31/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Petriș ar putea întări linia de mijloc utistă, arădenii rămân pe piață pentru încă un portar și un fundaș central

Lotul „Bătrânei Doamne” prinde contur pentru stagiunea 2018-2019 a ligii secunde. Ieri, s-au parafat alte contracte, numărul jucătorilor legitimați la prima echipă ajungând la cifra 12, iar mâine sunt prevăzute alte semnături. Au apărut ceva semne de întrebare în dreptul lui Robert Gheorghe și Yuri Coulibaly, aceștia urmând să susțină niște investigații medicale suplimentare înainte de a fi invitați la biroul din Calea Victoriei pentru a încheierea înțelegerilor scrise cu utiștii.

Poate, pentru legitimarea ivorianului nici nu se va insista atâta timp cât, de mâine, Ionuț Popa mai primește în lot un mijlocaș central. Este vorba despre Tiberiu Petriș, fotbalist crescut de ASA Târgu Mureș, care a mai evoluat la FC Brașov, Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni. Acesta are 24 de ani și ar putea fi mijlocașul de picior stâng căutat de stafful tehnic al „Bătrânei Doamne”.

Altfel, după Țurcan, s-ar putea ca nici sârbul Jovetic să nu se ridice la pretențiile utiștilor pentru postul de portar. Dan Țapoș îi caută un concurent real pe post lui Roberto Bodea, așa că – probabil – arădenii vor rămâne pe piață pentru un (alt) goal-keeper. Cum, de altfel, ar mai trebui să sosească la Arad și un fundaș central, al patrulea cu ceva experiență lângă Manea, Benga și Opriș.

Veștile sunt ceva mai bune și din partea „închizătorului” Enescu, care a reluat de azi alergările ușoare și e așteptat să intre la program normal de săptămâna viitoare. Petra e și el ceva mai bine, în timp ce Vădrariu mai are nevoie de ceva zile de repaus. Altfel, „roș-albii” au susținut în această seară un antrenament fizic destul de tare, pentru ca mâine să vadă mai mult mingea înainte de deplasarea de sâmbătă, de la Debrecen.

8
2
%d blogeri au apreciat: