31/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Backup pentru „Motorul”: Utiștii iau în calcul varianta de a începe campionatul la Sânnicolau Mic

Noua stagiune a ligii secunde debutează pe 4 august, urmând ca la începutul săptămânii viitoare UTA să afle ordinea în care-și va înfrunta adversarii. Totodată, arădenii vor ști dacă sunt organizatori în prima etapă sau vor juca acasă de abia pe 10-11 august. Fiindcă data la care „Motorul” va fi bun de joc este incertă, „oficialii” Bătrânei Doamne intenționează să omologheze terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic.

De altfel, pregătirile au demarat și ele au fost vizibile încă de la amicalul de sâmbăta trecută, cu Elore Bekescsaba. A fost instalată o tribună mult mai încăpătoare și – probabil – vor mai fi aduse și alte corpuri mai mic, în așa fel încât să existe în jur de 1000-1100 de locuri. Mai trebuie bifate și alte criterii, dar sunt șanse să se poată juca, bineînțeles provizoriu, o etapă, două, pe „Banatul”.

Mai departe, rămâne de văzut care va fi și politica de vânzare a abondamentelor a „roș-albilor”, atâta timp cât nu se știe exact când se vor deschide porțile arenei „Motorul”. Cert este că e puțin probabil ca UTA să mai plece din Arad și în noul campionat, Sânnicolau fiind un cartier al municipiului.

14
6
%d blogeri au apreciat: