UTA AradzTOP ARTICOLE

Nocturna de…antrenamente s-a aprins pe „Motorul”, Falcă anticipează și organizarea altor evenimente în Aradul Nou





E vara lucrărilor la arena „Motorul” din Aradul Nou, lucrări ce puteau liniștit demara încă din vara, toamna anului trecut. Ar fi fost un termen rezonabil pentru finalizarea procedurilor legate de licitația pentru gazonul sintetic, contestații etc., în timp ce echipa UTA oricum nu încurca pe nimeni, atâta timp cât a migrat spre Șiria încă din februarie 2017.

În fine, nu avem decât să acceptăm realitatea și aceasta este că arena din Aradul Nou trece prin transformări de o lună și jumătate încoace. În sfârșit, Primăria a predat amplasamentul către firma ISCHIA Sport din Galați, responsabilă cu montarea covorului artificial. Despre calitatea materialelor folosite și a lucrărilor a atras deja atenția Ionuț Popa, însă autoritățile locale par să fi fost convinse de firma gălățeană că nu există motive de îngrijorare și totul va ieși la carte. În acest moment, suprafața sintetică acoperă în proporție de 80% terenul „Motorul”, dar evenimentul weekendului este altul.

Aseară, a fost aprinsă nocturna comandată de Primărie pentru antrenamente și…„alte evenimente”, după cum ne-a informat chiar Gheorghe Falcă. ”În aceasta seară s-a finalizat montajul nocturnei pe stadionul Motorul. Aceasta facilitate asigură condiții optime pentru antrenament dar și pentru organizarea de alte evenimente”, scrie primarul Aradului pe contul personal de Facebook. Așadar, e clar că lucșii sunt insuficienți pentru organizarea de partide oficiale după lăsarea serii, dar numai buni pentru antrenament(e) și…alte evenimente. Poate precizarea ”evenimente sportive” ar fi fost necesară, însă așa ne putem aștepta și alt gen de evenimente, gen festivalul berii, al cătlanelor sau… al pireului de castane.

9 comentarii

  1. Totusi asa complicat si scump era sa faca nocturna mai puternica sa poata fi omologata macar pentru liga 2?

    0
    0
    1. Ar fi fost inutila investitia pentru a juca meciurile din liga a 2-a la ora 11:00. Iar pentru meciurile de liga 1, chiar si la viteza actuala cu care se lucreaza la Francisc Neauman va fi gata inainte ca echipa sa promoveze in liga 1.

      0
      0
      1. Ce s-ar întâmpla dacă fanii și opinia puplică ar fi informată săptămânal despre stadiul lucrărilor la stadionul Francisc Neauman ? Poate reprezenta un factor de mobilizare, pentru că omul controlat este ca porumbul irigat. Numai așa vom ști ce vom alege în viitor.Sau poate că uni se odihnesc înainte de a obosi.

        0
        0
          1. Ha,ha,ha,@ucian,nu este de ras…..In aproape 2 luni de la „inaugurarea cu fast”,au reusit totusi sa mute macaraua senilata,care a zacut in fata(ca si melodia simbol comunist,”macarale,macarale se inalta..”.),la fosta intrare,in interior,spoi au mai reusit si marea performanta de a monta la nivelul 3,cateva grinzi metalice pe stalpii de beton….
            Ma rog…..a plouat mult si acum este prea cald…..:-(((((((

            0
            0
  2. Poate trebuia sa anunte Domnul Primar ca pe Motorul se lucreaza de mai bine de 1 an si jumatate iar pe F. Neuman de aproape 50 de luni. Aradul lucrului foarte incet facut?. Poate la viitoarele alegeri isi ia ca semn electoral… melcul.

    0
    0
  3. Din poza se vede intunecat pe partea de unde sa facut poza, sau pe partea cu terenul doi nu au montat Ledurile inca?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button