Minifotbal, futsalzTOP ARTICOLE

Premiere și Luciano își dispută trofeul suprem la mini-fotbal! Echipele arădene fac parte din aceeași grupă a finalei de la Alba Iulia





Campioana și vicecampioana Ligii De Savoia reprezintă județul nostru la finala Campionatului Național de Minifotbal, unde s-au calificat alte 18 echipe din țară. FC Premiere și AC Luciano și-au câștigat biletele pentru Alba Iulia chiar după „zona” de la Arad, de pe locurile 3, respectiv 5. Chiar aceste clasări le trimite pe cele două formații arădene în aceeași grupă C a turneului final. Aici, teamurile lui Flavius Măduța și Lucian Hrincu le vor da piept cu Extratereștrii Bistrița, Borussia Hermannstadt Sibiu și TIV All Stars Târgoviște. Celelalte 15 echipe fac parte din alte trei grupe, competiția urmând să debuteze chiar în această seară, la ora 21,30, cu o partidă din Grupa D: Beer Hunters Alba Iulia – Raal Bistrița.

Premiere a câștigat primul eșalon al campionatului de la Serie A la 8 puncte distanță față de Luciano. Așadar, așteptările de la trupa lui Radu Anca sunt destul de mari și pentru această finală. „Vrem să ajungem cât mai sus, dar în primă fază aș vrea să trecem de grupe. Această echipă a făcut un sezon foarte bun, a încheiat pe primul loc în campionat și a făcut o figură frumoasă la turneul zonal care a adus această calificare. Ne pare rău că suntem în aceeași grupă cu Luciano, am încercat să vorbim cu cei de la Federație să evite această situația, dar, până la urmă, nu avem de ales. Suntem prieteni cu cei de acolo, dar vom da totul în teren la meciul direct. Ideal ar fi ca ambele echipe să treacă de faza grupelor”, spune Alin Gligor, căpitanul campioanei, care-i va avea colegi pe sinteticul din Alba Iulia pe: Sergiu Pistol, Mihai Aniculăesei, Ovidiu Pășcălău – Remus Avrămuțiu, Radu Dubeștean, Alexandru Gornic, Andrei Gornic, Petru Măgulean, Florin Mateucă, Alin Pavel, Flavius Pavel, Norbert Varga și Michel Vlad.

Spre deosebire de Premiere, AC Luciano s-a calificat pentru al doilea an consecutiv la finala campionatului național de mini-fotbal. Vara trecută, „alb-negrii” au fost însoțiți la Bacău de FC Nedav, formație ce între timp s-a dizolvat. „Anul trecut am participat pentru prima oară și am făcut 6 puncte, cele mai multe ale unei echipe din Arad la o finală. Acum, am dori să depășim cel puțin faza grupelor, cu toate că avem adversari foarte puternici, printre care și Premierul. Mi se pare anormal să cheltui o grămadă de bani și să joci tot cu o echipă din Arad și la turneul final. Noi suntem prieteni cu cei de la Premiere și, ținând cont că am avut șase meciuri directe cu ei în ultimul an în campionat și Cupă, ni se pare anormal să jucăm cu ei și la turneul final. Dar, nu avem altceva de făcut decât să ne conformăm”, susține Lucian Hrincu, patronul celor de la AC Luciano. Flavius Sabău (care are și sarcini de antrenor), Claudiu Horgea, Mohammed Khatib, Sebastian Huțan – Dani Iovu, Emanuel Pantea, Robert, Renato Ardelean, Sergiu Popa, Cristian Poiană, Radu Petrila și Daniel Toma alcătuiesc lotul celor de la AC Luciano la turneul din weekend, de la Alba Iulia.

Programul celor două echipe în Grupa C:

Vineri, 6 iulie

Ora 11: Extratereștrii Bistrița – FC Premiere

Ora 15: Extratereștrii Bistrița – AC Luciano

Ora 15: Borussia Hermannstadt Sibiu – FC Premiere

Ora 20: Borussia Hermannstadt Sibiu – AC Luciano

Ora 20: FC Premiere – TIV All Stars Târgoviște

Sâmbătă, 7 iulie

Ora 11: FC Premiere – AC Luciano

Ora 16: AC Luciano – TIV All Stars Târgoviște

Dacă vor ocupa unul dintre primele două locuri din Grupa C, Premiere și Luciano obțin biletele pentru sferturile de finală, ce se vor disputa sâmbătă seara. Ziua de duminică este rezervată doar semifinalelor și celor două finale. Câștigătoarea va primi Licența, în valoare de 1000 de euro, din partea FMR, pentru a participa la Liga Campionilor de la Terme Catez, 5-9 septembrie.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button