UTA Arad

UTA a propus împărțirea drepturilor TV în funcție de numărul de meciuri transmise, dar a fost susținută doar de două cluburi





Cu ocazia prezenței la Casa Fotbalului, unde s-a tras țintarul stagiunii 2018-2019 a ligii secunde la fotbal, reprezentanții cluburilor au dat un vot și pentru modalitatea în care se vor împărți drepturile TV. Claudiu Drăgan, directorul sportiv al UTA-ei, a propus ca banii de la televiziuni să le revină grupărilor din anti-camera Ligii 1 în funcție de numărul de meciuri transmise, dar: „A căzut la vot cu o majoritate covârșitoare. Inițiativa noastră a fost susținută doar de două cluburi, Petrolul Ploiești și Farul Constanța, deși cred că ar mai fost și alte grupări avantajate. Cel puțin cele de tradiție și nu sunt puține în această ediție de campionat”, a comentat Drăgan.

Ciudat este că la această dată, FRF-ul nu a făcut publică o câștigătoare a drepturilor TV, dacă ea există și – bineînțeles – o eventuală sumă oferită de aceasta. Se aude că meciurile ligii secunde se vor vedea și în acest an la Digi Sport, dar nu există confirmări oficiale în acest sens. Vă reamintim că la prima licitație, de la finalul lunii iunie, nu s-a prezentat nimeni și totul a rămas în aer de atunci. Să mai spune că în stagiunea trecută, cluburile de Liga 2-a au încasat aproximativ 25 de mii de euro din drepturi TV, mai puțin de 70 ori decât la Liga 1.









8 comentarii

  1. Mergeți în zona industrială, nu lacomiti la drepturi TV, alea în liga a doua sunt nesemnificative! Faceți oferta de sponsorizare la yazaki, takata, Leoni, sau Porta Doors, nu așteptați mura în gura, nu vine muntele la Mahomed!

    0
    0
      1. da , dar depinde ce le spui, adica cine ia trimis…daca erau trimisi din partea faraonului sigur se scarpinau si dadeau, dar asa mai bine lau scarpinat pe el ca si asa il doare in fund de UTA.

        0
        0
  2. Flavius..Conform FRF-ului cluburile sunt obligate sa accepte transmisia meciurilor programate. Nu se mai poate refuza ca in stagiunile trecute netransmisia meciurilor de pe teren propriu.Si se stie cine o sa transmita partidele din liga 2 deoarece azi am vazut la o emisiune confirmarea. Este vorba de Digi Tv

    0
    0
    1. @Cristi….cred ca nu ai inteles despre ce este vorba…Nu se mai pune problema daca accepti sau nu televizarile,ci care partide vor fi transmise?Doar Digi va decide asta!
      In prima faza,sa nu te astepti ca meciurile UTA-ei,vor fi in prim plan,poate ca si pentru polita de rasplata din sezonul trecut,cand s-a crezut reteta perfecta a lui Chivorchian,de a nu accepta la Juventus!Motivele le stim si nu mai dezgropam mortii!
      Veti vedea ca transmisiile,primele,se vor axa pe Petrolul,U Cluj,ex Juventus,Targoviste,FC Arges…
      Daca ulterior, alte echipe vor tasni ca din pusca,atentia televizarilor va avea alta prioritate.
      Cine sa sustina ideea de a fi platiti dupa numarul de televizari?Braila?Sirineasa(Energetica)&Luceafarul,Metaloglobus,sau suntem atat de siguri de UTA?In 3-4 etape se va vedea….

      0
      0
      1. Era cat pe aici sa uit un alt aspect important!Sa nu omitem faptul ca Ionut Popa vinde si atrage imagine!
        Controversat,mistocar,mucalit,zeflemist,satiric,critic,dar este mereu interpelat de catre ziare si televiziuni centrale pe la interviuri si declaratii,chiar si fara nici o legatura cu UTA.
        Asta nu putem sa negam!Dar de data aceasta,coarnele taurului sunt la el si haturile de asemenea!
        Una singura nu vreau sa (re)vad!Sa functionam bine,ca apoi scapati de griji, sa ne gandim ca nu avem stadion de Liga 1-i si sa incepem sa pierdem dubios meciuri,si sa fim din nou arbitrii retrogradarilor!Nu as mai suporta,sincer!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button