Arhivă articole

UPDATE! Atletico 2007 a câștigat la penalty-uri ultimul meci al semifinalei de la Cluj


Ajunsă între cele mai bune 8 formații din țară, Atletico 2007 a ieșit din cursa pentru finala națională după prima zi a turneului de la Cluj. După remiza (2-2) cu LPS Suceava, formația pregătită de Adrian Petruț și Adrian Rusu a cedat cu 3-0 în fața celor de la CS Cautis Steaua Sudului, o formație bucureșteană ce a fuzionat cu alta din Ploiești.

Emoțiile au fost principalul inamic al „galben-negrilor”, care au primit gol după numai 3 minute. „Încă de dimineață am avut parte de un meci greu, solicitant, fiindcă am fost nevoiți să alergăm mereu după egalare. Când am obținut-o, am ratat golul de 3-2 și, parcă, băieții au căzut puțin moral încă după partida cu Suceava. Am început slab partida cu Steaua Sudului, am luat două goluri destul de repede, după care, deși ne-am mobilizat cu ambele formule de joc, nu am reușit să revenim și pe tabelă în ciuda unei dominări totale din punct de vedere teritorial. Golul trei l-am luat târziu, dar cel mai neplăcut moment a fost accidentarea lui Daian Tăutan. Jucătorul nostru s-a lovit cap în cap cu un adversar și a ajuns la spital, unde i s-a făcut și un computer tomograf. E spre bine acum, dar ne-am speriat puțin cu toții. Sper ca, mâine, împotriva echipei gazdă, să terminăm cu joc bun și un rezultat pe măsură. Oricum, să ajungi printre cele mai bune 8 echipe din țară e deja o performanță. De exemplu, acest club din București contează pe copii selecționați la sânge din Capitală și, din câte am aflat, chiar de la Ploiești. Cu toate astea, dacă nu am fi fost atât de emotivi în unele momente, altul era parcursul nostru”, susține Adrian Rusu.

De altfel, CS Cautis Steaua Sudului este echipa calificată deja în finală, înainte de ultima etapă, de mâine dimineață, de la Cluj. Bucureștii au 6 puncte, iar principala urmăritoare, LPS Suceava doar două. Luceafărul Cluj și Atletico Arad rămân cu un singur punct.

UPDATE!

În ultimul meci al turneului semifinal de la Cluj, Atletico a remizat, 2-2, cu gazdele de la Luceafărul. Lucas Câmpan și Luca Indreica au fost autorii golurilor arădene, „galben-negrii” impunându-se apoi la penalty-uri. Acest rezultat nu i-a scăpat, însă, pe arădeni de ultimul loc, în disputa cu CS Cautis Steaua Sudului, LPS Suceafa și Luceafărul Cluj,

Andrei Cighirean – Dragoș Adrian, David Ștef, Mario Rusu, Mario Salka, Darius Șiclovan, Lucas Câmpan, Alexandru Crainic). Felix Pop, Vladimir Groza, Daian Tăutan, Luca Indreica, Alessio Calotă, Vlad Pop, Robert Rusu, Darius Burcă au fost jucătorii deplasați la Cluj de Adi Petruț și Adi Rusu. 

3
0


One thought on “UPDATE! Atletico 2007 a câștigat la penalty-uri ultimul meci al semifinalei de la Cluj

 1. Bravo copii,antrenori si parinti!Felicitari maxime!Ne mandrim cu voi!Multa sanatate lui Daian si tuturor!
  Parca saptamana trecuta dadea Ghionea un interviu prin Gazeta,cam care sunt conditiile de selectie,baze,cazare,antrenamente,scoala,extra program,etc….Impresionant!
  Nici o problema!Capul sus si munca asidua mai departe,ca si pana acum!
  Succes!

  3

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.