Stranieri aradenizTOP ARTICOLE

Dennis Man, la primul gol în Europa! Vezi povestea copilăriei arădeanului care e aproape să joace din nou cu FCSB în grupele Europa League





Reprezentantele României în turul doi preliminar al Europa League au avut o seară destul de bună. FCSB și-a asigurat practic calificarea după victoria cu 2-0 din deplasarea din Slovenia, împotriva celor de la Rudar Velenje, iar Viitorul a obținut o remiză, 2-2, pe teren propriu contra unui adversar superior valoric, olandezii de la Vitesse Arnhem.

Cea mai bună veste pentru fotbalul arădean este că Dennis Man a mai depășit o bornă.  La Velenje, atacantul care va schimba prefixul pe 26 august a marcat primul său gol într-o competiție europeană. Fostul utist a marcat încă din minutul 5 printr-o lovitură de cap din centrarea lui Morais. Chiar dacă nu a convins, echipa lui Dică și-a mărit avantajul, în minutul 74, prin experimentatul Filipe Teixeira, astfel că returul de la București pare o simplă formalitate. În caz că vor avansa, „roș-albaștrii” vor înfrunta câștigătoarea din duelul Slavia Sofia și Hajduk Split pentru biletele pentru play-off, adică ultimul hop înainte de grupele Europa League.

Vă reamintim că Dennis Man a fost vândut de UTA în vara anului 2016 la FCSB pentru 300 de mii de euro, plus bonusuri de performanță a câte 100 de mii după primele zece meciuri oficiale la FCSB (redusă apoi, conform lui Gigi Becali, la 20 de mii), respectiv debutul într-o partidă oficială la naționala mare a României.

Mai jos, vă prezentăm reportajul colegului nostru Vlad Măcicășan, în cadrul emisiunii LIGA MAGAZIN de pe Look TV, despre copilăria și primii pași în fotbal ai lui Dennis Man:

3 comentarii

  1. Da @lucian,….dar cati din pepinierele Atletico si UTA,sunt cuminti si seriosi ca si el,chiar si dupa ce s-au lansat si prevad ca traseul sau nu se va opri,la Jiji….
    Si cati au un parinte ca si Cristi Man,ca sa se mute cu el in Bucuresti,doar s-ai fie aproape si sa-l feresaca de tentatii inerente….
    Daca aveau „cohones”,UTA nu ar fi renuntat la clauze,dar s-au „gatat” banii si decat 100.000 pe cand Mimi,il tinea pe banca,doar sa nu ajunga la cele 10 meciuri,ca titular,mai bine 20.000 si buni sunt!
    Banii pe el s-au tocat cu elefantii Ciuca,Buleica,Grigorie,Garakovacz,etc,dar asta nu este treaba noastra….Ramanem cu mandria proasta ca in trecut a jucat la UTA!
    Momentan sa pastram proportiile,la fel ca si cum cei din Madeira se mandresc cu Ronaldo,la fel cum Boloni l-a adus la echipa mare la 16 ani la Sporting,coleg de camera cu Marius Nicolae….
    Din amintiri si regrete,nu se poate trai!Asta este…..Trist!

    0
    0
  2. Nu gasesc atasat,articolul lui Vlad Macicasan…macar ca stiu copilaria lui Dennis…probabil ai uitat…

    0
    0
  3. SPEIDER–MAN. !! Deci Aradul mai poate lansa nume mari, precum pe vremuri Pârcălab, Jenei, Domide..Ce nu poate lansa,conducători,manageri. Se impune mai multă atenție la vânzări. Deocamdată suntem la. : Cum dai mărțișoarele astea de 3 lei ? „”Doua la 6 lei „”

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button