Liga a 2-a

Falub a luat un atacant arădean la „U” Cluj: Gavra pleacă din nou de la „curtea” lui Hagi!



Cjsport.ro scrie că Universitatea Cluj a realizat al nouălea transfer al verii, prin aducerea lui Cristian Gavra, de la Viitorul. Atacantul arădean de 25 de ani are la activ 71 de meciuri în Liga 1, pentru Viitorul şi Gaz Metan, însă doar două goluri marcate, unul dintre ele în poarta CFR-ului.

Gavra are şi 8 reuşite pentru naţionalele de juniori şi este pe lista jucătorilor cedaţi de Gheorghe Hagi celor de la „U” Cluj, urmând să plece în cantonamentul „şepcilor roşii” din Italia. „U” va merge în regiunea Emilia-Romagna, la Forlì, acolo unde va sta până în 23 iulie, perioadă în care va juca şi cinci meciuri amicale, printre adversari numărându-se Perugia şi Rimini.

„Plecăm în cantonament, de unde sperăm să ne întoarcem în primul rând sănătoși și mult mai bine pregătiți, asta e cel mai important. Vom juca cinci partide acolo, cu adversari interesanți, precum Perugia sau Rimini, dar și cu alte echipe de Serie C. Ne așteaptă un sezon dificil, cu formații care au tehnicieni experimentați, public și condiții de pregătire. Suntem «U» Cluj, dar avem statut de nou-promovată, așa că va trebui să muncim foarte mult pentru a ajunge în Liga 1. Mi-aș dori să promoveze patru echipe, cred că așa ar fi mai benefic pentru toată lumea”, a declarat antrenorul Adrian Falub, pentru site-ul clubului.

Cristian Gavra (25 de ani) este cel mai sonor nume care semnează în această vară cu echipa nou-promovată în Liga 2. „Este un transfer de care aveam nevoie. Am ajuns la un club de tradiţie, cu suporteri numeroşi, într-un oraş frumos. Îmi doresc să îmi fac treaba cât mai bine, să înscriu constant, iar la final să ne bucurăm împreună de promovarea în Liga 1”, a spus Gavra pentru site-ul oficial al echipei clujene.

„U” Cluj a transferat aproape o echipă întreagă în această vară, portarul Cosmin Dur-Bozoancă şi jucătorii de câmp Carol Taub, Jevrem Kosnic, Tiberiu Căpușă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi, Marius Coman, Florin Burghele şi Cristian Gavra. Adrian Falub antrenează echipa emblemă a orașului de pe Someș din toamna anului trecut, după ce a părăsit-o intempestiv pe UTA, după numai două etape după semnarea contractului cu arădenii. Fostul fundaș a promovat en-fanfare în Liga 2-a la cârma clujenilor la finalul stagiunii precedente,  din seria a 5-a a Ligii a III-a.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button