Arhivă articole

Între cele mai bune 8 echipe din țară la juniori A1: CS Ineu – Barcău Nușfalău 5-2


Chiar dacă a pierdut calificarea la turneul final de la București, Ineul se poate lăuda cu un loc printre cele mai bune opt echipe din țară la juniori A1. Chiar și fără Dragoș și Belei (suspendați), „alb-albaștrii” au depășit-o fără probleme pe reprezentanta județului Sălaj, CS Barcău Nușfalău, în ultimul meci al turneului semifinal de la Carei.

Tabela s-a oprit la 5-2 în favoarea echipei lui Sculici și Balaci, după reușitele semnate de Karmanoczky (din penalty), S. Balaci (de două ori, odată din penalty). D. Mâneran și Ciurdaru. „Meciul de azi l-am câștigat mai clar decât o arată scorul, ceea ce face și mai mari regretele pentru ratarea impactului cu acest turneu semifinal. I-am respectat prea mult pe cei de la Universitatea Cluj, iar când am început să jucăm și noi era deja prea târziu. Asta e, ne mulțumim cu acest loc 2, ce ne plasează printre cele mai bune 8 echipe din țară, având – probabil – și cel mai tânăr lot la acest nivel. Din păcate, am mai observat la acest turneu semifinal că antrenorii cam omoară fotbalul în favoarea rezultatului, când scopul ar trebui să fie dezvoltarea individuală a fiecărui jucător, din punct de vedere mental, tehnic și tactic”, sunt concluziile antrenorului Ineului, Cristian Sculici, însoțit la Carei de „secundul” Dacian Balaci, președintele Adrian Palade, Teodor Jușcă și doctorul Nicolae Pavel.

Pușcaș – Kotroczo, Karmanoczky, Nemțanu, Șerban – Ciurdaru – Jurj, S. Balaci, D. Florea, Țica – D. Mâneran, plus R. Ardelean – C. Ardelean, Olar și G. Mașniț au fost jucătorii Ineului utilizați azi împotriva celor de la Nușfalău.

4
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.