Zăbrani – Giarmata și Gepiu – Cermei, în primul tur al Cupei României!


Miercuri, 1 august 2018, va debuta primul tur al fazei naţionale a Cupei României. În conformitate cu formatul aprobat în şedinţa Comitetului de Urgenţă din 17 iulie 2018, în această etapă au intrat în competiţie cele 42 de câştigătoare ale fazei judeţene şi 26 de echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii 3, urmând a se disputa un total de 34 de meciuri, într-o singură manşă, eliminatorie, pe terenul formației mai slab cotată.

Vor fi două reprezentantele județului nostru care au treabă peste exact o săptămână, în primul meci oficial la nivel național al sezonului 2018-2019. Spunem asta deoarece Victoria Zăbrani a disputat deja Supercupa județului Arad, pe care a pierdut-o în fața Crișului. În primul tur al Cupei, trupa lui Irimia va da piept cu Millenium Giarmata, care a vizitat comuna arădeană și în urmă cu două veri. Atunci, formația timișană o întâlnea pe Șoimii Lipova, în turul doi al competiției KO și era eliminată cu scorul de 3-2.

Și cea mai slab clasată divizionară terță arădeană intră în scenă cu o deplasare în județul Bihor. Lunca Teuz Cermei joacă la Gepiu, cu câștigătoarea fazei județene a Cupei din județul vecin. În stagiunea precedentă a Ligii a IV-a Bihor, Dacia a terminat pe locul 8 din 16 competitoare și pare un adversar abordabil pentru echipa lui Radu Anca, a zecea forța a seriei a IV-a a Ligii a 3-a în stagiunea precedentă.

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.