UTA Arad

Austriacul Orlic – noul concurent al lui Bodea, Opriș a făcut un pas înapoi chiar înainte de amicalul de la Sebiș





Două săptămâni și trei partide amicale o mai despart pe UTA de startul stagiunii 2018-2019 a ligii secunde. După succesul de ieri, de la Bekescsaba, Ionuț Popa spunea că ar mai avea nevoie de trei-patru jucători pentru a avea lotul complet, între care neapărat un portar. Un pretendent pentru un tricou de titular, la concurență cu Bodea, ar putea fi Miroslav Orlic (foto). Goal-keeperul de 25 de ani, de origine sârbă, cu cetățenie austriacă, se află deja la dispoziția lui Dan Țapoș și ar putea bifa primele minute în testul de mâine dimineață, de la Sebiș.

„Bătrâna Doamnă” dispută mâine dimineață (ora 11) pe malul Crișului Alb, cel de-al șaselea amical estival împotriva unei echipe lipsită de aportul lui Sz. Vereș, Cl. Vereș și Tătulea, aflați în probe la formații peste hotare. La rândul ei, Naționalul are și ea un portar nou. Ovidiu Jianu (20 de ani), un produs al Pandurilor, ultima oară echipier al celor de la Internațional Bălești, a venit împrumut de la Luceafărul Oradea.

Revenind la UTA, probabil Popa va cere cu insistență încă un fundaș central, atâta timp cât Vlad Opriș a făcut un pas înapoi. Fotbalistul și-a dat seama că are nevoie de o pauză pentru a depăși problemele de la genunchi, ori arădenii doreau să-l forțeze înainte de a semna contractul cu el. Cum nici situația cu Cubleșan nu e rezolvată, iar Petriș nu pare să confirme, echipa fanion a Aradului ar putea rămâne pe piață și pentru fotbaliști cu profil ofensiv.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button