UTA Arad

UTA intră în cantonament cu 23 de jucători: Doar trei seniori din vechea gardă, nicio veste de la Jorza și Toma





Echipa emblemă a orașului Arad demarează, astăzi, „operațiunea” cantonamentul. Vor fi doar șase zile de muncă asiduă în sistem centralizat. Din această seară, utiștii își vor stabili cartierul general la Hotel Subcetate și vor folosi pentru antrenamente în special terenul doi de pe „Motorul”.

Ionuț Popa, Cristi Păcurar și Dan Țapoș s-au oprit la o listă de 23 de fotbaliști, de pe care lipsesc majoritatea seniorilor care au încheiat stagiunea trecută în „alb-roșu”. Înțelegerile au fost prelungite doar cu portarul Bodea, fundașul Manea și mijlocașul Petra, plus Daniel Dan, care din noua stagiune nu mai face parte din categoria Under 21. Și la capitolul juniori s-au schimbat câteva nume, în sensul în care jucători ca D. Lazăr (20 de ani chiar azi), Dinculescu sau Burlă (devenit între timp senior) nu se mai regăsesc printre „convocați”. Totodată, doriți și pe mai departe în „alb-roșu”, Toma și Jorza nu au oferit niciun răspuns, lipsind și de la antrenamentul din această dimineață. De altfel, Amir Jorza împlinește chiar astăzi 19 de ani, zi în care, de altfel, s-a născut legendarul Iosif Petschovschi în urmă cu 97 de ani.

Revenind la lotul de cantonament să punem că acesta este format din:

Roberto Bodea, Nicolae Țurcan, Rafael Zamfir – portari

Cristi Costin, Rafael Iuga, Alexandru Manea, Samba Benga, Vlad Opriș, Daniel Vădrariu, Paul Copaci, Robert Gheorghe, Adrian Suslak – fundași

Ionuț Tănase, Daniel Dan, Mihai Petra, Andrei Enescu, Victor Prună, Angelo Iuga, Cristinel Matei, Paul Cubleșan, Albert Stahl – mijlocași

Alexandru Avram, David Popa – atacanți

Mini-cantonamentul arădenilor se încheie sâmbătă, când e programat și primul amical al verii. Cel mai probabil, acesta va începe la ora 12, pe arena din Sânnicolau Mic, contra maghiarilor de la Elore Bekescsaba.









18 comentarii

  1. Ce relație mai exista intre Toma și UTA respectiv Atletici ?Poate pleca ?. Are potențial dar și sfătuitori calificați în spate părinții sau chiar impresar. Dacă perioada de obligativitate a trecut și e liber ar fi greșeală clubului. Astfel se deschide o breșă mare in pierderea unor valori gratuit. Sperăm că unda de diletantism din club sa fie trecut . Hai UTA !

    0
    0
  2. Dacă ar rămâne echipa asta, nici Guardiola daca vine nu reușește să depășească ultima poziție in clasament! Pai pe echipa asta o bat toate divizionarele trei din județ! Poate cu cermeiul am scoate un egal.

    0
    0
  3. La ce buget are acum ce ati vrea sa il aduca pe Messi? Totul va sta in antrenor ( doar el a ales lotul) cum ii va aranja in teren ,tactica,pregatirea fizica….etc ! Ramane sa vedem ce va fi,Doamne ajuta UTA !!!

    0
    0
    1. Când a venit Ciucă, Buleică și ceilalți nimeni nu a comentat. Doamne ce bucuroși eram! Erau valori în viziunea lui Mihalcea. Popică vrea jucători care pun osul.Să-i dăm credit, e cea mai bună soluție în momentul de față. Atâta timp cât nu pleacă înseamnă că dracul nu-i chiar așa negru! Toți vrem binele UTA-ei, dar nimeni nu face nimic! Arădenii cu bani stau la cutie, ceilalți comentează, ba mai și aruncă cu noroi în cei care totuși încearcă să facă ceva! Poate, poate răsare soarele și la Arad. Doamne ajută!

