Fotbal judeteanȘoimii Lipova

Lipovanii au defilat în amicalul cu Podgoria Șiria: Cipri Rus – printre protagoniștii trupei lui Flavius Sabău





După ce în urmă cu zece zile s-a prezentat cu o echipă de juniori la amicalul de la Zăbrani, pierdut cu 2-1, Șoimii Lipova a tratat mai serios testul cu Podgoria Șiria, proaspăt promovată în Liga 5-a. Printre protagoniști a fost Cipri Rus, fostul atacant al celor de la UTA, ASA, Pandurii și Călărași, care nu și-a ales încă noua destinație și se pregătește cu „alb-albaștrii”.

Scorul final a fost de 6-0 (1-0) pentru echipa de Liga 3-a arădeană, după reușitele semnate D. Rusu (șut din careu după un-doiul cu Vasinc), C. Rus (după o pasă pe culoar a lui Sergiu Popa), Filimon (fază creată de Sulea și Rus), Burlă (execuție frumoasă la vinclu din lateral dreapta), G. Buta (după o pasă la 13 metri a lui Filimon) și un autogol al lui Călin Rus (șut bun al lui Cipri Rus deviat în proprie poartă de șirian)

„Am făcut două echipe echilibrate. Sunt mulțumit de lot, nu mai avem nevoie de jucători, în plus avem un teren bun de antrenament la Mândruloc. Vrem să mai acumulăm fizic vreo două săptămâni și să mai omogenizăm lotul. Cu UTA vom încerca tot cu două echipe echilibrate, nu vrem să omorâm jucătorii care sunt încă în perioada acumulări fizice, iar adversarul este la maxim înainte de începerea campionatului Ligii a II-a”, a menționat Flavius Sabău, antrenorul Lipovei, care l-a menajat pe Vasiu (ușoară întindere musculară).

De partea cealaltă, șirienii s-au adunat doar de câteva zile și au destule probleme de lot deocamdată. „A lipsit căpitanul Căta și au plecat deja Stănilă, la Cermei, Hojda, la Sântana și Zopota. O să mergem pe mulți juniori, foștii mei elevi, mai avem câțiva pe care azi nu i-am folosit. Oricum, mai vrem să aducem 3-4 jucători, între care și un portar”, a menționat Leo Pința, antrenorul șirienilor.

Formații:

Lipova (repriza I): Filip – Savin, Calvin, Abel Popa, Stoin – D. Rusu, Mădălin Popa, Dobrean, Poiană – Vasinc, Trabalka

Lipova (repriza a II-a): Mihai (2000, Sighet, Raul Buta 2003, Salonta) – Iova, Bercu, Abel Popa, Burlă – Gabriel Buta (2002, Salonta), Sergiu Popa, I. Pașcu ( 1999, Sighet), Filimon – Sulea, Cipri Rus.

Șiria: Vasile (ex. Pâncota) – Țop (1998 Zăbrani), Coraș, Rusu, Rus – Lazăr (ex. Mailat și UTA) – Mandache, Nibu (ex.  Mândruloc și UTA), Dumitru (2000), Filipaș – Bubuș. Au mai intrat: Tulac, Rațiu (2002), Dorin (1999).

11 comentarii

  1. Normal ca aveti probleme de lot Pinta cat timp aduceti jucatori expirati la Siria precumTop, Bubus si altii. De ce ati pierdut cei mai buni jucatori de acolo, aici ma refer la Gabi Padurean si Daniel Timis. De ce? Ca nu erati in stare sa le platiti un mic salariu. Lasa ca aduceti jucatori pe bani din Arad care nu joaca nimic. Cel mai sigur o sa fiti ciuma batailor in liga 5. Cum sa pierdeti 2 jucatori care au avut oferte din liga 3 oferte clare dar ati cerut sume mari pe iei. Domnule Tulac nu gandesti ca ai pierdut mult prin pierderea lui Padurean si Timis..

    0
    0
  2. Leo Pinta a adus jucatori pe bani el isi ia bani jucatori la fel si echipa nu are rezultate:))). Cum sa jucati baraj de promovare in liga 5?:))) Pai daca jucatori care sunt platiti din Arad ar fi trebuit sa faca diferenta in campionat dar iei sunt atat de slabi ca abia alearga pe teren dapoi sa stie putin cu mingea :)). Zopotata, Stanila, Hojda, Bubus, Top ce sa faceti fratilor cu iei? Pe bune. Aia sunt jucatori? Aia deja au expirat de mult timp de ce credeti ca mereu au fost dati afara de la echipele care au evoluat.? Pentru ca sunt slabi si nimeni nu tine jucatori slabi intr-o echipa. Ionele imi pare rau pentru tine chiar meritai mai mult. Pacat ca te zbati si antrenorul iti ia banii :). Da-l afara si aduti un antrenor bun si atunci o sa vina si jucatori buni si vei avea si rezultate. De ce a plecat si mijlocasul Cristi Mates? Tot din cauza lui Leo care favorizeaza jucatori din Arad si culmea tot aia care sunt cei mai slabi de pe teren. Cati Sirieni are echipa Siria in lot domnule Tulac? Il aveti pe Cata si Rusu. E normal? Asa incet o sa-ti dai seama ca ai pierdut jucatori importanti precum Mates, Padureanu si Timis. Cat timp Leo Pinta e antrenor acolo Siria nu o sa aiba rezultate si nici jucatori nu vor veni, jucatori buni ma refer. Ioanee o sa vezi peste putin timp noua ta echipa cum sufera infrangere dupa infrangere :)))))

