UTA AradzTOP ARTICOLE

Utiștii testează un fost coleg de națională cu Man și Petre





O singură zi plină de cantonament mai au utiștii înainte de primul amical al verii, cel de sâmbătă, cu Elore Bekescsaba. Ionuț Popa, Cristian Păcurar și Dan Țapoș vor avea ocazia să testeze 26 de jucători împotriva maghiarilor, inclusiv ultimii trei sosiți de miercuri încoace. Este vorba despre trei fotbaliști cu profil ofensiv, atacanții Yuri Coulibaly și Alex Pop, dar și mijlocașul Norbert Janos.

Dacă fotbalistul ivorian reprezintă deocamdată o necunoscută pentru tehnicienii arădeni, Pop, care a demarat pregătirea cu „roș-albii”, se prezintă cu 13 reușite în precedenta ediție a Ligii a 2-a. În ceea ce-l privește pe Norbert Janos, acesta este unul dintre vârfurile generației 1998, fost coechipier la naționalele de juniori ale României cu Dennis Man, Adi Petre sau Ionuț Tănase. Având și cetățenie maghiară, mijlocașul de bandă crescut de Universitatea Cluj și-a încercat șansa și peste Graniță, la Ferencvaros, unde a evoluat doar pentru echipa de tineret-rezerve. Acum este la UTA și încearcă să-și relanseze cariera. Deși acuză ușoare dureri la spate după antrenamentul din această după-amiază, Janos ar trebui să poată evolua sâmbătă.

Partide cu Elore e programată la ora 11, pe arena din Sînnicolau Mic. Amicalul va fi transmis în direct de TV Arad.









5 comentarii

  1. Oare se incearca sa se puna presiune pe Jorza si Toma,ca sa accepte prelungirea?Aratandu-le ca exista si alte solutii?
    Unuia nu i se cunosc capacitatile,iar celalalt,nu a reusit in Ungaria,nici macar la tineret si deja dupa primul antrenament il doare deja spatele……
    Hai sa-i vedem la treaba!Mai stii de unde sare iepurele?

    0
    0
    1. Adica poate sa fie si Toma Alimos,nu-i asa?Ca tu spui ca este Dorin Toma?Succes,dar multa apa pe Mures va mai curge pana atunci!I-o doresc din tot sufletul!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button