      0
      0
    1. unde vezi tu ca scrie CRETA?sau propui tu jucatori care trebuie adusi in cantonament ?iara te bagi in seama?

      0
      0
      1. Sursa aradon.ro da 24 de jucatori, 4 portari inclusiv Creța Marinel. Dar sunt convins ca Specialistul de serviciu stie direct de la sursa.????

        0
        0
      2. Tocmai ca nu scrie aici, dar Creta este al 24-lea in cantonament.Citeste mai bine!Nu sari ca fata mare la maritat!

        0
        0
          1. OK!Atunci sa asteptam rectificarea lui @Bogdan,privitor la acest articol!

            0
            0
  4. Trebuie tinut de David Popa cu orice pret! Are potential maxim, si cred ca poate ajunge cel putin la nivelul lui Adrian Petre!

    0
    0
    1. @Random,sa nu te superi pe mine,dar eu ti-am dat de aceasta data un mic dislike nu pentru ce ai scris(chiar daca as fi in acord cu tine,in anumita proportie),doar ca in principiu spui ca trebuie tinut de David Popa,care eu zic… nu acum trebuie neaparat tinut,ca doar nu acum a aratat ca are potential ci cand a fost lasat sa plece,pe aproape nimic,doar sa fie!Nici pe departe nu a avut,la momentul plecarii,valoarea lui Man sau Tabarcea(Petre),la momentul plecarii lor!Este incomparabila situatia lor,din toate punctele de vedere.
      Din pacate nu cred ca neaparat de David Popa ar fi trebuit tinut,atat timp cat nu s-a VRUT sa fie pastrati macar Buia si Hlistei,pentru ca daca se dorea,se putea!La fel cum sezonul trecut,s-a tinut de Curtuius,cu dintii, pe un salariu de Liga 1-i,casa,masa in dauna altora,mergandu-se pe sistem „compensatie,premiere”,ca i-a lansat pe Man si Petre,prin assist-uri.
      Nimeni nu recunoaste sau nu vede,ca daca ar fi putut,ar fi marcat Curtuius,fara sa ricoseze sau sa devieze spre cei doi,pe care intr-adevar i-a facut golgeteri,fara sa vrea!
      Epoca „Curtuius”,s-a incheiat din momentul plecarii lui Stratila,care una scurta spre stanga,alta tasnea pe dreapta si i-o punea pe cap sau pe picior!Si daca el nu reusea,ajungeau manjii Man,apoi Petre,sa o bage in poarta!La fel veneau de pe stanga,de la Burla centrarile…..
      Apoi a fost lasat singur atacant,caruia nu-i mai veneau respectivele mingi si Curtuius nu este jucatorul care sa coboare sa-si recupereze obiectul,mai ales ca nici nu mai avea cu cine,exceptia fiind Florea,in scurta perioada la UTA!Celorlati atacanti,juniori,nu li s-a dat nici o sansa reala!
      Ne-am bazat doar pe Curtuius si el nu este un extraterestru,nici fizic si nici psihic!
      Regula este simpla oriunde,la orice echipa:ne-ai ajutat,iti multumim din inima,te vom regreta posibil candva,dar in sezonul elefantilor si transformarea obiectivului din promovare in evitarea retrogradarii,pe mine cel putin,m-ai dezamagit total,cu atat mai mult cat ai fost uns capitan!Nu stiu pe ce criterii????
      Ai inteles @Random,parerea mea?

      0
      0
  5. La emisiunea de sport de lunea, pe Colomna TV. ,post local, moderatorul emisiunii, invitat fiind VIOREL MOLDOVAN, la intrebat , dupa parerea lui, ce echipe se bat pt. promovare in liga1a in aceasta editie de campionat si el a raspuns printre altele ca, pe langa cele enumerate de el, U, Cluj, Petrolul, Timisoara, este si UTA., ,in care a spus ca are informatii ca, la UTA. S-AR AFLA NISTE INVESTITORI STRAINI SI ANUME , NISTE…. ITALIENI !? O fi stiind el ceva !!! Poate ca, or fi ITALIENI, dar seriosi sa fie, in rest numai de bine si UTA. sa ne traiasca !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button