UTA Arad

Matei, la prima aventură departe de București: „Un plus că voi juca la o echipă de tradiție”





Din garnitura tânără pe care UTA dorește să se bazeze în campionatul 2018-2109 face parte și Cristinel Matei. Vărul de 22 de ani al lui Florentin Matei, care a semnat recent cu Al-Ittihad Kalba în Emiratele Unite, le-a fost recomandat arădenilor de Gigi Mulțescu. Experimentatul antrenor l-a avut la câteva antrenamente pe finalul stagiunii trecute pe talentatul mijlocaș central, care, după despărțirea de Chindia Târgoviște, a coborât în Liga 3-a la Astra II Giurgiu.

Acum e în „alb-roșu”, iar Ionuț Popa dorește să-l păstreze cu orice preț. „A fost o săptămână bună de pregătire într-o formulă ceva mai largă, acum am observat că o parte dintre ei nu au mai venit. Nu cunosc motivele, dar am înțeles că vor înlocuiți cu alți fotbaliști în așa fel încât să terminăm cât mai sus în clasament. Personal, mă bucur că am câștigat încrederea antrenorului, sper să facem un grup bun pentru noul sezon. Cred că este un plus pentru noi că vom juca la o echipă cu tradiție, cu suporteri și galerie frumoasă, vom fi și mai motivați să dăm totul din noi”, a explicat Matei

Acesta a mai evoluat și la alte echipe din apropierea Bucureștiului, ca Berceni sau Clinceni și se descurcă cel mai bine ca mijlocaș central cu sarcini preponderent ofensive.

FOTO: UTA Media Design









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button