei de la Cluj. Vă reamintim că Petruț și Rusu contează pe următorul lot de jucători: Andrei Cighirean, Dragoș Adrian, David Ștef, Mario Rusu, Mario Salka, Darius Șiclovan, Lucas Câmpan, Alexandru Crainic, Felix Pop, Vladimir Groza, Daian Tăutan, Luca Indreica, Alessio Calotă, Vlad Pop, Robert Rusu, Darius Burcă, Sergiu Stamorean, Kevin Cotuna, Luca Măgulean și Bogdan Bătrâna. 

Atletico dispută ultimul meci al turneului mâine, la ora 11, contra celor de la Luceafărul Cluj. Echipa ce se va afla pe primul loc în clasament va juca finala cu una dintre: Kids Tâmpa Brașov, , Viitorul Argeș Alexandru Duminică sau New Stars, ce se duelează la Pitești.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button