Liga a 3-a

Fostul golgheter al Sebișului întărește o rivală: Săulescu a semnat cu Reșița, urmează Enciu?





Lupta pentru promovare în seria a IV-a a Ligii a 3-a se anunță interesantă și în stagiunea următoare. După ce Șirineasa a omorât, practic, campionatul, urmăritoarele Școlar Reșița, Național Sebiș speră să aibă o misiune ceva mai ușoară din vară încolo. Cu Lugojul și ea în „corzi” după plecarea lui Petruescu, poate cele două formații să aibă ceva emoții cu Deva sau Lipova, care par și ele puse pe fapte mari.

Cert este că, deocamdată, echipa din Valea Domanului a făcut o mutare importantă prin transferul golgheterului celor de la Sebiș. Dragoș Săulescu (18 goluri și 12 pase decisive în campionatul precedent) și-a legat chiar azi destinele de formația reșițeană, pregătită din această vară de Octavian Benga, „secund” al fostei prim divizionare, ACS Poli Timișoara. „La Sebiș și-a făcut datoria, îi doresc baftă la noua echipă. Noi ne orientăm în special spre jucători tineri”, i-a transmis Călin Cojocaru mijlocașului lateral de 26 de ani, care a bifat doi ani în culorile teamului de pe Crișul Alb.

˝Am dorit să joc la o echipă de liga a doua, dar din 5-6 echipe care mi-au făcut oferte, toate au fost dezavantajoase pentru mine așa că am fost nevoit să cântăresc din nou oferte de la liga a treia și cea mai potrivită mi s-a părut cea de la Reșița. Merg acolo pentru obiectiv și pentru galeria superbă pe care o au. Le mulțumesc celor de la Sebiș pentru cei doi ani minunați pe care i-am petrecut acolo, în special domnul primar Gheorghe Feieș și antrenorului Călin Cojocaru, oameni de caracter cu care m-am înțeles foarte bine. Nu am putut să mai continui la Sebiș, am simțit că am nevoie de o nouă provocare, îmi doresc din toată inima să joc în liga a doua cu Reșița.˝ ne-a declarat Dragoș Săulescu după ce a semnat cu noua sa echipă, Școlar CSM Reșița.

Cert este că și al doilea marcator stagional al echipei de pe Crișul Alb, Marco Enciu, are o ofertă tentantă pe masă de la Școlar Reșița și ar putea semna și el zilele ce urmează. Formația din Banat se bazează mult și pe revenirea în prim plan a lui Leonard Manole, un alt fotbalist de bandă sosit în iarnă de la Șirineasa, dar care s-a confruntat cu probleme medicale în stagiunea de primăvară.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button