UTA Arad

Vădrariu, ultimul sosit la UTA! Popa îl ia în calcul pentru orice post pe banda stânga





După Enescu, Ionuț Popa a mai apelat la un fost elev de-al său de la ACS Poli. Este vorba despre Daniel Vădrariu, un fotbalist de 28 de ani care se descurcă atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș stânga.

În cariera sa, reșițeanul a mai îmbrăcat tricourile celor de la Jiul Petroșani, Juventus București, FC Bihor, Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo, FC Tiraspol, Astra Giurgiu sau Dunărea Călărași. De fapt, a făcut parte din echipa lui Adi Mihalcea ce era învinsă de UTA în primul baraj de promovare în Liga 1 în vara anului 2016. După plecarea de la Timișoara, a mai evoluat la Karabakh, Viena și Școlar Reșița.

Fiindcă nici Bogdan Burlă (dacă acesta acceptă prelungirea contractului) nu mai e junior, „Mister” nu mai vede postul de fundaș stânga rezervat fotbaliștilor Under 21 cum s-a întâmplat adesea în ultimele sezoane în „alb-roșu”.

8 comentarii

  1. Ce tot il manînci atat de cur pe Burla? Daca tot ai ceva cu el nu te ascunde sub un nume de „utist” si publica comentarile sub propriul nume sau nu ai curaj?

    0
    0
    1. Corect,eu il consider pe Burla un luptator si un UTA-ist!Nu pot fi toti schelete ambulante,care in contact cu adversarii,zboara ca popicele…..Sau credeti ca este talamb si nu va mai da cateva kg,jos?

      0
      0
  2. Iar si inca o plomba ciudata!Vadrariu acesta,responsabil cu vedrele,galetile,nu-l va scoate din echipa nici pe Burla,daca trece peste problemele medicale si nici pe Dinculescu,daca este pe bune!
    Pastrand proportiile,revad perioada de glorie a CFR-ului,cu Paszkany si Muresan,cei care cel putin 3 sezoane au tot adus variante de straini scumpi,care mai de care, ca sa-l inlocuiasca pe Cristi Panin!Si au reusit?Nici vorba!A ramas titular de neclintit.Panin este in Cluj un VIP,MVP,pentru ce a realizat acolo!Inclusiv delegat Body-guard la colericul de Dan Petrescu,unicul care reusea sa-l tina in frau,sa-l tempereze….Ce vorbim pana la urma?
    Daca tu, cititorule,ajungi in Cluj,la un meci si nu mai reusesti sa gasesti bilet,spune la intrare ca esti aradean,de al lui Panin si vei vedea cum ti se deschide poarta,din respect pentru el!Am trecut prin aceasta experienta anul trecut,faptic!,ca sa vezi cum la noi nu sunt respectati asemenea oameni!……..Din aceasta cauza,nici naiba nu este curios de biata noastra UTA!
    Prima data oferi prin joc,te faci cumva indispensabil,apoi vine si restul!Dar daca le oferi ulterior doar vorbe,paine cu untura,ceapa si boia,ca sa tina de foame si traditie,cu asta dormi!

    0
    0
    1. @Dascalul..de vre-o 45 ani fac prezente la meciurile UTA-ei!Iti ajunge informatia?
      Am mai scris de nenumarate ori ca la inceputurile anilor 70,echipa UTA se aduna la mine,in casa parinteasca si nu era ceva iesit din comun…..Asa am crescut,cu spiritul UTA in casa.
      Sau sa ma repet ca in acei ani,existau familii cat de cat mai potente sau frizerii(podgoria si langa Ciobanasul,peste drum de Biserica Rosie),care dadeau 100 Lei(Balcescu),la gol marcat si dublu la victorie?
      Dar tu Dascale,cati ani ai?Nu pe buletin,ci de UTA?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button