Arhivă articole

Juniorii A1 ai Ineului joacă la Carei pentru calificarea la turneul final: Echipa gazdă, Nușfalău și U. Cluj – adversarele zărăndanilor


După victoria din interjudețeana cu Bustuchinul, CS Ineu a aflat unde va lupta pentru accesul la turneul final al campionatului de juniori A1. „Alb-albaștrii” vor ajunge în nordul țării, la Carei, acolo unde o așteaptă formația gazdă, Victoria, CS Barcau Nuşfalău (Sălaj) și Universitatea Cluj.

În etapa precedentă, Careiul a trecut de Minaur Baia Mare la penalty-uri, Nușfalăul cu 10-3, la general, de Voința Cetate Deva, iar U. Cluj cu 11-1 de Universitatea Oradea. „La prima vedere, echipa din Cluj pare cel mai puternic adversar. Dar, fiind o semifinală de campionat național, ne așteptăm de replici tari din partea tuturor echipelor de la turneul de la Carei”, spune Cristian Sculici, antrenorul juniorilor ineuani.

Semifinala de la Carei începe sâmbătă, 16 iunie și se încheie luni, 18 iunie. Doar prima echipă clasată va ajunge în finală și se va alătura altor trei formații ce se vor înfrunta în semifinale în alte orașe din țară.

3
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.