    0
    0
    1. Domnule Stelica,cu tot respectul spuneti-mi va ro g de la ce echipe au fost dați afară Stănilă,Zopota,Honda,Bubus….și când să întâmplat asta?Vedeți că ați uitat de Mandache ,că și el era din Arad.Aveti dreptate sunt foarte slabi de aceea Stănila e la liga 3 și Hojda la liga 4.Si încă ceva ,ca să vedeți că nu știți despre ce vorbiți Gabi Pădureanu era jucătorul Pancotei,și a fost împrumutat la Șiria,iar Timiș în acest arma și-a exprimat dorința de a juca la Pancota nu a fost dat afara!!!

      0
      0
  3. Au jucat baraj pentru ca in serie cu ei au fost doua echipe care puteau face diferenta oricand la ce lot aveau . Parerea mea ca au promovat onorabil . Cred ca problema unora este ca domnul Pinta nu se lasa calcat pe cap . Si asta deranjeaza pe marii asa zisi fotbalisti . Unii nu isi pot trage besinile dar ei sunt fotbalisti . Fotbalul nu este pentru toata lumea .

    0
    0
    1. De aia au adus jucatori din Arad pe bani mai multi? Cum iti explici asta? Rezultate o sa aiba 0 si o sa iasa doar scandal inca din prima etapa officiala de campionat pentru ca Tulac nu se lasa calcat in picioare de niste jucatori precum Bubus si Top dar si altii din lot. Parerea mea este ca ati pierdut mult prin pierderea lui Padureanu si Timis. Jucatori foarte talentati si foarte decisivi in multe meciuri. Unul dintre ei s-a pregatit cu Uta si aici ma refer la Padureanu iar Timis a fost cat pe aici sa ajunga la Sebis fiind ofertat de multe echipe si el. Succes oricum Siria.

      0
      0
      1. Pădureanu a fost și este jucătorul Pancotei,a fost împrumutat un sezon la Șiria ,împrumutul a expirat și a plecat din nou la echipa de care aparținea.Timis in iarna a dorit să plece și a fost lăsat….De unde scorniți atâtea tâmpenii că au fost dați afară!!!

        0
        0
  4. Tulac ar trebui sa aghete bocancii in cui . Sa fim seriosi nu poate nimic. Trage echipa in jos. Fotbalul nu se joaca in stilul asta . Nu poti face performanta cu Tulac . Si ei vor in liga 4 . Vrei sa joci tu ca esti investitor, stai in liga 6 si joaca de placere . Fa-ti echipa cu prietenii si joaca de placere . Dupa mine Siria a jucat cel putin in 10 oameni de cate ori a fost Tulac pe teren . Cat despre cei doi jucatori nu poti tu ca jucator sa vi sa injuri antrenorul. Faci asa ceva esti liber indiferent de nume. Asta este parerea mea .

    0
    0
    1. Nu cred ca cei doi jucatori si-ar fi injurat antrenorul, e absurd asta. Sunt sigur ca n-au facut asta niciodata. Problema este ca iei au plecat din alte motive si era normal sa o faca cat timp jucatori din Arad primeau salarii si iei nu aveau nimic. Era normal asta? Lasa sa joace cu aia de la Arad ca asa incet o sa-i piarda si pe juniori

      0
      0
      1. Nu știu despre Timiș dar Gabi Pădureanu câți bani au luat jucătorii din Arad,atât a luat și Pădureanu ….vorbiți tâmpenii ,chiar nu știți despre ce vorbiți.Va place sa loviți in persoane pe care nu le cunoașteți,mințind.Eu pot sa dovedesc ce spun,dumneavoastră puteți?

        0
        0
  5. Ce jucator din Arad a avut salar, mai cunoscatorilor ? :))) vedeti ca vorbiti doar ca sa va aflati in treaba ? Au venit jucatori din Arad pentru ca mare parte din cei din Siria ori sunt slabi/nepregatiti,( iar obiectivul echipei era promovarea, iar doar cu jucatori din Siria obiectivul poate fi doar evitarea ultimului loc), ori vin la fotbal doar cand au chef ( la meciuri ).Si inca ceva .. ca am tot vazut de salar.. asa salar sa aveti si voi toata viata cat au luat cei de la Arad, bun? :))) Dar probabil sunteti careva de prin Siria care sunteti frustrati ca nu ati jucat sau nu v-a luat nimenea in seama .. Si cam asa e.. din frustrare, omul spune multe aiureli..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button